مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

این دوستمون میگه سیستم پیشنهاد بدید شما میگی 450 ؟
خب میدونستم تو میخوای پیشنهاد بدی گفتم تا کارت راحت تر بشه :cheesygri
ولی جدی ما تو این هفته دوتا سیستم 400 تومنی بستیم چیز جالبی نشد 50 تومن اضافه کردیم مشکل حل شد
انتظار نداری که با 400 تومن 4850 پیشنهاد بدم ؟
همین دیگه.... اگه 450 تومن باشه ، CPU e5200 ، هارد 320 ، مادربورد هم یه مدل ارزونتر بر داره
میتونه کارت گرافیک بهتری بر داره ;)

خب میدونستم تو میخوای پیشنهاد بدی گفتم تا کارت راحت تر بشه :cheesygri
ولی جدی ما تو این هفته دوتا سیستم 400 تومنی بستیم چیز جالبی نشد 50 تومن اضافه کردیم مشکل حل شد
ممنون ولی فقط من که نیستم.;)
همین دیگه.... اگه 450 تومن باشه ، CPU e5200 ، هارد 320 ، مادربورد هم یه مدل ارزونتر بر داره
میتونه کارت گرافیک بهتری بر داره ;)
خوب هر کسی یه یجور سیستم پیشنهاد میده ، مد نظر من هم اول cpu قوی هست بعد بقیه قطعات.

چرا شما دوستان اینقدر به Q6600 ارادت دارین؟ من تو tomshardware نگاه کردم از E8400 پایینتره درصورتی که قیمت E8400 فقط حدود 175 هستش و درمقابل Q6600 بیشتر از 200 تومن قیمت داره!!! این که میپرسم منظورم اینه که حتم چیزی هست که من نمیدونم. حالا بنظر شما میصرفه Q9400 خریدش با 235 تومن قیمت؟

چندتا سوال.....
1_جعبه رم corsair dominator 4gb 2*2 این به این شکله؟؟؟؟!
با دوتا رم 2گیگ و همچین فنی می فروشن؟؟!
http://icrontic.com/draco/images/articles/dominator_pc2-8500/8500c5df_front1.jpg

2_دایوکس تست چیه؟؟؟!

3_کارت گرافیک connect3d hd4870 با رم چند بخرم....؟؟؟!
1 گیگ یا 512؟؟؟!!!از نظر قیمت connect3d hd4870 یک گیگ با 512 گیگ چقدر فرق داره؟؟!!

من دو تا رم 1 گیگابایت Corsair دارم(XMS2)، بعدش چند روز پیش رفتم یک رم 2 گیگابایت Kingstone گرفتم، حالا اینا کنار هم شدن 4 گیگ؛ باس هاشونم 800 هست
می خواستم بدونم اینا با هم مچن؟

دوستان اطلاع دارن مادربورد جدید GA-M720-US3 از گیگابایت اومده تو بازار یا نه؟ این مادربورد AM2 و AM3 رو ساپورت میکنه و از چیپ ست nForce 720D استفاده میکنه و احتمالا قیمت مناسبی داره شنیدم با توجه به قیمت مناسب کارایی قابل قبولی داره.

چندتا سوال.....
http://icrontic.com/draco/images/articles/dominator_pc2-8500/8500c5df_front1.jpg

2_دایوکس تست چیه؟؟؟!

1 گیگ یا 512؟؟؟!!!از نظر قیمت connect3d hd4870 یک گیگ با 512 گیگ چقدر فرق داره؟؟!!

1-خب این Pack با فن مخصوصش هس، وگرنه مدلهای جدا هم داره،شما به چی شک داری؟، چه شکلی باید باشه؟ ، اما حواستم جمع کن چون Corsair تقلبیاش زیادن توی بازار

2-اگه منظورت DivX هس که یه فرمت برای فشرده سازی ویدیو هست که پردازش بالایی می خواد و به پهنای باند حافظه هم حساس هست،واسه همین هم توی تستا بکار میره.
3-کارت گرافیک با رم رو نمی دونم ، بستگی به فروشندش داره که چقد بتونی تخفیف بگیری.
اگر مدل 1گیگ رو هم بگیری خیلی بهتره،حدود 30 تومن گرونتر هست که البته با اون قیمت(حدود 350 تومن) GTX 260 هم انتخاب خوبیه.

من دو تا رم 1 گیگابایت Corsair دارم(XMS2)، بعدش چند روز پیش رفتم یک رم 2 گیگابایت Kingstone گرفتم، حالا اینا کنار هم شدن 4 گیگ؛ باس هاشونم 800 هست

دوست عزیز، قبل از خرید میپرسیدی بهتر نبود؟! ، ماجولهای حافظه رو معمولا از یه برند و یه مدل بر می دارن که با هم کار کنن،اگر با هم فرق داشته باشن یا سیستم بوت نمیشه، یا صفحه آبی میده یا در بهترین حالت با Timing ماجول کندتر کار می کنه که بازم بهترین راندمانش رو نمیده.

دوستان اطلاع دارن مادربورد جدید GA-M720-US3 از گیگابایت اومده تو بازار یا نه؟ این مادربورد AM2 و AM3 رو ساپورت میکنه و از چیپ ست nForce 720D استفاده میکنه و احتمالا قیمت مناسبی داره شنیدم با توجه به قیمت مناسب کارایی قابل قبولی داره.
اینجا که هنوز این مادربرد رو ندیدم،ولی احتمالا آواژنگ بزودی میارتش، مادربردای دیگه با چیپ ست های دیگه هم ساپورت AM2/3 رو دارن، شاید آپدیت بایوس بخوان فقط

نقل قول:
نوشته شده توسط boy_ofpersia

دوست عزیز، قبل از خرید میپرسیدی بهتر نبود؟! ، ماجولهای حافظه رو معمولا از یه برند و یه مدل بر می دارن که با هم کار کنن،اگر با هم فرق داشته باشن یا سیستم بوت نمیشه، یا صفحه آبی میده یا در بهترین حالت با Timing ماجول کندتر کار می کنه که بازم بهترین راندمانش رو نمیده.
آخه سیستم بالا می یاد(ویستا) و توی my computer properties مقدار رممو 4 گیگ زده! حالا به نظر شما 2 گیگ کینگستون رو در بیارم؟
--------------------
راستی، Xbox 360 controller for windows قضیش چیه؟ همه ی بازی ها این دسته رو توصیه می کنن...
باید دسته xbox رو با یه رابط بخری یا دسته ی مخصوص Xbox برای pc هست؟
اگه می شه یه توضیحاتی به اضافه ی قیمتش بدین! کجا می تونم تهیش کنم؟(تهران-کرج)

چرا شما دوستان اینقدر به Q6600 ارادت دارین؟ من تو tomshardware نگاه کردم از E8400 پایینتره
Q6600 چهار هسته ای هست و در اینده قدرت خودش رو نشون میده ( alne wake )
ولی اگه از من میپرسید همون 8400 رو بخرید حالش رو ببرید اینا همش حرفه ;)
راستی، Xbox 360 controller for windows قضیش چیه؟ همه ی بازی ها این دسته رو توصیه می کنن...
باید دسته xbox رو با یه رابط بخری یا دسته ی مخصوص Xbox برای pc هست؟
اگه می شه یه توضیحاتی به اضافه ی قیمتش بدین! کجا می تونم تهیش کنم؟(تهران-کرج)
این دسته تو بازیهای جدید (GAME FOR WINDOWS) به صورت کامل شناسایی میشن
و دکمه ها خودشون تنظیم میشن و شوک هم کار میکنه چراغ دسته هم روشن میشه
در حالای که در بعضی از این بازیها ممکنه دسته های معمولی حتی کار هم نکنن
برای همین به همه پیشنهاد میکنم یه دسته XBOX برای خودشون تهیه کنن
برای تهیه هم میتونید دسته بیسیم XBOX رو بخرید بعد یه ریسیور هم بخرید
که حدودا میشه 70 تومن ( توی ایران ) یا یه دسته سیمی XBOX CORE بخرید درایورش رو دانلود کنید
یا اینکه یه دسته XBOX FOR PC بخرید درایور هم توش هست
منتها اینایی که گفتم هر جایی گیر نمیاد باید خیلی بگردید.

آخرین ویرایش:
این هم یه لیست که امروز دادم برا یه مشتری پولدار. فقط میخواست آپگرید کنه! تازه غر میزد 4870x2 میخام!:laughing:

wmnva.jpg

آخرین ویرایش:
چرا شما دوستان اینقدر به Q6600 ارادت دارین؟ من تو tomshardware نگاه کردم از E8400 پایینتره درصورتی که قیمت E8400 فقط حدود 175 هستش و درمقابل Q6600 بیشتر از 200 تومن قیمت داره!!! این که میپرسم منظورم اینه که حتم چیزی هست که من نمیدونم. حالا بنظر شما میصرفه Q9400 خریدش با 235 تومن قیمت؟
چون cpu خوبیه.:cheesygri
در حالت کلی کاراییش بالاتر از e8400 هستش ولی تو بازی که...... :biggrin1:
در کل الان q9450 (اگه گیر بیاد) تو مایه های 270 275 تومن هستش که به مراتب کارایی بالاتری نسبت به q9400 داره من میگم ارزش خرید نداره.
سلام
قیمت انواع هارد 500 گیگ و 1 ترابایت اینترنال رو میخواستم ..

