سلام
مانیتور واسه 1080 چی پیشنهاد میکنید ؟ نهایت 10-12 تومان
بین رمهای Corsair VENGEANCE و جیاسکیل کدومشون بهتره؟ اصلا در عمل فرقشون چیه؟
سلام.سلام
مانیتور واسه 1080 چی پیشنهاد میکنید ؟ نهایت 10-12 تومان
سلام یه مانیتور در رنج قیمت ۹ میخوام
برای گیم کنسول میخوام
ممنون
ممنون.پنل ips چیزی سراغ نداری؟برای کنسول میشه 27 اینچی 1080p مثل Philips 272E1GAJ 144Hz FHD 1ms VA رو انتخاب کرد با گارانتی اصلی.
ممنون.پنل ips چیزی سراغ نداری؟
سلام.سلام یه مانیتور در رنج قیمت ۹ میخوام
برای گیم کنسول میخوام
ممنون
سلام.سلام من مانیتور g pro 27 شیائومی را خریدم که پورتهای hdmi 2.0 و dp1.4 داره برای اتصال به لپ تاپ که دارای پورت hdmi2.1 و usb-c(thunderbolt-dp1.4) هست از چه کابل و پورتی استفاده کنم؟
ممنون مشکلی که هست همانطور که نوشتم پورت usb-c قابلیت dp داره که باید یا هاب بگیرم( آیا هابی با dp1.4 پیدا میشه؟) یا سیم usb-c به dp. مسئله این هست که اگر کابل usb-c به dp یا hub بگیرم از نظر فرکانس خروجی در حد کابل dp-dp هست؟سلام.
از کابل hdmi با نسخه ۲ به بالا استفاده کنید. البته اگه لپ تاپ شما dp داره، اون رو در اولویت قرار بدید.
در این مورد نمیتونم با اطمینان بگم که بله. چون تا جایی که من میدونم تکنولوژی dp ذاتا با تایپ سی متفاوت هست و نمیشه که با پورت و تبدیل تایپ سی به dp کیفیت و رفرش ریت پورت dp رو دریافت کرد. بهترین کار این هست که کابل hdmi با نسخه ۲.۱ رو خریداری کنید. دنبال نسخه های پایین تر هم نباشید، چون با اون ها نمیتونید ۲k ۱۸۰ هرتز رو دریافت کنید.ممنون مشکلی که هست همانطور که نوشتم پورت usb-c قابلیت dp داره که باید یا هاب بگیرم( آیا هابی با dp1.4 پیدا میشه؟) یا سیم usb-c به dp. مسئله این هست که اگر کابل usb-c به dp یا hub بگیرم از نظر فرکانس خروجی در حد کابل dp-dp هست؟
اگر کابل مناسبش رو پیدا کنید (مثل کابل زیر) میشه با کابل USB-C to DP از حداکثر پهنای باند DP 1.4 بهر ببرید که از HDMI 2.0 بالاتره. کابل HDMI 2.1 هم میشه بگیرد که مسیر آینده نگر تری هست (اگر فردا روزی مانیتور دیگری تهیه کردید) ولی در نهایت روی مانیتور شما محدود میشه به 1440p و 144Hz.ممنون مشکلی که هست همانطور که نوشتم پورت usb-c قابلیت dp داره که باید یا هاب بگیرم( آیا هابی با dp1.4 پیدا میشه؟) یا سیم usb-c به dp. مسئله این هست که اگر کابل usb-c به dp یا hub بگیرم از نظر فرکانس خروجی در حد کابل dp-dp هست؟
ممنون لطف کردید. کابل ها و هابهایی(برای استفاده از dp) که داخل ایران هست همشون نهایت 4k,60hz ساپورت می کنند که با توجه به قیمتشون یکم خریدش غیرمنطقی هست. با کابل hdmi2.0 می تونم 2k,10bit,60hz را بگیرم؟اگر کابل مناسبش رو پیدا کنید (مثل کابل زیر) میشه با کابل USB-C to DP از حداکثر پهنای باند DP 1.4 بهر ببرید که از HDMI 2.0 بالاتره. کابل HDMI 2.1 هم میشه بگیرد که مسیر آینده نگر تری هست (اگر فردا روزی مانیتور دیگری تهیه کردید) ولی در نهایت روی مانیتور شما محدود میشه به 1440p و 144Hz.
Zeskit MAYA™ 8K Bi-Directional USB-C to DisplayPort Cable (DP 1.4)
*یک آپدیت هم بگم که حتما چک کنید که آیا Gsync روی HDMI 2.0 کار میکنه یا نه، من یادمه تو لپتاپ خودم مجبور بودم از USB-C to DP استفاده کنم تا مانیتورم هم Gsync رو به من اجازه بده روشن کنم و HDMI اصلا گزینهاش هم برام در دسترس نبود*