چي شد منظورت اين بود چي شد دوباره سر و كلم پيدا شد؟ :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: جواب: غير قابل تحمل بودن دوري supra :biggrin1:
راستش تو سايت هاي خارجي تحقيق كردم ديدم سري Reaper فقط از نظر قابليت اوركلاك برتري داره نسبت به سري هاي پايين تر مثل گلد (ديگه خودت حساب كن تحقيق من چه شود!) و با توجه به اينكه آقا فرشيد گفتن براي اور كردن رم حتماً cpu رو هم بايد اور كرد و من اگر قوي ترين كولر هم براي cpu بگيرم اور نخواهم كرد پس تقريباً تصميم گرفتم جاي 4 گيگ باس 800 از سري Reaper بيام 4 گيگ باس 1066 از سري گلد بگيرم و تايمينگش كه يه كم بيشتره (با اينكه شما بهم گفتين چندان محصوص نيست) رو اگر نياز شد كم كنم. راستش من كه ديگه جرأت ندارم به آقا فرشيد پيغام خصوصي بدم و سؤال كنم. دفعه ي آخر دم دستش بودم فكر كنم الآن پاي pc نبودم :biggrin1: :biggrin1:
يا صبر ايشون خيلي كمه يا صبر شما خيلي زياده :biggrin1: آخه اگر اين cpu كه ايشون معرفي كردن توي رنج پايين باس 1066 رو ساپورت كنه بعد از عيد ميخرمش اين cpu ها بودن:
Core 2 Duo 2160
Core 2 Duo 5200
تازه گفتن براي خريد اينا احتمالاً مادربورد هم بايد عوض بشه! يعني از 45nm بيشترن؟
حالا چون دومي بهتره 80 تومن هم هست اينو ميگم:
بهشون گفتم دومي مشخصاتش اينه: Pentium® Dual Core E5200 - EU80571PG0602M - 2.5GHz - FSB 800MHz - 2MB
فركانس خودم 3.4 هست مال اين 2.5 هست. كش خودم 4 مگ هست مال اين 2 مگ. FSB هاشون هم كه يكيه.
اينو كه گفتم ديگه شانس اوردم دم دستش نبودم :biggrin1: گفتن اينا معماري جديد هستن و قابل مقايسه نيستن با مال من. :biggrin1:
اين FSB 800MHz براي Core 2 Duo 5200 باس 1066 يا 1150 رو ساپورت ميكنه؟