مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بله، 9070xt.

170 خریدم. مدل Saphire Pure
از آترین کالا. ۱۰ بیعانه دادم باقی پول رو بعد از دریافت کارت گرفتن. ۱ روزه هم فرستادن تهران. ۲ تومن هم پول پیک.
مبارک باشه، کارت من دقیقا همینه، آبان قبلی خریدم، بهترین خرید رو کردی، کارته خیلی وحشیه و به شدت خوشگله.

بله، 9070xt.

از آترین کالا. ۱۰ بیعانه دادم باقی پول رو بعد از دریافت کارت گرفتن. ۱ روزه هم فرستادن تهران. ۲ تومن هم پول پیک.
خوب خریدی . مبارک باشه

سافیر کولینگ و هیتسینکش خوبه ؟؟

ایسوس و ام اس آی و زوتک گزینه های بهتری هستن

EVGA هم عالیه ولی دیگه کارت انویدیا تولید نمی کنه

مبارک باشه، کارت من دقیقا همینه، آبان قبلی خریدم، بهترین خرید رو کردی، کارته خیلی وحشیه و به شدت خوشگله.
والله دوست نداشتم سوییچ کنم به AMD. کاملا عادت کرده بودم به اکو سیستم انویدیا ولی دیگه حاضر نیستم ۲۰۰ میلیون اضافه بدم برا ۲۰ درصد RT قوی‌تر. هنوزم نصبش نکردم فعلا 3080 رو سیستمه تا برا فروشش اگه کسی خواست تست و بنچمارک بگیرم. دست و دلم نمی‌ره نصبش کنم 😁

خدا کنه اذیتم نکنه.

بله، 9070xt.

نسبت به قیمت بهترین مدل رو گرفتی از نظر دما و عملکرد فرق زیادی با پرچمداری مثل نیتروپلاس نداره. از سافایر pulse و ایسوس پرایم هم ارزونتر و بهتره تنها مشکل اینه فقط رنگ سفید داره:دی

سلام
من سیستمم 12600k با واتر کولر گرین 120
چند روز پیش که کامپیوتر رو روشن کردم
دیدم ارور دمای cpu میده
تو این سه سالی که کامپیوتر گرفتم دو سه باری این ارور رو گرفته بودم ولی چون با ریستارت رفع میشد میگفتم مشکل خاصی نیست یا بخاطر تابستون بوده
ولی این دفعه هم روز قبلش که خاموش کردم متوجه شدم خیلی طول کشید تا خاموش بشه هم موقع روشن کردن که ارور داد با چند بار ریستارت هم درست نشد
گذاشتم چند ساعتی بگذره دوباره روشن کردم ویندوز اومد بالا ولی دیدم دمای cpu به صد میرسه و ویندوز خیلی کند عمل میکنه تا اینکه بعد یه ربع خاموش شد
ولی از روز بعد تا الان که یک هفته گذشته دیگه بدون مشکل بود تو خود ویندوز و دما هم حدودا 65 درجه ست
یه تست تو بازی ازش گرفتم که پایین میزارم
ولی تو تست هم بازی کرش یا سیستم خاموش نشد فقط یکم استاتر داشت که فک کنم بخاطر رسیدن به صد درجه بوده
قبلا هم استاتر داشتم ولی اونقدری نبوده که ذهنم بره سمت مشکل قطعه
یه راهکاری که تو اینترنت خوندم تو بایوس هم accmax و pl1 و 2 رو تغییر دادم ولی خیلی اثری نداشت
حالا بنظرتون مشکل از چیه و چیکار کنم ؟
چقدر اضطراریه درست کردنش برای استفاده روزمره ؟

View attachment 406393

در مورد مشکلی که قبلا گفتم یه چیزی رو متوجه شدم
فک کنم مشکل از پروفایل فن بوده قبلا بخاطر نویز یکم پایین اورده بودم البته قاعدتا اون‌موقع تستش کرده بودم مشکل نداشته
تو قبلی یه 30 درصد کارکرد تا 50 درجه بود و 70 درصد تا 80 درجه
الان گذاشتم 40 درصد و 90 درصد بهتر شده
View attachment 406535
سلام
یه اپدیتی بدم که چی کار کردم (پست های قبلی مربوط به هفت ماه پیشه )
بعد از پست ها رفتم بیشتر تحقیق کردم و تقریبا مطمئن شدم که مشکل اصلی مربوط به کولر مایعه و دوستان هم پیشنهاد دادن کولر 240 تهیه بشه
بعد از تعویض پروفایل شرایط برای مدت کوتاهی بهتر شد ولی دوباره همونطوری شد ... بعد از اون فقط برای مدیا ازش استفاده میکردم
کلا همون موقع هم که سیستمو بستم سر کولر اونقدر تحقیق نکردم و نمیدونستم که این کولر های مایع بعد چند سال باید سرویس یا عوض بشن
بخاطر همین خیلی راحت نبودم که دوباره کولر مایع بگیرم و تحقیق که کردم دیدم میشه از کولر بادی هم استفاده کرد و نصف قیمت میوفتاد و لازم نبود بعد چند سال سرویس بشه ولی خب از اونطرف خیلیا میگفتن باید کولر مایع بگیری
بعدش دیگه خوردیم به قطعی اینترنت و نتوستم در این مورد سوال بپرسم و تو اون دوران کولر بادی ag500 رو خریدم و گفتم نهایتا اندرولت میکنم
حالا چند وقت پیش بالاخره عوضش کردم و مشکلش حل شد و الان راضیم
تو حالت عادی 45 درجه و تو بازی 75 ایناست ، دمای کارت گرافیک نسبت به قبل بیشتر شد که قابل انتظار بود

خوب خریدی . مبارک باشه

برای amd یکم فرق میکنه بهترین کارتاشو همون پارتنرای خودش میزنن که بینشون saphire بهترینشونه بعد XFX و powercolor

خوب خریدی . مبارک باشه

بهترین برندایی که کارت AMD تولید می‌کنن XFX, Saphire و Powercolor هستن
چون برندای پارتنر AMD هستن.

