مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
مانیتور واسه 1080 چی پیشنهاد میکنید ؟ نهایت 10-12 تومان

مدل 24 اینچی مثل ASUS TUF Gaming VG249Q3A برای 1080p ممناسبه.

بین رم‌های Corsair VENGEANCE و جی‌اسکیل کدومشون بهتره؟ اصلا در عمل فرقشون چیه؟ :D

هر دو بهترین هستن، تفاوتشون اینه که Corsair کمتر از تراشه‌های سامسونگ در محصولاتش استفاده میکنه و بیشتر از مایکرون و Hynix خرید میکنه. تفاوت راندمان رو باید مدل به مدل بررسی کرد.
مدل مناسب رو بر اساس مدل مادربرد باید انتخاب کرد.

سلام یه مانیتور در رنج قیمت ۹ می‌خوام
برای گیم کنسول می‌خوام
ممنون

برای کنسول میشه 27 اینچی 1080p مثل Philips 272E1GAJ 144Hz FHD 1ms VA رو انتخاب کرد با گارانتی اصلی.

ممنون.پنل ips چیزی سراغ نداری؟

چرا، ولی مدلی مثل Samsung Odyssey G4 LS27BG402 هست که قیمتش حدود 14 تومنه. حتی برخی مدلهای 2K رو هم ارزونتر میشه خرید که البته برای کنسولها مناسب نیستن.

سلام من مانیتور g pro 27 شیائومی را خریدم که پورتهای hdmi 2.0 و dp1.4 داره برای اتصال به لپ تاپ که دارای پورت hdmi2.1 و usb-c(thunderbolt-dp1.4) هست از چه کابل و پورتی استفاده کنم؟

سلام من مانیتور g pro 27 شیائومی را خریدم که پورتهای hdmi 2.0 و dp1.4 داره برای اتصال به لپ تاپ که دارای پورت hdmi2.1 و usb-c(thunderbolt-dp1.4) هست از چه کابل و پورتی استفاده کنم؟
سلام.
از کابل hdmi با نسخه ۲ به بالا استفاده کنید. البته اگه لپ تاپ شما dp داره، اون رو در اولویت قرار بدید.

• Like
Reactions: amirfakhrian
سلام.
از کابل hdmi با نسخه ۲ به بالا استفاده کنید. البته اگه لپ تاپ شما dp داره، اون رو در اولویت قرار بدید.
ممنون مشکلی که هست همانطور که نوشتم پورت usb-c قابلیت dp داره که باید یا هاب بگیرم( آیا هابی با dp1.4 پیدا میشه؟) یا سیم usb-c به dp. مسئله این هست که اگر کابل usb-c به dp یا hub بگیرم از نظر فرکانس خروجی در حد کابل dp-dp هست؟

ممنون مشکلی که هست همانطور که نوشتم پورت usb-c قابلیت dp داره که باید یا هاب بگیرم( آیا هابی با dp1.4 پیدا میشه؟) یا سیم usb-c به dp. مسئله این هست که اگر کابل usb-c به dp یا hub بگیرم از نظر فرکانس خروجی در حد کابل dp-dp هست؟
در این مورد نمیتونم با اطمینان بگم که بله. چون تا جایی که من میدونم تکنولوژی dp ذاتا با تایپ سی متفاوت هست و نمیشه که با پورت و تبدیل تایپ سی به dp کیفیت و رفرش ریت پورت dp رو دریافت کرد. بهترین کار این هست که کابل hdmi با نسخه ۲.۱ رو خریداری کنید. دنبال نسخه های پایین تر هم نباشید، چون با اون ها نمیتونید ۲k ۱۸۰ هرتز رو دریافت کنید.

• Like
Reactions: amirfakhrian
اگر کابل مناسبش رو پیدا کنید (مثل کابل زیر) میشه با کابل USB-C to DP از حداکثر پهنای باند DP 1.4 بهر ببرید که از HDMI 2.0 بالاتره. کابل HDMI 2.1 هم میشه بگیرد که مسیر آینده نگر تری هست (اگر فردا روزی مانیتور دیگری تهیه کردید) ولی در نهایت روی مانیتور شما محدود میشه به 1440p و 144Hz.
Zeskit MAYA™ 8K Bi-Directional USB-C to DisplayPort Cable (DP 1.4)
*یک آپدیت هم بگم که حتما چک کنید که آیا Gsync روی HDMI 2.0 کار میکنه یا نه، من یادمه تو لپتاپ خودم مجبور بودم از USB-C to DP استفاده کنم تا مانیتورم هم Gsync رو به من اجازه بده روشن کنم و HDMI اصلا گزینه‌اش هم برام در دسترس نبود*

آخرین ویرایش:
اگر کابل مناسبش رو پیدا کنید (مثل کابل زیر) میشه با کابل USB-C to DP از حداکثر پهنای باند DP 1.4 بهر ببرید که از HDMI 2.0 بالاتره. کابل HDMI 2.1 هم میشه بگیرد که مسیر آینده نگر تری هست (اگر فردا روزی مانیتور دیگری تهیه کردید) ولی در نهایت روی مانیتور شما محدود میشه به 1440p و 144Hz.
Zeskit MAYA™ 8K Bi-Directional USB-C to DisplayPort Cable (DP 1.4)
*یک آپدیت هم بگم که حتما چک کنید که آیا Gsync روی HDMI 2.0 کار میکنه یا نه، من یادمه تو لپتاپ خودم مجبور بودم از USB-C to DP استفاده کنم تا مانیتورم هم Gsync رو به من اجازه بده روشن کنم و HDMI اصلا گزینه‌اش هم برام در دسترس نبود*
ممنون لطف کردید. کابل ها و هابهایی(برای استفاده از dp) که داخل ایران هست همشون نهایت 4k,60hz ساپورت می کنند که با توجه به قیمتشون یکم خریدش غیرمنطقی هست. با کابل hdmi2.0 می تونم 2k,10bit,60hz را بگیرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or