نه اون چی شد نکته ی کلیدی بود.:biggrin1:
2160 که 65nmـه ولی e5200 تکتولوژی ساختش 45nm هستش.
باس رم هم ربطی به باس cpu نداره (منظورم از نظر ساپورت بودن هستش) در مورد cpu هم درست گفته فک کن یه p4 که 2mb کش داره فرکانسش هم 3.0 هستش در کنار یه e4600 که فرکانس کاریش 2.4ـه و 2mb کش داره قرار بگیره اگه بخوایم اونجور که شما در نظر میگیری حساب کنیم p4 باید سریعتر باشه ولی خوب در عمل زمین تا آسمون با هم تفاوت کارایی دارن.
بابا خود شما آقا فرشيد بودين (دقيق يادم نيست) گفتين اگه fsb سي پي يو 800 باشه و اگر باس رم 1150 هم باشه تا همون 800 رو استفاده ميكنه :biggrin1: سؤال من اين بود اون e5200 كه معرفي كردن هم نوشته fsb 800 يعني باس رم هرچي باشه 800 تاشو مصرف ميكنه؟ :biggrin1: اگه اينطوره پس چرا اين cpu رو به من معرفي كردن؟ (از خودش كه ميترسم بپرسم)
در ضمن اصلاً مهمترين سؤال درباره ي cpu يادم رفت بپرسم. اصلاً cpu من ممكنه مصلاً تو بازي كم بياره؟
راستي من از آقاي حسيني توي ليون كامپيوتر هم پرسيدم گفتن رم ميشه جداگانه اور بشه! حرف كي رو ملاك قرار بدم اي خدا... شما جز آقا فرشيد كسي رو نميشناسيد جوابش بدونه؟
(ديگه اينبار مطمئنم رفتي يه شات گان خريدي تا پست منو ببيني يه تير ميزني تو مانيتور!:biggrin1
آخرین ویرایش: