ممنون بابت راهنمایی، 12600k گرفتم، البته 14400 بیشتر شبیه به 12600 هست (تقریبا همون 12600 با ضریب بسته)خیر از نسل 13 و 14 توصیه نمیشه بخرید، مشکل سختافزاری دارند.
اون 14400 هم تفاوت زیادی با 12400 نداره، فقط فرکانسش بیشتر هست و همچنان رده متوسط حساب میشه. همون 12600K حداقل توصیه هست.
مخالفت نیست، بعنوان یک مشاور با فعالیت 16 ساله در همین تاپیک (اگر اصلا تجربم رو قبول داشته باشید) اصول و قواعد نوشتاری در انجمن رو یادآوری میکنم. انجمن با هر موضوعی باید برای همه قابل پیگیری و دنبال کردنش ساده باشه.
قیمت پردازنده و مادربرد AMD هم مشخصه که بخاطر کمبود در بازار صوری و نوسان داشته باشه. برعکس اینتل قیمتا شفاف نیست.
روی ویندوز 11 که بدون هیچ درایور و برنامه و دردسری کار میکنهدوستان اگر دسته های xbox با سیم برای Pc بگیرم خود دستگاه خود به خود شناسای میکنه یا باید برنامه نصب بکنم؟
سلام
مانیتور واسه 1080 چی پیشنهاد میکنید ؟ نهایت 10-12 تومان
بین رمهای Corsair VENGEANCE و جیاسکیل کدومشون بهتره؟ اصلا در عمل فرقشون چیه؟
سلام.سلام
مانیتور واسه 1080 چی پیشنهاد میکنید ؟ نهایت 10-12 تومان
سلام یه مانیتور در رنج قیمت ۹ میخوام
برای گیم کنسول میخوام
ممنون
ممنون.پنل ips چیزی سراغ نداری؟برای کنسول میشه 27 اینچی 1080p مثل Philips 272E1GAJ 144Hz FHD 1ms VA رو انتخاب کرد با گارانتی اصلی.
ممنون.پنل ips چیزی سراغ نداری؟
سلام.سلام یه مانیتور در رنج قیمت ۹ میخوام
برای گیم کنسول میخوام
ممنون
سلام.سلام من مانیتور g pro 27 شیائومی را خریدم که پورتهای hdmi 2.0 و dp1.4 داره برای اتصال به لپ تاپ که دارای پورت hdmi2.1 و usb-c(thunderbolt-dp1.4) هست از چه کابل و پورتی استفاده کنم؟
ممنون مشکلی که هست همانطور که نوشتم پورت usb-c قابلیت dp داره که باید یا هاب بگیرم( آیا هابی با dp1.4 پیدا میشه؟) یا سیم usb-c به dp. مسئله این هست که اگر کابل usb-c به dp یا hub بگیرم از نظر فرکانس خروجی در حد کابل dp-dp هست؟سلام.
از کابل hdmi با نسخه ۲ به بالا استفاده کنید. البته اگه لپ تاپ شما dp داره، اون رو در اولویت قرار بدید.
در این مورد نمیتونم با اطمینان بگم که بله. چون تا جایی که من میدونم تکنولوژی dp ذاتا با تایپ سی متفاوت هست و نمیشه که با پورت و تبدیل تایپ سی به dp کیفیت و رفرش ریت پورت dp رو دریافت کرد. بهترین کار این هست که کابل hdmi با نسخه ۲.۱ رو خریداری کنید. دنبال نسخه های پایین تر هم نباشید، چون با اون ها نمیتونید ۲k ۱۸۰ هرتز رو دریافت کنید.ممنون مشکلی که هست همانطور که نوشتم پورت usb-c قابلیت dp داره که باید یا هاب بگیرم( آیا هابی با dp1.4 پیدا میشه؟) یا سیم usb-c به dp. مسئله این هست که اگر کابل usb-c به dp یا hub بگیرم از نظر فرکانس خروجی در حد کابل dp-dp هست؟
اگر کابل مناسبش رو پیدا کنید (مثل کابل زیر) میشه با کابل USB-C to DP از حداکثر پهنای باند DP 1.4 بهر ببرید که از HDMI 2.0 بالاتره. کابل HDMI 2.1 هم میشه بگیرد که مسیر آینده نگر تری هست (اگر فردا روزی مانیتور دیگری تهیه کردید) ولی در نهایت روی مانیتور شما محدود میشه به 1440p و 144Hz.ممنون مشکلی که هست همانطور که نوشتم پورت usb-c قابلیت dp داره که باید یا هاب بگیرم( آیا هابی با dp1.4 پیدا میشه؟) یا سیم usb-c به dp. مسئله این هست که اگر کابل usb-c به dp یا hub بگیرم از نظر فرکانس خروجی در حد کابل dp-dp هست؟