مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

این که میگن نخرید ارزون میشه مثلا در مورد یک فروشگاه گرون فروش درسته چرا چون اونجا بحث عرضه و تقاضا نیست و صرفا به خاطر طمع و بی اخلاقی فروشنده ـس
اما در مورد عرضه تقاضاهای حجم بالا اصلا کار نمیکنه
مثلا شما فرض کنید الان 1000 تا کارت گرافیک گیمینگ تولید میشه و 1500 تا تقاضا براش در بازار هست، اینجا مطابق منطق عرضه تقاضا قیمت باید اونقدری بالا بره که 500 نفر از خرید کالا منصرف بشن و کارت ها با قیمت بالاتری به دست اون 1000 نفر برسه
حالا شما فرض کنید در یک عالم ایده آل خیالی ما تمام اون 1500 نفرو مجاب کردیم که عزیزان برای خرید هجوم نیارید گرون میشه همگی فروشنده رو تحریم کنید تا قیمت بیاد پایین
اینجا باز روی کاغذ و در حالت ایده آل که فروشنده هیچ خریدار دیگه ای نداره قیمت انقدری میاد پایین تا بالاخره خریدارها مایل به خرید بشن، ولی نکته خنده دار قضیه اینجاست که باز به محض اینکه قیمت بیاد پایین مثلا برسه به قیمت کارخونه یا حتی پایین تر طبیعتا دیگه همه دوباره هجوم میبرن برای خرید، در واقع هر کس اون زمان نخره باخته چون بقیه که سریع تر جنبیدن خریدن احتمالا روی قیمت کارخونه و حتی پایین تر گیرشون میاد و بقیه ای که به اتحاد پایبند بودن کلاه سرشون میره و بعدا دوباره باید گرون تر بخرن!
اگرم فرض کنیم تمام اون 1500 نفر با کاهش قیمت محصول به قیمت ایده آل همزمان وارد بازار خرید بشن قیمت خیلی فنری بر میگرده به همون حالت گرون اولیه!!
در نتیجه این گزاره که میگن نخرید ارزون بشه حتی در صورت اجرا نهایتا باز در عمل به نفع کساییه که اتحادو میشکنن و زودتر از بقیه میپرن برای خرید!
وقتی عرضه و تقاضا بالانس نیست شما هیچ وقت نمی تونید کالا رو با قیمت ارزون به دست همه برسونید! یا باید عرضه رو زیادتر کنید یا تقاضا رو کم کنید و عده ای رو کلا از خرید منصرف کنید یا با همین نخرید ارزون میشه سر بقیه کلاه بذارید!

اینو میشه توی تئوری بازی ها به راحتی مدلسازی و اثبات کرد
کلا تو ایران از ماشین های آشغال که مردم صف می کشند که با خفت خرید کنند تا این موارد

وقتی هجوم می برن متقابلا قیمت های تخیلی فرو می کنند

حالا ماشین تو جامعه امروزی ، سنگ دسته ولی کامپیوتر و .... واجبات نیست زندگیت لنگ بمونه

با ۶ ۷ ماه نخریدن در کل کشور ، تاثیراتش رو می بینید .

ولی خب از ماست که بر ماست

نوشته این شاعر باید طلا گرفت

دوستان میشه با 60 تا 70 تومن یه کیس جمع کردش؟
برای کارهای عادی
با 70.75میشه نو اینارو گرفت
12100حدود21
H610 m-kحدود15
16گیگ ddr4حدود14
512 ssdحدود10تا15
فن سی پی یو 2.3تومن
پاور 500 حدو7.8تومن
کیس اداری ساده 3تومن
ولی اگه برا گیم میخوای باید دنبال دست دوم نسل های پایین تر مثل 10400 یا9400 با حداقل rx580یا 1660 سوپر یا1070 باشی.
باندل یا کیس دست دوم هم قیمت های احمقانه زیاد میزنن ولی قیمت خوب هم پیدا میشه.
کنسول هم سری اس دست دوم 50.60تومن گیر میاد و خوبه

ممنونم ازتون دوستان بابت راهنمایی
ببین کانفیگ که اینه 6700K, 16GB3200, GigaZ170, 1080TI
تو این کانفیگ به نظر من هنوز GPU غوله ولی بعضی از بازی ها که RT Mandatory هستن و عدم عرضه Driver برای Pascal ـه که داره میره رو مخ
حالا یه سوال من هیچوقت AMD نبستم سیستم رو ، الان ولی میبینم بهترین پردازنده اکثرا 9800x3d هست ، همرده ـش اگه اشتباه نکنم میشه 14900K ؟ تقریبا هم قیمت هستن
حالا سوال کلی ، من تقریبا هر GPU ـی رو این سیستم بذارم تا حدودی Bottleneck رو شاهدیم ، دو راه دارم یکی اینکه مثلا یه دسته دوم 3080 بگیرم ، قیمت ـش 40 50 تومن باید باشه رو همین سیستم که از محدودیت RT رها شم یا آخرین نسل ولی ضعیف تر بگیرم که میشه 5060 که بستگی به برند ـش 150 تومن اصلا بخوایم در نظر بگیریمش رو همین سیستم! یا اینکه کلا بیام و سیستم رو نسل فعلی کنم ، حالا با توجه به راهنمایی شما ، چه اینتل چه AMD و همین 1080TI خودمو فعلا روش سوار کنم تا یه تایم دیگه یه مثلا 5070 بخوام بگیرم یا همین 5060TI اگه قیمتش معقول بشه ، پیشاپیش ممنون از کمکتون :-bd:-bd:-bd
شرمنده بابات تاخیر در پاسخ.

