تا اونجایی که من میدونم تغییر تایمینگ اور به حساب نمیاد.
اون دو تا مین هم قابلیت اور بالایی دارن و تو biosشون تنظیمات خوبی واسه اور هست در نتیجه تغییر تایمینگ هم هست.:cheesygri (چی شد)

يا صبر ايشون خيلي كمه يا صبر شما خيلي زياده :biggrin1: آخه اگر اين cpu كه ايشون معرفي كردن توي رنج پايين باس 1066 رو ساپورت كنه بعد از عيد ميخرمش اين cpu ها بودن:
نه اون چی شد نکته ی کلیدی بود.:biggrin1:چي شد منظورت اين بود چي شد دوباره سر و كلم پيدا شد؟ :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: جواب: غير قابل تحمل بودن دوري supra :biggrin1:
راستش تو سايت هاي خارجي تحقيق كردم ديدم سري Reaper فقط از نظر قابليت اوركلاك برتري داره نسبت به سري هاي پايين تر مثل گلد (ديگه خودت حساب كن تحقيق من چه شود!) و با توجه به اينكه آقا فرشيد گفتن براي اور كردن رم حتماً cpu رو هم بايد اور كرد و من اگر قوي ترين كولر هم براي cpu بگيرم اور نخواهم كرد پس تقريباً تصميم گرفتم جاي 4 گيگ باس 800 از سري Reaper بيام 4 گيگ باس 1066 از سري گلد بگيرم و تايمينگش كه يه كم بيشتره (با اينكه شما بهم گفتين چندان محصوص نيست) رو اگر نياز شد كم كنم. راستش من كه ديگه جرأت ندارم به آقا فرشيد پيغام خصوصي بدم و سؤال كنم. دفعه ي آخر دم دستش بودم فكر كنم الآن پاي pc نبودم :biggrin1: :biggrin1:يا صبر ايشون خيلي كمه يا صبر شما خيلي زياده :biggrin1: آخه اگر اين cpu كه ايشون معرفي كردن توي رنج پايين باس 1066 رو ساپورت كنه بعد از عيد ميخرمش اين cpu ها بودن:
Core 2 Duo 2160
Core 2 Duo 5200
تازه گفتن براي خريد اينا احتمالاً مادربورد هم بايد عوض بشه! يعني از 45nm بيشترن؟
حالا چون دومي بهتره 80 تومن هم هست اينو ميگم:
بهشون گفتم دومي مشخصاتش اينه: Pentium® Dual Core E5200 - EU80571PG0602M - 2.5GHz - FSB 800MHz - 2MB
فركانس خودم 3.4 هست مال اين 2.5 هست. كش خودم 4 مگ هست مال اين 2 مگ. FSB هاشون هم كه يكيه.
اينو كه گفتم ديگه شانس اوردم دم دستش نبودم :biggrin1: گفتن اينا معماري جديد هستن و قابل مقايسه نيستن با مال من. :biggrin1:
اين FSB 800MHz براي Core 2 Duo 5200 باس 1066 يا 1150 رو ساپورت ميكنه؟
سلام عزیزسلام supraجان اقا من سیتمم اینه می خوام عوض کنم واسه گیم بگو که به نظرت این سیتمی که خودم می گم خوبه یا نه مرسی
سیستم خودم:
main:MSI K NEO
CPU:AMD ATHLON X2 5000+ 2*2.6 GHZ
VGA:GEFORCE XFX 9500GT 512MB DDR3
RAM:2GB PATRIOT BUSS 800MHZ
POWER:GREEN 250 REAL
سیستم پیشنهادی خودم:
CPU:AMD PHENOM X4 9950 4*2.6GHZ
MAIN:gigabyte MA 770
VGA:ماله خودم خوبه؟
POWER:380REAL GREEN
.تازه اینتل هم که به درد نمی خوره 4 هسته ای.میگن 2تا هسته هستش که با هم رابط شدن!!!!
اگه تو ويندوز ويستا بازي ميكني رمت كمه. البته CPU ت هم يه CPU متوسط رو به پايينيه ولي فعلا مشكلي ايجاد نميكنه.اخه تو GTA IVهی هنگ میکنه سیستم و کنده بازی.عصابمو خورد کرده دیگه.تازه اینتل هم که به درد نمی خوره 4 هسته ای.میگن 2تا هسته هستش که با هم رابط شدن!!!!
![]()
نه اون چی شد نکته ی کلیدی بود.:biggrin1:
2160 که 65nmـه ولی e5200 تکتولوژی ساختش 45nm هستش.
باس رم هم ربطی به باس cpu نداره (منظورم از نظر ساپورت بودن هستش) در مورد cpu هم درست گفته فک کن یه p4 که 2mb کش داره فرکانسش هم 3.0 هستش در کنار یه e4600 که فرکانس کاریش 2.4ـه و 2mb کش داره قرار بگیره اگه بخوایم اونجور که شما در نظر میگیری حساب کنیم p4 باید سریعتر باشه ولی خوب در عمل زمین تا آسمون با هم تفاوت کارایی دارن.

خدمت شما asus m2npv_mx .خوب شما مدل مینت رو بگو تا کمکت کنم ، اگه یه بودجه ای رو هم مشخص کنی بهتر میشه نظر داد.
خوب ربطی به cpu نداره (البته داره ولی نه به اندازه ی کارت گرافیک) کارتت ضعیفه ، چجوری به این نتیجه رسیدی که اینتل بدرد نمیخوره ؟ کی گفته چهار هسته ای هاش دو تا هسته ان ؟ بگو تا ما بهش بخندیم.:biggrin1:اخه تو GTA IVهی هنگ میکنه سیستم و کنده بازی.عصابمو خورد کرده دیگه.تازه اینتل هم که به درد نمی خوره 4 هسته ای.میگن 2تا هسته هستش که با هم رابط شدن!!!!
![]()
من کی همچین حرفی زدم ؟ :confused:بابا خود شما آقا فرشيد بودين (دقيق يادم نيست) گفتين اگه fsb سي پي يو 800 باشه و اگر باس رم 1150 هم باشه تا همون 800 رو استفاده ميكنه :biggrin1: سؤال من اين بود اون e5200 كه معرفي كردن هم نوشته fsb 800 يعني باس رم هرچي باشه 800 تاشو مصرف ميكنه؟ :biggrin1: اگه اينطوره پس چرا اين cpu رو به من معرفي كردن؟ (از خودش كه ميترسم بپرسم)
در ضمن اصلاً مهمترين سؤال درباره ي cpu يادم رفت بپرسم. اصلاً cpu من ممكنه مصلاً تو بازي كم بياره؟
راستي من از آقاي حسيني توي ليون كامپيوتر هم پرسيدم گفتن رم ميشه جداگانه اور بشه! حرف كي رو ملاك قرار بدم اي خدا... شما جز آقا فرشيد كسي رو نميشناسيد جوابش بدونه؟
(ديگه اينبار مطمئنم رفتي يه شات گان خريدي تا پست منو ببيني يه تير ميزني تو مانيتور!:biggrin1:
خوب مین شما نهایت از 8gb با باس 800 پشتیبانی میکنه.خدمت شما asus m2npv_mx .
در مورد قیمت هم شما لطف کن دو نمونه معرفی کن که حالا مثلا اکثر قیمت ها توی همون رنج باشه .(آخه وقتی من اطلاعی از قیمت ها ندارم که نمیتونم نظر بدم در این مورد باید ببینم چه رم هایی با چه قیمت هایی به سیستم میخوره که بعد حالا تصمیم بگیرم که چقدر خرج کنم )
فقط همونطور که توی پست اولم گفتم یه مارک درست حسابی باشه که بشه به جنسش اعتماد کرد.
بازم ممنون
من asus vento7700 رو پیشنهاد میکنم آخر کیسه.:biggrin1:
![]()
![]()
SUPRA جان قیمتش چنده و من که در اصفهان هستم از کجا اینو بگیرم داداش:blushing::cheesygri
کارت گرافیک رو 4670 بردار. البته من اگه جات بودم یه ذره پول روش میذاشتم 4830 بر میداشتم.با سلام خدمت دوستان خصوصا جناب supra که خیلی زحمت میکشند.
راستش ما بعد عمری میخایم یه چندتا قطعه بگیریم حدود 400-450 هم بودجه مونه.من خودم سیستم زیر رو در نظر دارم و میخوام نظریات شما رو هم جویا بشم.
CPU:Intel E7200 OR E7300
MAINBOARD:ASUS P5Q SE
MEMORY:PATRIOT 2*2 GB 800 MHZ
HARD:WESTER DIGITAL 320 OR 500 GB
VGA:GEFORCE 9500GT 1GB OR 9600GSO OR ATI 4670HD
که اینا حدودا 400-450 درمیاد.
راستیتش اگه میشه در مورد کارت گرافیک کمکم کنید.من بدجوری بر سر اون مدل های بالا موندم.
اگه میشه لطف کنید بگید کدوم بهتره و چرا.
با تشکر.
خیلی ممنون.این 4830 چنده؟؟؟کارت گرافیک رو 4670 بردار. البته من اگه جات بودم یه ذره پول روش میذاشتم 4830 بر میداشتم.
دوستان قیمت متعارف یه رم پدر مادر دار 1gig و 2gig الآن چنده توی بازار و چه مارکی رو توصیه میکنید.
ممنون
:confused: من میگم یه رم 1gig یا 2gig بعد شما میگی از 8gb پشتیبانی میکنه و من 4gb توصیه میکنم.خوب مین شما نهایت از 8gb با باس 800 پشتیبانی میکنه.
گفتم تا شما یه بودجه ای رو مشخص نکنی نمیشه نظر داد ، فک کن من ocz 4gb 2*2gb flex xlc با باس 800 رو پیشنهاد میکنم شما قبول میکنی ؟