مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بچه ها dvd رایتر چی بخرم بهتره:confused::confused:

pioneer DVR-S16FXB
http://www.pioneer-dvdasia.com/Products_Detail.asp?sn=135&class1=DVD%20RW&ck=DVD%20RW#01
images%5Cproducts%5Cimgs%5CDVR-S16FXB_1.jpg

40~45 تومن. گارانتی سریر یا درخشان
گارانتیش هم گارانتی تعویضه!
شخصا باهاش کار کردم، هم زیباست هم کارایی خوبی داره. البته قبول دارم 10 تومنی از بقیه مدلها گرونتره.

سلام .
واسه q6600 چه فنی رو پیشنهاد میدید ؟ + قیمت ؟
فن روی باکس خودش بهتر نیست ؟​

فن خوب که زیاد هست،از 30 تومن تا 100 تومن،من فن Nirvana NV 120 رو بقیمت حدود 60 تومن پیشنهاد میدم،فن باکسش بدرد اور نمی خوره.

میتونی Samsung 22X /Pioneer 22X SATA رو برداری

دوستان كسي كمك من نميكنه

عزیزم AGP توی بازار خیلی کم هس، میتونی 6200 یا 7300 AGP رو برداری.

سلام .
واسه q6600 چه فنی رو پیشنهاد میدید ؟ + قیمت ؟
فن روی باکس خودش بهتر نیست ؟
خوب شما واسه چه کاری میخوای اگه خوب نبود پس واسه چی براش گذاشتن ؟ :cheesygri
یه بودجه ای تعیین کن تا بشه نظر داد.
دوستان كسي كمك من نميكنه
خوب کارت گرافیک های agp رو میشه گفت رسما تو بازار ایران هم به تاریخ پیوسته :cheesygri چه برسه به اونور ، در کل گیرت نمیاد اگر هم بیاد با قیمتای فضایی.
ممنون.
مانیتور های dfi را برای اور بیشتر توصیه میکنید یا asus ؟
به نظر شما t220p یا ww2261v !?
منظورت مادربرد بود دیگه ؟
والا هردوشون خوبن ولی من asus رو قبول دارم (بین این دوتا) در کل واسه اور من میگم بیخیال این دوتا ، فقط biostar.:cheesygri
معلومه دیگه t220p شک نکن.:biggrin1:

ممنون.
مانیتور های dfi را برای اور بیشتر توصیه میکنید یا asus ؟

سلام

اگه منظورتون Mobo هستش.باید عرض کنم که DFI کلا مینهاش مخصوص OC هستند ولی ASUS همه سریهاش اورکلاکر قوی نیستند.تا مدل دقیق نگید نظر دادن بی ارزشه.

یعنی بایواستار tpower x58 یا asus p6t ؟

ولی بچه ها میگن که تصویرش 16:10 هست و زیاد جالب نیست از نظر زیبایی هم ال جی بهتره نظر شما چیه؟
کیس nzxt appolo خنک تره یا green silent storm یا تونیک 1 یا تونیک 2 ؟(به ترتب)
این کیس چقدر میشه؟
cpu:core i7 920
ram:3*1 g.skill 1333
vga:gtx260 core 216
main:asus p6t
hard:500gb wd
power:650w acbel
case:green silent storm
----
cpu:q6600
ram:2*2 g.skill 1066
vga:gtx 260 core 216
main:biostar i45
power:600w acbel
رفیقم میتونه هر دوش را بخره ولی با توجه به اینکه در آینده ارزون میشه و مدل های جدید تر با کارایی بهتر میاد و اینکه براش هم اور میکنم بهتر نیست q6600 یا q9400 برداره اور کنه تا 3 یا 4 سال بهش جواب میده؟
----
اورکلاک شده ی q9400 بهتره یا q6600 ؟(من هنوز بین این دو تا شک دارم البته من e8400 خریدم _بودجم نرسید) اما دوستم (البته خودش اور بلد نیست اما من میخوام براش اور کنم :d
میشه مشخصات کامل ww2261v و t220p را بگزارید ؟
این air cooling تو ایران هست Noctua NH-C12P heatpipe؟

قیمتش چنده؟
خیلی ممنون

P6T تو OC خوبه ولی Biostar Tpower X58 بهره.ولی در برابر DFI LP UT X58-T3eH8 هیچ کدوم ارزش ندارند.قیمت این مدل 400 تومنه که با Rampage II مقایسه میشه(به نظر من بهتر هم هست).Q9400 هم بهتر از Q6600 اورکلاک میشه.فقط یک نکته اونم اینکه مین i45 یک مادربورد Cpu overclocker هستش و تو یه سری موارد OC ضعف داره.اگه دنبال OC خوب با Q9400 هستید دنبال DFI DK X48-T2RS باشید.قیمتش هم 210-230 تومنه.

فقط یک نکته اونم اینکه مین i45 یک مادربورد Cpu overclocker هستش و تو یه سری موارد OC ضعف داره.اگه دنبال OC خوب با Q9400 هستید دنبال DFI DK X48-T2RS باشید.قیمتش هم 210-230 تومنه.
میشه بیشتر توضیح بدی برای من فقط اور مهمه و قدرت نهایی !

ولی بچه ها میگن که تصویرش 16:10 هست و زیاد جالب نیست از نظر زیبایی هم ال جی بهتره نظر شما چیه؟
این کیس iها چقدر میشه؟
----
cpu:q6600 - q9400
پاور چه برندی بهتره ؟silverstone یا acbel ؟
اورکلاک شده ی q9400 بهتره یا q6600 ؟ میتونید 2 تا ریویو ازش بدید؟
میشه مشخصات کامل ww2261v و t220p را بگزارید ؟ یا ریویو؟
قیمتش چنده؟

خیلی ممنون

میشه بیشتر توضیح بدی برای من فقط اور مهمه و قدرت نهایی !

این کیس iها چقدر میشه؟
----
قیمتش چنده؟

خیلی ممنون

در مورد Biostar i45 مشکلش بیشتر تو برخی Divider ها هستش که OC رمش رو مشکل ساز میکنه ولی تو اورکلاک Cpu خیلی قوی هستش.من قیمتهای دقیق تمام قطعات رو نمیدونم ولی حدود کیس Core i7 مد نظر شما 1,350 تومنه و کیس دیگه هم حدود 950 در میاد.

در مورد پاور هم تو ایران مسلما AcBel.ولی مدلهای جدید گرین مثل 685W-785W-885W بهترین انتخابها هستند.Q9400 تو OC همونطوری که گفتم به فرکانسهای بالاتری میرسه.(البته فکر نکنید 1GHz با هم فرق دارند حدود 300-400 MHz اگه خوب OC کنید با Q6600 تفاوت میگیره).
در مورد موجود بودن این مدل کولینگ هم من بی خبرم ولی NV120 و Tuniq Tower تو قیمتهاشون خوب هستند.

ممنون.
مادربرد های dfi را برای اور بیشتر توصیه میکنید یا asus ؟
مادربردای DFI از قدیم از لحاظ سخت افزاری مدلای حرفه ای مختص اورکلاک بودن، اما باگای بایوسشون هم کم نبود و خیلی هم دیر آپدیت میشد.
در کل بردای DFI برای اورکلاکرای حرفه ای هستن اما بردای ASUS برای کاربرای دیگه هم مناسبن ،شما هم بهتره ASUS بگیری.
این مقایسه ی مانیتور هم جدیدا زیاد پرسیده میشه،توی 22 اینچ ها بهترین هنوز T220P هست،بعد LG 2261V

خیلی ممنون
نسبت 16:10 و 16:9 استاندارد جدید مانیتورهای 19 به بالاس و اتفاقا فضای کار بیشتری رو به کاربر میده و در ضمن با استاندارد فیلمهای HD هم که نسبت 16:9 دارن تطابق داره

یه کم عمیق شیم!

یه نکته در مورد مادربردهای DFI .
درکل آدم وقتی به ظاهر این مادربردها نگاه میکنه میفهمه با محصولی بالاتر از متوسط روبرو هستش. ولی یکم تو اینترنت که میگردی متوجه میشی review و کلا صحبت راجبش کمه. یه سرچ گوگل کردم نتیجش جالبه! سرچ استرینگ: review motherboard DFI
نتایج صفحه اول: از ده سرچ رزالت بدست اومده فقط سه تاش مال مادربردهای جدید DFI هستش!
AnandTech.com: DFI X48 LT T2R
hardwarecanucks.com: DFI Lanparty JR P45-T2RS
ninjalane.com: DFI Infinity NF650i Dark
جالبه نه؟ تو همین 3 تا نتیجه بدست آمده فقط اولیش از یه سایت معتبره!(AnandTech)
نتایج دیگر بدست آمده در مورد مادربردهای قدیمی هستش مثل NF4 SLI و ICFX3200-T2R وNFII Ultra و حتی Lanparty 875 که مال عهد بوقه!
میشه 2تا نتیجه کاملا متضاد در نظر گرفت:
یا این مادربردها اینقدر خوبه که اصلا بدون review همه قبولش دارن!
یا این مادربردها اساسا در بازار جهانی چندان مطرح نیستن ( به هر دلیل ) که سایتهای صاحب نظر که رای و نتیجه review هاشون تو دنیا در خرید مردم اثر داره، زوم کنن روش.
یکی بگه کدوم درسته؟!
در انتها چند جمله از نتیجه بررسی مادربرد DFI X48 LT T2R از سایت معتبر www.anandtech.com
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3294&p=1

...overclocking the board to its limits is a little bittersweet
*اورکلاک کردن این مادربرد تا حد نهایت ظرفیتش تا حدی تلخ و شیرینه! ( یعنی هم جنبه مثبت داره هم منفی)

It's sweet,fine tuning options allow running components like memory at high bandwidth with the lowest VDIMM
*اول نکات مثبتش:
تنظیمات ریز ودقیق موجود اجازه میده که اجزای سیستم مثلا رمها با کمترین ولتاژ VDIMM و پهنای باند زیاد کار کنن.

The other positive is that users who don't want to go for elusive levels of FSB will find that the board will run fine without any need of tuning GTL levels right up to 485FSB for dual-core 45nm processors and 420FSB for quad-core 45nm processors
*نکته مثبت دیگه اینه که کساییکه نمی خوان FSB رو دیگه خیلی زیادی بالاببرن میتونن بدون نیاز به تنظیمات GTL این کار رو بکنن، برای دوهسته ای های 45 نانومتری تا 485 مگ و چهار هسته ای های 45 نانومتری تا 420 مگاهرتز (GTL مخفف Gunning Transceiver Logic، تنظیمات پیشرفته از BIOS مثل CPU GTL Voltage و CPU PLL Voltage و NB GTL Reference و Load Line Calibration

The bitter aspect is that boards from ASUS such as the Rampage Formula are in direct competition to DFI's offering in this segment and can run ultra high FSB speeds and lower tRD levels with relative ease.
* نکته منفی این مادربرد: مادربردهایی از ASUS مثل Rampage Formula [درمورد تنظیمات بایوس و اورکلاکینگ] در رقابت مستقیم با مادربردهای DFI هستن و به نسبت راحت تر می تونن در FSB های خیلی بالا و tRD پایینتر ( کارایی بالاتر رم) کار کنن.

As a result of this, there are times when performance on the ASUS boards is actually better than our achievements on the current DFI BIOS and with far less overall effort and time expenditure.
* درنتیجه شرایط و مواقعی هستش که مادربردهای ASUS حقیقتا کارایی بهتری دارن نسبت به نتایجی که ما با تنظیمات فعلی بایوس این DFI یه بدست آوردیم اونم با تلاش و صرف وقت کمتر.

The board's current strengths may not be enough to win over the type of user that will generally choose this type of product to race.
*قدرت فعلی این مادربرد برای کساییکه کل کل سر اورکلاک کردن دارن و میخوان شاخ بشکنن ممکنه کافی نباشه.
...
البته کلی هم تعریف کرده ازش ها بخصوص درمورد اورکلاک کردن حافظه.

آخرین ویرایش:
این کیس iها چقدر میشه؟
----
قیمتش چنده؟

خیلی ممنون
سیستم اول حدودا 1430 1435 تومن و دومی هم 820 830 تومن در میاد.
اینم مشخصاتشون ، review نمیخواد همه چیز معلومه :cheesygri :

LG_W2261V_PF_1.jpg

مشخصات
T220.jpg

مشخصات

پاور هر دو برند خوبن (من acbel رو پیشنهاد میکنم) ولی خوب tt یا cooler master هم برای خودشون..... :cheesygri
اون cooler رو هم من تو بازار ندیدم.
هر چه قدر که دلت میخواد:cheesygri
بودجه اصلا برام مهم نیست فقط کارایی برام مهمه:cool2:
خوب اگه اینجوریه من میگم bd-rw بردار بجای dvd-rw ، شما قبول میکنی ؟ :-" (sonyش حدودا 190 در میاد)

آخرین ویرایش:
q9450 چند قیمته ؟ برای اور کلاک پیشنهادش میکنید؟
تو مشخصات biostar i45 زده FSB 1600/1333/1066 یعنی اگه اور هم بکنم fsb سی پی یو نباید بیشتر از 1600 بشه؟
مادربوردی هست که fsb را تا 2000/1800 پشتیبانی بکنه؟
x38 و ich 9 برای اور بهترند یا p45 و ich 10 ؟
مین بورد های x38 و x48 سیستم sli را پشتیبانی میکنند؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or