مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خوب چه باسی باشه ؟
شما بودجه رو بگو تا کمکت کنم.
برند هم تا دلت بخواد هست مثل ocz , crucial , corsair , g.skill , patriot , geil و.....
من که آشنایی آنچنانی با این برندها ندارم ، همین قدر بگم که سیستم سیستم خیلی قوی نیست و بنابراین این مموری هم باید جوری باشه که به این سیستم بخوره ،فقط یادم رفته بود بگم ddr2 باشه منظورم از قیمت متعارف هم این بود که چیزی که الآن اکثرا برای یک سیستم معمولی میگیرند ، بالا پایین قیمتش بالاخره یه وسط رنجی داره دیگه؟ حالا مارکش رو هم گفتم شما توصیه کنید .
ببخشید اگه اطلاعات ناقصه
ممنون

motherboard:gigabyte ga_p31_ds3l
ram:2 gig
cpu:intel pentium 4 3.4ghz
vga:geforce 8600 gt 256 ddr3
supra جان نیاز به تعویض مادربورد هست؟
اگه cpu و vga را بفروشم چه قدر گیرم میاد؟300 تومن بذار روش بگو چه سیستمی ببندم؟:punk:

سلام
من 900 تومن پول فقط برای کیس کنار گذاشتم
اهل اورکلاک هم نیستم
به نظر شما چه قطعاتی انتخاب کنم؟؟؟!!!!
تو یک سایتی همچین پیشنهادی دادن.......نظر شما چیه؟!؟!؟!
Cpu: INTEL Q6600=190
M.B:ASUS P5Q PRO=140
RAM:PATRIOT 4GIG ( 2X2 gig) =45
VGA:ATI HD4870 CONNECT 3D EXTREME=335
CASE:GREEN?=35
POWER:GREEN 580B=75
DVDRW:LITEON 20X=28
HDD: SAMSUNG F1 320GB=55
هارد سامسونگ خوبه؟؟؟!!!

ببخشيد به من قيمت اشتباه داده بودند (خدا ازشون نگذره!!!)
1-اشتباه تايپي بود منظورم اين بود كه قيمت intel core i7 920 در ايران چند است؟
2-قيمت ماوس و اسپيكر و كيبوردي كه من گفتم حدودا 350 در مياد و مخصوص گيم هم هست به نظر شما جنس معمولي بگيرم و بقيه بودجه ام را به ساير قطعات اختصاص دهم يا خير؟

اگه فقط کیس میخوای میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7300 or e7200
RAM : patriot or kingstone 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-or p5q-se
VGA : zotac 9800gt - inno3d or zotac 9600gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp485a

حدودا 580 585 تومن در میاد.

مرسی از راهنماییت دوست عزیز !