بله، 9070xt.

مبارک باشه
گارانتیش رو چی گرفتین؟
اون گارانتی 12 ماهه آترین می ارزه؟

مبارک باشه
گارانتیش رو چی گرفتین؟
اون گارانتی 12 ماهه آترین می ارزه؟
همون سه ساله الماس. من اون 12 ماهه رو نگرفتم. ولی ظاهرا تا یک سال مشکل داشته باشه تعمیر یا تعویض می‌کنن.

بله، 9070xt.

خیلی خوب خریدی

تو مشهد : سافایر پیور RX 9070 OC
۱۸۵ م می دن

کارت گرافیک سافایر SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT OC 16GB
۲۳۵ م

آخرین ویرایش:
خریدم. همین الان ۱۵ میلیون گرونش کرده 😅
اگه چند ماه دیگه صبر میکردی باید صد میلیون دیگه میزاشتی روی پولت که همینو بخری. همینقدر هم که صبر کردی واقعا کارت اشتباه بود. اگه زودتر دست میجُنبوندی میتونستی همینو چندین میلیون تومن ارزانتر بخری یعنی اندازه دو تا سه ماه حقوق یک کارمند پس انداز کنی! به دوستانی که این تاپیک و این گفتگوها رو میخونن توصیه میکنم اگه چیزی نیاز دارن و پولشو دارن معطل نکنن، ارزون که نمیشه هممون میدونیم، حتی منتظر تکنولوژی جدید هم نمونید چون در اثر این تورمِ وحشتناک، همون قطعه ای هم که از خریدش خودداری کردید براتون میشه آرزو. البته دوست گرامی جناب @Thundersky میگه اگه نخریم ارزان میشه! :) شاید ایشان یه چیزایی میدونه که ما نمیدونیم، ولی بنده با این عقل ناقصم اکیداً پیشنهاد میکنم هرچی رو لازم دارید فوراً تهیه کنید چون ارزان شدنی در کار نیست و همون جنس رو فردا باید گرانتر بخرید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
این که میگن نخرید ارزون میشه مثلا در مورد یک فروشگاه گرون فروش درسته چرا چون اونجا بحث عرضه و تقاضا نیست و صرفا به خاطر طمع و بی اخلاقی فروشنده ـس
اما در مورد عرضه تقاضاهای حجم بالا اصلا کار نمیکنه
مثلا شما فرض کنید الان 1000 تا کارت گرافیک گیمینگ تولید میشه و 1500 تا تقاضا براش در بازار هست، اینجا مطابق منطق عرضه تقاضا قیمت باید اونقدری بالا بره که 500 نفر از خرید کالا منصرف بشن و کارت ها با قیمت بالاتری به دست اون 1000 نفر برسه
حالا شما فرض کنید در یک عالم ایده آل خیالی ما تمام اون 1500 نفرو مجاب کردیم که عزیزان برای خرید هجوم نیارید گرون میشه همگی فروشنده رو تحریم کنید تا قیمت بیاد پایین
اینجا باز روی کاغذ و در حالت ایده آل که فروشنده هیچ خریدار دیگه ای نداره قیمت انقدری میاد پایین تا بالاخره خریدارها مایل به خرید بشن، ولی نکته خنده دار قضیه اینجاست که باز به محض اینکه قیمت بیاد پایین مثلا برسه به قیمت کارخونه یا حتی پایین تر طبیعتا دیگه همه دوباره هجوم میبرن برای خرید، در واقع هر کس اون زمان نخره باخته چون بقیه که سریع تر جنبیدن خریدن احتمالا روی قیمت کارخونه و حتی پایین تر گیرشون میاد و بقیه ای که به اتحاد پایبند بودن کلاه سرشون میره و بعدا دوباره باید گرون تر بخرن!
اگرم فرض کنیم تمام اون 1500 نفر با کاهش قیمت محصول به قیمت ایده آل همزمان وارد بازار خرید بشن قیمت خیلی فنری بر میگرده به همون حالت گرون اولیه!!
در نتیجه این گزاره که میگن نخرید ارزون بشه حتی در صورت اجرا نهایتا باز در عمل به نفع کساییه که اتحادو میشکنن و زودتر از بقیه میپرن برای خرید!
وقتی عرضه و تقاضا بالانس نیست شما هیچ وقت نمی تونید کالا رو با قیمت ارزون به دست همه برسونید! یا باید عرضه رو زیادتر کنید یا تقاضا رو کم کنید و عده ای رو کلا از خرید منصرف کنید یا با همین نخرید ارزون میشه سر بقیه کلاه بذارید!

اینو میشه توی تئوری بازی ها به راحتی مدلسازی و اثبات کرد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or