آقا فرشید من چنتا ویدیو تو یوتیوب دیدم میگفتن چیپست B660 توانایی اورکلاک CPU رو نداره و بهتره از سری بدون K برای این بوردها استفاده بشه.
سوالی که من دارم اینه که مگه سری K در حالت دیفالت اورکلاک شده نیستن ؟
منظورشون این بوده که هسته های اصلی به 4.9 گیگ هرتز بوست نمیتونن برسن یا برای اورکلاک بیشتر از مقدار عادی بوست ؟ مثلا 5 ~ 5.2 GHZ.
ممنون
اگه جا افتاده بود ببخشید.
سری K رسما فرکانس بالایی دارند، اما اورکلاک محسوب نمیشه و روی بردهای B660 هم با آخرین فرکانس بوستشون که اینتل اعلام کرده میتونن کار کنن، اما کاربر دیگه نمیتونه بالاتر از اون اورکلاکشون کنه.
یعنی همون اورکلاک بیشتر که گفتید.
درود دوستان
چند تا سوال داشتم! 20 سالی میشه که سیستم جمع نکردم و ممکنه سوالام خیلی نوبی باشه ولی ممنون میشم پاسخ داده شه! : )
یه سیستم میخوام برای گیمینگ! بازی اصلیم بازی آنلاین Dota 2 هست ولی بازی های دیگه هم گاهی اوقات پلی میدم!
1. به نظرتون لپتاپ بگیرم یا PC جمع کنم؟!
2. بهترین سیستمی که برای گیمینگ الان میشه جمع کرد چیه(با تجهیزات کامل)؟! و حدودا به دلار چند در میاد؟!
3. داشتم دسته بندی های دیجیکالا رو بررسی میکردم! فرق این 3 دسته بندی با هم چیه؟ و کدوشون به درد من میخوره؟!
کامپیوترهای All-in-One
کیس های اسمبل شده
کامپیوترهای کوچک
با سپاس
1- اگر نیاز به جابجایی ندارید PC بخرید
2- بهترین سیستم گیمینگ 4 تا 5 هزار دلار قابل خریداری هست. مهم اینه که به کار شما بیاد یا نه.
3- این سایت هیچ معیاری برای دسته بندی یا انتخاب قطعات نیست! فراموشش کنید. هیچ کدومشون برای شما مناسب نیستند.
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| نوزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان (نوزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) (چهارده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) | Intel Core i9 12900K (AMD Ryzen 9 5900X) (Intel Core i9 11900K) | CPU |
| شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | Cooler Master MASTERLIQUID ML360 ILLUSION | COOLING |
| یازده میلیون و ۵۰ هزار تومان (هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) (هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان) | ASUS STRIX Z690-A GAMING Wi-Fi D4 (ASUS TUF X570-Plus Gaming AM4) (ASUS STRIX Z590-F GAMING Wi-Fi) | MotherBoard |
| شش میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | GSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3200Mhz | RAM |
| هفتاد و سه میلیون و ۱۰۰ هزار تومان (صد و چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) | ASUS TUF RTX 3080 Ti 12G GAMING 12GB GDDR6X (ASUS TUF RTX 3090 OC 24G GAMING GDDR6X) | VGA |
| سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | WD Black 3.5" Desktop 64MB 2TB | HDD |
| سه میلیون و ۱۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۱۵۰ هزار تومان) | SAMSUNG 980 PRO 500GB (WD Black SN850 1TB) | SSD |
| - | - | ODD |
| پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | ASUS ROG STRIX 850G 80Plus Gold | Power |
| هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | Cooler Master MasterCase H500M | Case |
| صد و سی و پنج میلیون و ۹۵۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) |