خیالی نیست خب اگه 200 بزارم درسته ... منظورم هم رم هست هم کارت 280 ...
در مورد کیسش باید بگم دمت گرم با Lexa Blackline خیلی حال کردم !
راستی ممنون از راهنماییت :cheesygri
آره دیگه درست میشه با 280 حدودا 1620 1630 در میاد در مورد رم هم اون مینایی که پیشنهاد دادم ddr3 ساپورت نیستن ولی خوب اگه میخوای ddr3 برداری (قبلا هم گفتم) صبر کن این i7ها بریزه تو بازار قیمتاش مشخص بشه بعد واسه خرید اقدام کن.
من یک مشورت در مورد خریدن کارت Creative X-fi Extreme Gamer میخاستم .....
والا من در مورد کارت صدا اطلاع چندانی ندارم بهتره این سوالا رو از اشکان بپرسی.
من که آشنایی آنچنانی با این برندها ندارم ، همین قدر بگم که سیستم سیستم خیلی قوی نیست و بنابراین این مموری هم باید جوری باشه که به این سیستم بخوره ،فقط یادم رفته بود بگم ddr2 باشه منظورم از قیمت متعارف هم این بود که چیزی که الآن اکثرا برای یک سیستم معمولی میگیرند ، بالا پایین قیمتش بالاخره یه وسط رنجی داره دیگه؟ حالا مارکش رو هم گفتم شما توصیه کنید .
ببخشید اگه اطلاعات ناقصه
خوب شما مدل مینت رو بگو تا کمکت کنم ، اگه یه بودجه ای رو هم مشخص کنی بهتر میشه نظر داد.
motherboard:gigabyte ga_p31_ds3l
ram:2 gig
cpu:intel pentium 4 3.4ghz
vga:geforce 8600 gt 256 ddr3
supra جان نیاز به تعویض مادربورد هست؟
اگه cpu و vga را بفروشم چه قدر گیرم میاد؟300 تومن بذار روش بگو چه سیستمی ببندم؟
والا به نظر من فعلا همین main رو نگه دار خرج اضافی هم نکن فعلا یه کارت خوب بگیر بعد کلی ارتقاء بده چون با این بودجه کار زیادی نمیشه کرد.
اون دو قطعه رو هم فک کنم یه 55 60 تومنی بشه آبش کرد.
سلام
من 900 تومن پول فقط برای کیس کنار گذاشتم
اهل اورکلاک هم نیستم
به نظر شما چه قطعاتی انتخاب کنم؟؟؟!!!!
تو یک سایتی همچین پیشنهادی دادن.......نظر شما چیه؟!؟!؟!
Cpu: INTEL Q6600=190
M.B:ASUS P5Q PRO=140
RAM:PATRIOT 4GIG ( 2X2 gig) =45
VGA:ATI HD4870 CONNECT 3D EXTREME=335
CASE:GREEN?=35
POWER:GREEN 580B=75
DVDRW:LITEON 20X=28
HDD: SAMSUNG F1 320GB=55
هارد سامسونگ خوبه؟؟؟!!!
سیستم خوبیه ولی خوب اون 580 واسه این سیستم زیاده ، من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q6600 or e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA : zotac gtx260 - connect3d or force3d hd4870
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : liteon or pioneer
POWER : green gp535a
CASE : green tuniq or trio

اینا رو هم حدودا 985 990 تومن در میاد میتونی vga رو hd4870 هم در نظر بگیری یه 60 65 تومنی کم میشه.
ببخشيد به من قيمت اشتباه داده بودند (خدا ازشون نگذره!!!)
1-اشتباه تايپي بود منظورم اين بود كه قيمت intel core i7 920 در ايران چند است؟
2-قيمت ماوس و اسپيكر و كيبوردي كه من گفتم حدودا 350 در مياد و مخصوص گيم هم هست به نظر شما جنس معمولي بگيرم و بقيه بودجه ام را به ساير قطعات اختصاص دهم يا خير؟
1-اون مدل بین 385 تا 420 تومن متغیره باید بگردی فعلا که نایاب شده البته تو اینجا.
2-به نظر من 350 پای موس و کیبرد و اسپیکر دادن اشتباهه.
كاهش تايمينگ رم اوركلاك حساب ميشه؟
مادربورد P5QL Pro يا P5Q-SE قابليت كاهش تايمينگ رو دارن؟
تا اونجایی که من میدونم تغییر تایمینگ اور به حساب نمیاد.
اون دو تا مین هم قابلیت اور بالایی دارن و تو biosشون تنظیمات خوبی واسه اور هست در نتیجه تغییر تایمینگ هم هست.:cheesygri (چی شد)

سلام supra جان برای کیس در حدود صدو شصت هفتاد ;)
من asus vento7700 رو پیشنهاد میکنم آخر کیسه.:biggrin1:

1183489718_vento7700.gif
vento_7700_02.jpg
خب یه پاور خوب معرفی کنید ... (از این گرونااا نباشه) ...
من green gp485a رو پیشنهاد میکنم حدودا 42 43 تومن در میاد.
مرسی از راهنماییت دوست عزیز !
خواهش.;)

تا اونجایی که من میدونم تغییر تایمینگ اور به حساب نمیاد.
اون دو تا مین هم قابلیت اور بالایی دارن و تو biosشون تنظیمات خوبی واسه اور هست در نتیجه تغییر تایمینگ هم هست.:cheesygri (چی شد)

