خوب اینایی که گفتی فقط و فقط به بودجه بستگی داره بگو تا کمکت کنم.
خب حالا شد،من واست اینا رو پیشنهاد می دم(اگر فقط کیس باشه):من 1 میلیون یا یک و دویست مشکل زیاد بابت پولش نیست یه چیز خوب و قوی واسه game
پس من همون 600 رو در نظر میگیرم :biggrin1: :ا 550 تا 570 تومن میخوام این قطعات رو بگیرم
cpu,MB,ram,VGA,HDD,POWER و case باین پول چی میتونم بردارم میخوام CPU Intel Core 2 duo باشه
ممنون
خوب من اینو پیشنهاد میدم (البته اگه فقط کیس میخوای) :من 1 میلیون یا یک و دویست مشکل زیاد بابت پولش نیست یه چیز خوب و قوی واسه game
، مونتاژ ، اینترنت ، فیلم دیدن ، و فوتوشاپ و صفحه بندی هست-عشق انیمیشن سازی ام دارم- چیزایی که برام مهمه اینه کهamd , cpu باشه، بردش دو تا اسلات برای vga داشته باشه ، کارت گرافیک تر جیحآ ati باشه اسپیکرها دالبی رو ساپورت کنن و و بی سیم باشن.حتی المقدور قطعات دارای گارانتی آواژنگ باشن.موس و کیبورد هم دارم :d راستی ! کیسشم اگه میشه از اینا باشه که افقی روی میز جا میشن، در مورد بودجه هم خیلی فضایی فکر نکن ، ولی فعلآ پیشنهاد بده ببینم در چه حد در میاد -بیشتر از 700 تومن نیندیش. قبلآ از زحمتت ممنونم . :dسلام
16000000 پول دارم بخوام یک سیستم مخصوص بازی بگیرم بدون مانیتور چی پیشنهاد می کنید لطفا راهنمایی کنید
C2D 8600 بسیار سریعه، اما شما اگه اهل اورکلاک باشی بهتره که یه CPU ی چهار هسته ای رو با همون پول یا کمتر بخری و سرعتش رو همون قدر بالا ببری.میگم دوستان cpu c2d e8600 تو گیم ها چجوره و اینکه قیمتش چنده
و گرافیک 9800gtx+ الان تو بازار چه قیمته
و قابلیت overclock asus p5q چجوریاست؟
ممنون
RAM رو میتونی از برندای Corsair,Cruscial,G.skill برداری،بسته به مدل سرعتشون فرق دارهفرشید جان ممنون
فقط میشه بگی RAM از چه برندی و VGA از چه برندی هم 9800 وهم 9600 اونوقت 9600 با چه مقدار رم 512 یا 1GB قیمت تک تک رو هم لطف کن بگو
مرسی