4790K و 6700K با اینکه از دو نسل متفاوت هستن اونجوری خیلی تفاوت بزرگی تو خروجی ندارند و هر دو برای گرافیک هایی مثل 5060 یا حتی 3080 گلوگاه خواهند بود. 3080 رم بالاتری داره خودش هم حدود 30 درصدی سریع تر از 5060 هست.
Intel i7-7700K Review: Gaming, Rendering, Temps, & Overclocking | GamersNexus
در مورد پردازنده ها، تا زمانی که پردازنده گلوگاه نباشه به نظر بهتره اصل بودجه برای گرافیک مصرف بشه. (به خصوص اگر رزلوشن های 1440p و 4K) مد نظر دارید. خیلی خیلی کم مثلا پیش میاد که مثلا یک بازی رو حداکثر تنظیمات گرافیکی داشته باشیم و مثلا از 5070 به بالا همه یک خروجی بدن و پردازنده باشه که تایین کننده باشه.
بهترین پردازنده های موجود هم از AMD الان 9950X3D2 و از اینتل هم Core Ultra 270K Plus هستش.
تفاوت این پردازنده های مثلا تو بنچمارک ها وقتی 1080p بیشتر دیده میشه (البته با 5090 که باعث بشه مثل دیگه احتمال گلوگاه گرافیکی 0 باشه)
AMD Ryzen 9 9950X3D2 Dual Edition Review - Maximum Cache
ولی تو مثلا 4K حتی با گرافیکی مثل 5090 هم اونجا گرافیک گلوگاه هست و همه پردازنده های خروجی مشابهی ارائه میدن.
AMD Ryzen 9 9950X3D2 Dual Edition Review - Maximum Cache
من خیلی از قیمت های داخل ایران و همچنین بودجه مد نظر شما اطلاعی ندارم. ولی اگر اون 40-50 برای 3080 رو در نظر بگیریم، الان فکر کنم با اون 100 تومن اختلاف 5060 نو با 3080 دسته دوم بشه یک پک CPU/RAM/Motherboard گرفت نه؟ شاید حتی بشه مثلا به AM4 فکر کرد و مثلا همون رمی که دارید هم نگه دارید?

همون سه ساله الماس. من اون 12 ماهه رو نگرفتم. ولی ظاهرا تا یک سال مشکل داشته باشه تعمیر یا تعویض می‌کنن.
تو سایتش که فقط یه گارانتی سلامت فیزیکی 7 روزه من دیدم و یدونه هم 12 ماهه خود آترین رو
چطوریه الماس ندیدم:-/

• Like
Reactions: Thundersky
برای کارهای عادی
با 70.75میشه نو اینارو گرفت
12100حدود21
H610 m-kحدود15
16گیگ ddr4حدود14
512 ssdحدود10تا15
فن سی پی یو 2.3تومن
پاور 500 حدو7.8تومن
کیس اداری ساده 3تومن
ولی اگه برا گیم میخوای باید دنبال دست دوم نسل های پایین تر مثل 10400 یا9400 با حداقل rx580یا 1660 سوپر یا1070 باشی.
باندل یا کیس دست دوم هم قیمت های احمقانه زیاد میزنن ولی قیمت خوب هم پیدا میشه.
کنسول هم سری اس دست دوم 50.60تومن گیر میاد و خوبه
با احترام به دوستان به نظرم خرید باندل های قدیمی اینتل به صرفه نیست، به جاش اگه بشه پردازنده amd گرفت عالیه من دیدم که ryzen 3600 با a320 به ۲۵ م می‌فروختن همین 3600 حتی از i7 نسل ۹ پرفورمنس بهتری داره و باقی پول rtx 2060 بردارین که بتونین بازی‌های جدید مثل doom da پلی بدین

در مورد خریدن یا نخریدن پیشنهاد میکنم تو این تاپیک از این پست به بعد رو بخونین و پیش خودتون یه حساب کتابی بکنین

خلاصه خیلی به نظرات گوهر‌بار کسانی که کوچکترین اطلاعی از اقتصاد و کسب و کار ندارن توجه نکنین اگر توان خرید کالایی رو دارین بخرین و لذت ببرین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or