چي شد منظورت اين بود چي شد دوباره سر و كلم پيدا شد؟ :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: جواب: غير قابل تحمل بودن دوري supra :biggrin1: :love:
راستش تو سايت هاي خارجي تحقيق كردم ديدم سري Reaper فقط از نظر قابليت اوركلاك برتري داره نسبت به سري هاي پايين تر مثل گلد (ديگه خودت حساب كن تحقيق من چه شود!) و با توجه به اينكه آقا فرشيد گفتن براي اور كردن رم حتماً cpu رو هم بايد اور كرد و من اگر قوي ترين كولر هم براي cpu بگيرم اور نخواهم كرد پس تقريباً تصميم گرفتم جاي 4 گيگ باس 800 از سري Reaper بيام 4 گيگ باس 1066 از سري گلد بگيرم و تايمينگش كه يه كم بيشتره (با اينكه شما بهم گفتين چندان محصوص نيست) رو اگر نياز شد كم كنم. راستش من كه ديگه جرأت ندارم به آقا فرشيد پيغام خصوصي بدم و سؤال كنم. دفعه ي آخر دم دستش بودم فكر كنم الآن پاي pc نبودم :biggrin1: :biggrin1: :-" يا صبر ايشون خيلي كمه يا صبر شما خيلي زياده :biggrin1: آخه اگر اين cpu كه ايشون معرفي كردن توي رنج پايين باس 1066 رو ساپورت كنه بعد از عيد ميخرمش اين cpu ها بودن:
Core 2 Duo 2160
Core 2 Duo 5200
تازه گفتن براي خريد اينا احتمالاً مادربورد هم بايد عوض بشه! يعني از 45nm بيشترن؟

حالا چون دومي بهتره 80 تومن هم هست اينو ميگم:
بهشون گفتم دومي مشخصاتش اينه: Pentium® Dual Core E5200 - EU80571PG0602M - 2.5GHz - FSB 800MHz - 2MB
فركانس خودم 3.4 هست مال اين 2.5 هست. كش خودم 4 مگ هست مال اين 2 مگ. FSB هاشون هم كه يكيه.

اينو كه گفتم ديگه شانس اوردم دم دستش نبودم :biggrin1: گفتن اينا معماري جديد هستن و قابل مقايسه نيستن با مال من. :biggrin1:
اين FSB 800MHz براي Core 2 Duo 5200 باس 1066 يا 1150 رو ساپورت ميكنه؟

:love:

سلام supraجان اقا من سیتمم اینه می خوام عوض کنم واسه گیم بگو که به نظرت این سیتمی که خودم می گم خوبه یا نه مرسی
سیستم خودم:
main:MSI K NEO
CPU:AMD ATHLON X2 5000+ 2*2.6 GHZ
VGA:GEFORCE XFX 9500GT 512MB DDR3
RAM:2GB PATRIOT BUSS 800MHZ
POWER:GREEN 250 REAL
سیستم پیشنهادی خودم:
CPU:AMD PHENOM X4 9950 4*2.6GHZ
MAIN:gigabyte MA 770
VGA:ماله خودم خوبه؟
POWER:380REAL GREEN

چي شد منظورت اين بود چي شد دوباره سر و كلم پيدا شد؟ :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: جواب: غير قابل تحمل بودن دوري supra :biggrin1: :love:
راستش تو سايت هاي خارجي تحقيق كردم ديدم سري Reaper فقط از نظر قابليت اوركلاك برتري داره نسبت به سري هاي پايين تر مثل گلد (ديگه خودت حساب كن تحقيق من چه شود!) و با توجه به اينكه آقا فرشيد گفتن براي اور كردن رم حتماً cpu رو هم بايد اور كرد و من اگر قوي ترين كولر هم براي cpu بگيرم اور نخواهم كرد پس تقريباً تصميم گرفتم جاي 4 گيگ باس 800 از سري Reaper بيام 4 گيگ باس 1066 از سري گلد بگيرم و تايمينگش كه يه كم بيشتره (با اينكه شما بهم گفتين چندان محصوص نيست) رو اگر نياز شد كم كنم. راستش من كه ديگه جرأت ندارم به آقا فرشيد پيغام خصوصي بدم و سؤال كنم. دفعه ي آخر دم دستش بودم فكر كنم الآن پاي pc نبودم :biggrin1: :biggrin1: :-" يا صبر ايشون خيلي كمه يا صبر شما خيلي زياده :biggrin1: آخه اگر اين cpu كه ايشون معرفي كردن توي رنج پايين باس 1066 رو ساپورت كنه بعد از عيد ميخرمش اين cpu ها بودن:
Core 2 Duo 2160
Core 2 Duo 5200
تازه گفتن براي خريد اينا احتمالاً مادربورد هم بايد عوض بشه! يعني از 45nm بيشترن؟