لطفا بهترینشو بگید کدومه ///

maxtor : 500gb 32mb=59_1tb 32mb=115-116
seagate : 500gb 32mb=63-64_1tb 32mb=127
hitachi : 500gb 32mb=60_1tb 32mb=120

میشه گفت تو بازار اینا پره ، من 500gb از samsung و 1tb از hitachi رو پیشنهاد میکنم.
چندتا سوال.....
http://icrontic.com/draco/images/art...5df_front1.jpg

2_دایوکس تست چیه؟؟؟!

1-درسته همین پکه ، فن هم همراهشه.
2-متوجه نشدم بیشتر توضیح بده.
3-خوب connect3d من 1gbشو قیمت ندارم ولی کلی میگم نهایت اختلافشون بطور میانگین 4 یا 5 فریم هستش که به نظر من ارزش 35 40 تومن بالاتر رو نداره.
والا منطقی بخوایم در نظر بگیریم مشکلی پیش نمیاد ولی بهتره که ماژول ها از یه برند باشه.;)
البته اگه بخوای بعدا اور کنی احتمالا به مشکل میخوری.
والا تا اونجایی که من اطلاع دارم هنوز وارد نشده.
دوستان (solid snake -supra) بسيار ممنونم.من برا بازي مي خوام .450 هم شد اشكال نداره.
خوب همون سیستمی که پیشنهاد دادم خوبه دیگه !! :cheesygri

یا یه دسته سیمی XBOX CORE بخرید درایورش رو دانلود کنید
یا اینکه یه دسته XBOX FOR PC بخرید درایور هم توش هست
این دو تا قیمتشون به چه صورته!؟! 70 تومن واسه یه دسته زیاد، بی سیم بودنش مهم نیست، من به همون با سیمشم راضیم! منتها قیمتش در راستای 20-30 باشه...!:cool:
آخه من یه دسته دیده بودم که شرکت Farassoo ساخته بود و کپی دسته x360 بود، بی سیم هم بود! این طور شد که گفتم شاید اون هم کارایی هاش عین دسته ارجینال باشه! یه نگاه بندازین، نظرتون هم بگین(البته اونی که من دیدم سفید بود)
http://farassoo.com/product/gamepad/fgp-660.htm
ارزش خرید داره یا لنگه ی همین Game Pad های آشغالیه که تو بازار ایران ریخته؟ قیمتشم هم 25 تومن هست

Q6600 چهار هسته ای هست و در اینده قدرت خودش رو نشون میده ( alne wake )
ولی اگه از من میپرسید همون 8400 رو بخرید حالش رو ببرید اینا همش حرفه ;)
آینده ای که میگی همین حالاست!، بعضی از بازیهای جدید همین حالا فریم بالاتری رو روی چهار هسته ای ها میدن(مخصوصا عناوینی مثلGTA IV و Mirror's Edge و Cryostasis)،تفاوت کاملا محسوسه، پس اینا فقط حرف نیس!
بعدم Q6600 رو با یه مادربرد معمولی و یه کم اطلاعات ابتدایی میشه راحت به همون فرکانس 8400 و بالاتر هم رسوند ، واسه همین هم برای قیمت زیر 200 یه انتخاب هوشمندانس، مگر اینکه بخوای Q9400 به بالا بخری یا اصلا نخوای به فرکانس CPUدس بزنی.
این دو تا قیمتشون به چه صورته!؟! 70 تومن واسه یه دسته زیاد، بی سیم بودنش مهم نیست، من به همون با سیمشم راضیم! منتها قیمتش در راستای 20-30 باشه...!:cool:
آخه من یه دسته دیده بودم که شرکت Farassoo ساخته بود و کپی دسته x360 بود، بی سیم هم بود! این طور شد که گفتم شاید اون هم کارایی هاش عین دسته ارجینال باشه! یه نگاه بندازین، نظرتون هم بگین(البته اونی که من دیدم سفید بود)
http://farassoo.com/product/gamepad/fgp-660.htm
ارزش خرید داره یا لنگه ی همین Game Pad های آشغالیه که تو بازار ایران ریخته؟ قیمتشم هم 25 تومن هست
شما اگه می خوای از سازگار بودن بازی با Game Pad مطمئن باشی باید همون دسته ساخت MS رو بخری، چون بازیسازا با اون دسته بازیاشون رو تست می کنن، این دسته فراسو معلوم نیست که همون کارایی رو بده، جایی هم که بررسیش نکرده،بعدم بازی با دسته برای همه ی بازیبازا -مخصوصا بازیبازای PC - و همه ی بازیها هم بهتر از کیبورد و ماوس نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or