Thundersky
کاربر سایت
بله، 9070xt.9070xt ?
چند ؟
مبارک باشه، کارت من دقیقا همینه، آبان قبلی خریدم، بهترین خرید رو کردی، کارته خیلی وحشیه و به شدت خوشگله.بله، 9070xt.
170 خریدم. مدل Saphire Pure
از آترین کالا. ۱۰ بیعانه دادم باقی پول رو بعد از دریافت کارت گرفتن. ۱ روزه هم فرستادن تهران. ۲ تومن هم پول پیک.
خوب خریدی . مبارک باشهبله، 9070xt.
از آترین کالا. ۱۰ بیعانه دادم باقی پول رو بعد از دریافت کارت گرفتن. ۱ روزه هم فرستادن تهران. ۲ تومن هم پول پیک.
والله دوست نداشتم سوییچ کنم به AMD. کاملا عادت کرده بودم به اکو سیستم انویدیا ولی دیگه حاضر نیستم ۲۰۰ میلیون اضافه بدم برا ۲۰ درصد RT قویتر. هنوزم نصبش نکردم فعلا 3080 رو سیستمه تا برا فروشش اگه کسی خواست تست و بنچمارک بگیرم. دست و دلم نمیره نصبش کنممبارک باشه، کارت من دقیقا همینه، آبان قبلی خریدم، بهترین خرید رو کردی، کارته خیلی وحشیه و به شدت خوشگله.
نسبت به قیمت بهترین مدل رو گرفتی از نظر دما و عملکرد فرق زیادی با پرچمداری مثل نیتروپلاس نداره. از سافایر pulse و ایسوس پرایم هم ارزونتر و بهتره تنها مشکل اینه فقط رنگ سفید دارهبله، 9070xt.
سلام
من سیستمم 12600k با واتر کولر گرین 120
چند روز پیش که کامپیوتر رو روشن کردم
دیدم ارور دمای cpu میده
تو این سه سالی که کامپیوتر گرفتم دو سه باری این ارور رو گرفته بودم ولی چون با ریستارت رفع میشد میگفتم مشکل خاصی نیست یا بخاطر تابستون بوده
ولی این دفعه هم روز قبلش که خاموش کردم متوجه شدم خیلی طول کشید تا خاموش بشه هم موقع روشن کردن که ارور داد با چند بار ریستارت هم درست نشد
گذاشتم چند ساعتی بگذره دوباره روشن کردم ویندوز اومد بالا ولی دیدم دمای cpu به صد میرسه و ویندوز خیلی کند عمل میکنه تا اینکه بعد یه ربع خاموش شد
ولی از روز بعد تا الان که یک هفته گذشته دیگه بدون مشکل بود تو خود ویندوز و دما هم حدودا 65 درجه ست
یه تست تو بازی ازش گرفتم که پایین میزارم
ولی تو تست هم بازی کرش یا سیستم خاموش نشد فقط یکم استاتر داشت که فک کنم بخاطر رسیدن به صد درجه بوده
قبلا هم استاتر داشتم ولی اونقدری نبوده که ذهنم بره سمت مشکل قطعه
یه راهکاری که تو اینترنت خوندم تو بایوس هم accmax و pl1 و 2 رو تغییر دادم ولی خیلی اثری نداشت
حالا بنظرتون مشکل از چیه و چیکار کنم ؟
چقدر اضطراریه درست کردنش برای استفاده روزمره ؟
View attachment 406393
سلامدر مورد مشکلی که قبلا گفتم یه چیزی رو متوجه شدم
فک کنم مشکل از پروفایل فن بوده قبلا بخاطر نویز یکم پایین اورده بودم البته قاعدتا اونموقع تستش کرده بودم مشکل نداشته
تو قبلی یه 30 درصد کارکرد تا 50 درجه بود و 70 درصد تا 80 درجه
الان گذاشتم 40 درصد و 90 درصد بهتر شده
View attachment 406535
برای amd یکم فرق میکنه بهترین کارتاشو همون پارتنرای خودش میزنن که بینشون saphire بهترینشونه بعد XFX و powercolorخوب خریدی . مبارک باشه
سافیر کولینگ و هیتسینکش خوبه ؟؟
ایسوس و ام اس آی و زوتک گزینه های بهتری هستن
EVGA هم عالیه ولی دیگه کارت انویدیا تولید نمی کنه
بهترین برندایی که کارت AMD تولید میکنن XFX, Saphire و Powercolor هستنخوب خریدی . مبارک باشه
سافیر کولینگ و هیتسینکش خوبه ؟؟
ایسوس و ام اس آی و زوتک گزینه های بهتری هستن
EVGA هم عالیه ولی دیگه کارت انویدیا تولید نمی کنه
مبارک باشهبله، 9070xt.
همون سه ساله الماس. من اون 12 ماهه رو نگرفتم. ولی ظاهرا تا یک سال مشکل داشته باشه تعمیر یا تعویض میکنن.مبارک باشه
گارانتیش رو چی گرفتین؟
اون گارانتی 12 ماهه آترین می ارزه؟
خیلی خوب خریدیبله، 9070xt.
اگه چند ماه دیگه صبر میکردی باید صد میلیون دیگه میزاشتی روی پولت که همینو بخری. همینقدر هم که صبر کردی واقعا کارت اشتباه بود. اگه زودتر دست میجُنبوندی میتونستی همینو چندین میلیون تومن ارزانتر بخری یعنی اندازه دو تا سه ماه حقوق یک کارمند پس انداز کنی! به دوستانی که این تاپیک و این گفتگوها رو میخونن توصیه میکنم اگه چیزی نیاز دارن و پولشو دارن معطل نکنن، ارزون که نمیشه هممون میدونیم، حتی منتظر تکنولوژی جدید هم نمونید چون در اثر این تورمِ وحشتناک، همون قطعه ای هم که از خریدش خودداری کردید براتون میشه آرزو. البته دوست گرامی جناب @Thundersky میگه اگه نخریم ارزان میشه!خریدم. همین الان ۱۵ میلیون گرونش کرده![]()