حالا چون دومي بهتره 80 تومن هم هست اينو ميگم:
بهشون گفتم دومي مشخصاتش اينه: Pentium® Dual Core E5200 - EU80571PG0602M - 2.5GHz - FSB 800MHz - 2MB
فركانس خودم 3.4 هست مال اين 2.5 هست. كش خودم 4 مگ هست مال اين 2 مگ. FSB هاشون هم كه يكيه.

اينو كه گفتم ديگه شانس اوردم دم دستش نبودم :biggrin1: گفتن اينا معماري جديد هستن و قابل مقايسه نيستن با مال من. :biggrin1:
اين FSB 800MHz براي Core 2 Duo 5200 باس 1066 يا 1150 رو ساپورت ميكنه؟
نه اون چی شد نکته ی کلیدی بود.:biggrin1:
2160 که 65nmـه ولی e5200 تکتولوژی ساختش 45nm هستش.
باس رم هم ربطی به باس cpu نداره (منظورم از نظر ساپورت بودن هستش) در مورد cpu هم درست گفته فک کن یه p4 که 2mb کش داره فرکانسش هم 3.0 هستش در کنار یه e4600 که فرکانس کاریش 2.4ـه و 2mb کش داره قرار بگیره اگه بخوایم اونجور که شما در نظر میگیری حساب کنیم p4 باید سریعتر باشه ولی خوب در عمل زمین تا آسمون با هم تفاوت کارایی دارن.
سلام supraجان اقا من سیتمم اینه می خوام عوض کنم واسه گیم بگو که به نظرت این سیتمی که خودم می گم خوبه یا نه مرسی
سیستم خودم:
main:MSI K NEO
CPU:AMD ATHLON X2 5000+ 2*2.6 GHZ
VGA:GEFORCE XFX 9500GT 512MB DDR3
RAM:2GB PATRIOT BUSS 800MHZ
POWER:GREEN 250 REAL
سیستم پیشنهادی خودم:
CPU:AMD PHENOM X4 9950 4*2.6GHZ
MAIN:gigabyte MA 770
VGA:ماله خودم خوبه؟
POWER:380REAL GREEN
سلام عزیز
cpu خودت فعلا میتونه کارتو راه بندازه به نظر من فعلا عوض نکن بعدا درست و حسابی جمع کن به اینتل ارتقاء بده.
کارت گرافیکت هم فعلا کارتو راه میندازه البته اگه فقط بازی کردن برات مهمه نه رزولوشن یا جزئیات و از اینجور حرفا.

اخه تو GTA IVهی هنگ میکنه سیستم و کنده بازی.عصابمو خورد کرده دیگه:evil:.تازه اینتل هم که به درد نمی خوره 4 هسته ای.میگن 2تا هسته هستش که با هم رابط شدن!!!!:sick:

اخه تو GTA IVهی هنگ میکنه سیستم و کنده بازی.عصابمو خورد کرده دیگه:evil:.تازه اینتل هم که به درد نمی خوره 4 هسته ای.میگن 2تا هسته هستش که با هم رابط شدن!!!!:sick:
اگه تو ويندوز ويستا بازي ميكني رمت كمه. البته CPU ت هم يه CPU متوسط رو به پايينيه ولي فعلا مشكلي ايجاد نميكنه.
منم پيشنهاد ميكنم صبر كني اين i7 هاي ايتل جا بيفته تو ايران به اون ارتقا بدي وگرنه پشيمون ميشي.
اون قسمت دوم حرفت هم هر كي گفته چرت گفته. ديگه از اين به بعد چهار هسته ايها قدرت خودشونو نشون ميدن. تو همين GTA IV چهار هسته ايها خيلي خوب عمل ميكنن. بازيهاي آينده هم با اين CPU ها سازگاري بهتري خواهند داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or