تا حدودی نزدیکه.سلام/ آیا قیمت قطعات تو دوبی مثل قیمت جهانیه میخوام از دوبی برم سیستم بگیرم/
ویه سایت بگید که این قیمت ها رو داشته باشه..
ex58 بدون گارانتی 450 تومن و p6t-deluxe هم 420 تومن بدون گارانت.پایین ترین قیمت این دوتا مین چنده تو بازار ؟
کدوم نمایندگی ها میارن؟
MAIN : giga ga-ex58-extreme or asus p6t-deluxe
كسي نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي كه كباده كش دنياي سخت افزارند
راستش من يه مدتي، (البته كمي بيشتر از يه مدتي :cheesygri) از دنياي سخت افزار و طوفان هاي سهمگين و لرزه هاي فيل افكنش دور بودم. دو سه روز پيش داشتم با يكي يه گپي مي زدم ديدم نه، انگار خيلي از دنيا عقبم (حداقل از علمش). فعلا كه خيال ارتقا سيستم ندارم. چون نيازي ندارم. نه وقتشو دارم كه بازي كنم و نه استاد همه فن حريف گرافيكم كه از صبح تا شب بخوام رندر و ميكس كنم. فقط مي خوام اطلاعات سخت افزاريم به روز بشه. در همه ي زمينه هاي سخت افزاري. از پردازنده و كارت گرافيك بگير تا هارد و رم. خودم دنبال مقاله و اين حرفا گشتم ولي اكثرش ناقصه.
اگه بتونين يه منبعي معرفي كنين واقعا ممنون مي شم. اگرم خودتون زحمت بكشين كه ديگه شرمندم كردين.
خدانگهدار
حالا چرا rampage formula ؟سلام
بازم من همون مزاحم همیشگی!!!
یه سیستم دیگه بر پایه rampage formula تا یک میلیون و 300 میخوام برا بازی
مرسی
سلام به دوست جدید خودمون،supra جان و فرشیدجان عزیز سلام
من با 650 تومن این قطعات رو می خوام بگیرم نظر شما رو می خواستم
cpu:C2Q 6600 or C2Q 8200
MB:ASUS P5Q
RAM:2 x 2GB
HDD:500GB SATA 32MB
POWER:GREEN GP535A
CASE:TOLIP PLUS
ram چی می تونم بگیرم 800 بگیرم یا 1066 و cpu کدوم یکی از این 2تا رو بگیرم این مادر برد برا این سی پی یو خوب هست؟
هارد کدوم برند بهتره؟
ببینم ته پول چی میمونه برا VGA تصمیم می گیرم فعلا اینا واجب
ممنون
سلام عزیزsupra جان و فرشیدجان عزیز سلام
من با 650 تومن این قطعات رو می خوام بگیرم نظر شما رو می خواستم
cpu:C2Q 6600 or C2Q 8200
MB:ASUS P5Q
RAM:2 x 2GB
HDD:500GB SATA 32MB
POWER:GREEN GP535A
CASE:TOLIP PLUS
ram چی می تونم بگیرم 800 بگیرم یا 1066 و cpu کدوم یکی از این 2تا رو بگیرم این مادر برد برا این سی پی یو خوب هست؟
هارد کدوم برند بهتره؟
ببینم ته پول چی میمونه برا VGA تصمیم می گیرم فعلا اینا واجب
ممنون
خوب یعنی تا حدودی نزدیک دیگه.:biggrin1:یعنی چی تا حدودی نزدیکه؟؟؟
یعنی مثلا :cheesygriمثل سایتها GTX285=349.99$
خرید از اونجا توصیه می شه؟؟؟
دوستای ما جدیدا می خوان ما رو نابود کنن با این سوالاشون!!قیمت gtx280 چنده و قیمت gtx295 چنده و کدوم برای بازی بهتره

كمك. يعني يكي نيست ما رو يه راهنمايي بكنه؟با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي كه كباده كش دنياي سخت افزارند
راستش من يه مدتي، (البته كمي بيشتر از يه مدتي :cheesygri) از دنياي سخت افزار و طوفان هاي سهمگين و لرزه هاي فيل افكنش دور بودم. دو سه روز پيش داشتم با يكي يه گپي مي زدم ديدم نه، انگار خيلي از دنيا عقبم (حداقل از علمش). فعلا كه خيال ارتقا سيستم ندارم. چون نيازي ندارم. نه وقتشو دارم كه بازي كنم و نه استاد همه فن حريف گرافيكم كه از صبح تا شب بخوام رندر و ميكس كنم. فقط مي خوام اطلاعات سخت افزاريم به روز بشه. در همه ي زمينه هاي سخت افزاري. از پردازنده و كارت گرافيك بگير تا هارد و رم. خودم دنبال مقاله و اين حرفا گشتم ولي اكثرش ناقصه.
اگه بتونين يه منبعي معرفي كنين واقعا ممنون مي شم. اگرم خودتون زحمت بكشين كه ديگه شرمندم كردين.
خدانگهدار

با سلام خدمت مشاوره دهندگان عزيز!
والا يكي از دوستام مي خواد يه سيستم گيم ببنده تا سقف 1 تومن(البته با مانيتور و كيس ... خلاصه همه چيز ديگه) راستي مانيتورشم lcd باشه و آينده رو هم براي انتخاب قطعات در نظر بگيرين لطفا
بنده ي خدا اولين سيستمشه يه خورده انتظارش بالاست
بعد يه سيستم هم برا خودم مي خوام ببندم تا 1200 ديگه با مانيتور و ... براي كارهاي سه بعدي (نمي دونم اينجا جاش بود يا نه خلاصه ببخشين ديگه!:blushing:
![]()