drak
کاربر سایت
آره مشکلی نداره از لحاظ سازگاریممنونم، فقط به مادربوردم هم میخورن، درسته ؟
بعد اینایی که دارمو هم میتونم بفروشم ؟ اگه میتونم معمولا قیمت گذاریش چطوری هستش ؟
راحت فروش میره رم تو دیوار یا ایسام
قیمت اطراف ۲ تومنه
آره مشکلی نداره از لحاظ سازگاریممنونم، فقط به مادربوردم هم میخورن، درسته ؟
بعد اینایی که دارمو هم میتونم بفروشم ؟ اگه میتونم معمولا قیمت گذاریش چطوری هستش ؟
بهترینش اینه از نظر من با این بودجه :سلام
وقت بخیر
برای این سیستم، یه کیس با تهویه مناسب و با تعداد فن نصب شده معقول، چی پیشنهاد میشه؟
سقف ۳.۵م
CPU Intel i5-13400f
MB ASUS PRIME B760M-A WIFI DDR5
COOLER MASTER HYPER LED TURBO 212 ARGB
RAM CORSAIR VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 5600 CL36
SSD WD SN770 1TB
PSU Asus 850w gold
گرافیک دنبال یه مدل ارزان مثل 1030 هستیم یا حتی rx580 تا بعدا یه مدلی مثل 6800xt یا RTX4060ti براش بگیریم.
سلام، بعضی از ssd هایی که موجود نیستن رو بعضی شرکتای خصوصی لب مرز از قشم و جاهای دیگه لیست میکنن تو سایتایی مثل ترب و ... با سه برابر قیمت در واقع سفارش میگیرن که از خارج بیارن تازه؛ یعنی قیمتی که گرفتید درست نیست اصلا و یه پریمیوم خیلی مشتی کشیده شده روشسلام
دوستان من یه هارد اکسترنال SSD میخوام واسه یه مک بوک سری M. واقعیت دانش زیاد قوی راجع بهش ندارم منتها تا جایی که خوندم در حال حاضر بهترین گزینه موجود بینشون PRO-G40 سن دیسک هست ولی نکته ای که هست قیمت(2TB)ش یکم عجیبه. توی چندتا نقدی که ازش دیدم خیلی خوب خروجی میداد تا 2700 تا سرعت انتقالش بود. میخواستم ببینم با توجه به رنج قیمتی تقریبا بالاش (22-25) گزینه بهتری هم هست؟
سلام من الان کارت گرافیگم اینه چند میتونم بفروشمش
AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G Key Features | Graphics Card - GIGABYTE Global
ممنون من الان 8700k دارم میخوام 8700xt یا 4070ti super بخرم به نظرتون cpu گلوگاه میشه برای 1080pبسته به متعلقات و گارانتی، میشه به مشتری نهایی حدود 11 تا 12 قیمت داد.
مونده به بازی، اما بدون شک گلوگاه هست و تکسچر پاپ آپ همراه با مایکرو استاتر هم خواهید داشتممنون من الان 8700k دارم میخوام 8700xt یا 4070ti super بخرم به نظرتون cpu گلوگاه میشه برای 1080p
سلام. خیلی خیلی زیاد.ممنون من الان 8700k دارم میخوام 8700xt یا 4070ti super بخرم به نظرتون cpu گلوگاه میشه برای 1080p
ممنون من الان 8700k دارم میخوام 8700xt یا 4070ti super بخرم به نظرتون cpu گلوگاه میشه برای 1080p
این آپدیت میکروکد اینتل به کجا رسید آخر؟از خراب شدن CPU جلوگیری میکنه واقعا یا نه؟ و اینکه همچنان باعث کاهش 30 درصدی پرفورمنس میشه؟