سلام
فرشید جان یک ssd برای لپتاپ قدیمی (asus k45v i5 i5 3210m ram6) میخام بخرم 265gb
چی پیشنهاد میدی
ممنون
اول از همه بدید سرویسکار دستگاه رو باز و سرویس کنه و خمیر تراشه ها رو هم با خمیرسیلیکون با کیفیت عوض کنه. بعد که کاهش دما و دور فن ها مشخص شد از کول پد هم میتونید استفاده کنید، اما موثرترین کار همینی بود که توضیح دادم.سلام . فرشید جان من لپ تاپ Asus Tuf F15 با گرافیک RTX 3050 / رم DDR4 8gb /
cpu core i5 12500h دارم . برای بازی مثل دوتا 2 یه صدای فن خیلی می ره بالا و دما cpu می رسه به 95 درجه تقریبا . پیشنهادی برای به بهتر شدن این موضوع دارید ؟ کول پد فایده داره و لطفا یه جنس خوب معرفی کنید . ممنون
دوستان من نمیتونم ویندوز 11 اجرا کنم یعنی نصب میشه ولی موقع بالا امدم بلو اسکرین میده کامپیوتر ریستارت میشه دوباره میاد بالا باز بلواسکرین میده همین هی تکرار میشه قبلا 11 داشتم ولی الان هر کاری میکنم نصب نمیشه
نظرت در مورد این مدل مانیتور چیه !؟
ROG Strix XG32VC
سلام آقا فرشاد یه سوال داشتم
من تو تاپیک مربوط به گرافیک پرسیدم کسی جوابمو نداد
آقا یه سوال
مگه برچسب پلمپ evga یه برچسب مشکی بزرگ نیست روی پیچ؟
پس این چرا از این برچسب سفیدارو زده
0a5707e6-0034-410f-a957-3cad12695b86.jpg
و تازه نوشته نو و پشت ویترینی
Opera Snapshot_2023-09-01_124302_divar.ir.png
![]()
بعد سایت evga که 3090 که عکس داشته باشه
میرم سایت techpowerup
اینو میده
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/evga-rtx-3090-ftw3-ultra.b8093
https://tpucdn.com/gpu-specs/images/b/8093-back.jpg
که چسب پلمپی نداره
و از همه مهمتر تو سایت techpower بک پلیت سادست ولی تو عکس اول سمت pcb یه شکل دیگست
بعد 3090 های دیگه دیده بودم اون برچسب مشکی پلمپ پیچ evga رو دارند
و یه سوال دیگه اصولا نباید با فرض اینکه این دستگاه 1-2 سال کار کرده و حرارت بالای داشته برچسب پلمپ سفید دایره ای یکم رنگش بره ؟
چون اینا همش یه طوریه انگار دیشب چاپ کردن و زدن
(با یکی از بچه های فروم صحبت کردم گفت فکر کنم پیچ 2 سو هست ولی من حس میکنم برچسب طرح پلمپ پیچ هستش چون خیلی با باقی پیچ ها از نظر ظاهری فرق داره - چون که اگه واقعا اینقدر راحت پیچ پلمپ میزنند چه دلیلی داره که آدم بره پلمپشو بخره)
با چه قیمتی؟ این مهمه. تفاوت راندمان بین این دو حدود 15 تا 20 درصد هست، اونقدر زیاد نیست.سلام. ارزش داره ۳۰۸۰ رو با ۳۰۹۰ تعویض کنم ؟ سری ۴۰۰۰ خیلی تخیلیه قیمتش .
سلام آقا فرشید لطف میکنین یه لپ تاپ تا ۴۰ تومن برای افتر افکت و پریمیر و کار طراحی پیشنهاد بدین برای کسی هست گفته بودجه تا همین مبلغ موجوده ممنون میشم.
| LENOVO IdeaPad Gaming 3-R | پردازنده AMD Ryzen 5 5600H ظرفیت حافظه اصلی (رم) 16GB ظرفیت ذخیرهساز (هارددیسک - SSD) 256GB SSD مدل گرافیک Nvidia RTX 3050 ظرفیت حافظه گرافیکی 4GB اندازه صفحه نمایش 15.6inch نوع و دقت صفحه نمایش FULL HD|1920×1080 IPS-165Hz وزن 2.25Kg | 38,000 |
سلام آقا فرشید لطف میکنین یه لپ تاپ تا ۴۰ تومن برای افتر افکت و پریمیر و کار طراحی پیشنهاد بدین برای کسی هست گفته بودجه تا همین مبلغ موجوده ممنون میشم.
سلام. یکی دوتا از ابزارهای تست سلامت کارت گرافیک رو نام میبرید لطفا. بهترین هاشون. میخوام خیالم راحت شه
سلام به همگی
می خوام یه ssd 240 گیگ بگیرم
adata 650 بهتره یا wd green?
تو یه رنج قیمتن
آقا فرشید سلام از راهنماییتون بابت لپ تاپ خیلی ممنونم یکی از دوستان میخوات یه لپ تاپ با بودجه ۱۰۰ تومن برداره کارش هم ادیت و افتر افکته یه سیستم واسه کار طراحی داره این لپ تاپ رو واسه اینکه همراهش باشه واسه آموزش و اینکارا میخوات لطف میکنین پیشنهاد بدین ممنون.
| ASUS ROG STRIX G16 G614JI | پردازنده Intel Core i9 13980HX ظرفیت حافظه اصلی (رم) 16GB DDR5 ظرفیت ذخیرهساز (هارددیسک - SSD) 1TB SSD مدل گرافیک Nvidia RTX 4070 ظرفیت حافظه گرافیکی 8GB اندازه صفحه نمایش 15.6inch نوع و دقت صفحه نمایش 1920×1200 IPS 165Hz وزن 2.5Kg | 119,000 |
| Lenovo Legion 5 Pro I9 | پردازنده Intel Core i7 12900H ظرفیت حافظه اصلی (رم) 16GB ظرفیت ذخیرهساز (هارددیسک - SSD) 1TB SSD مدل گرافیک Nvidia RTX 3070 ظرفیت حافظه گرافیکی 8GB اندازه صفحه نمایش 16inch نوع و دقت صفحه نمایش QHD|2560*1600 IPS-165Hz HDR400 وزن 2.49Kg | 105,000 |
دوستان یه حافظه ssd مدل m2 لطفا بهم معرفی کنید بودجه تا دو میلیون ظرفیت هم ۵۰۰ گیگ و مادربورد من کوچیک ترین مدل m2 روش سوار میشه . برند msi چطور هست؟