مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام. یکی از دوستان میخواد این قطعات رو بفروشه قیمتشون رو میخواستم بدونم. بدون گارانتی اما با کارکرد خیلی کم.

Motherboard: biostar x470 gt8
Ram: hyperx fury 16gb 3200 cl15
Cpu: amd ryzen 5 3600
Power: cooler master 1000w
Case: green x4

آخرین ویرایش:
یک سوال داشتم

ارتقا از 660 ti به 1660 super منطقی هست بنظرتون؟

من 13 تومن دارم گفتم کارت خودم و بفروشم (فرضا سه چهار تومن) حدود 17 تومن یکی جدید بخرم

تا چند سال میشه بازی ها رو در رزولوشن 720p و جزییات نسبتا خوب ( high ) با حدود 30 فریم بازی کرد؟ 4 سال میشه؟

بازی god of war ، RDR 2 , valhala ac و کند میاره در جزییات پایین

بنظرتون 1660 super خوبه ؟ ارزش داره الان سیستم نخرم (رم و پردازنده و مادربرد) و این کارت گرافیک و بخرم ؟
صبر کنید 3050 بخرید نهایت قیمتش در ایران 15 تومن نباید بیشتر بشه

می خوام یه هدست لاجتیک بخرم، از اونجایی که میخوام هم روی پی سی و هم کنسول استفاده کنم برند و مدل های محدودی می تونم انتخاب کنم، ولی خیلی از دوست و اشناها که پرسیدم موس کیبورد و هدست لاجتیک خریدن بدون استثنا همه خراب شدن! دو از دوستان یه موس هم مدل خریدن که الان قیمیت 4 تومنی داره و دوتا بعد یه سال خراب شدن همینطور هدست خراب!!!
خواستم بدونم وضع محصولات لاجتیک از لحاظ موندگاری و طول عمر واقعن اینقدر داغونه یا شانسی این اتفاق واسه اشناهای ما افتاده!؟
از کیفیت خوب محصولاتش همه جا تعریف میکنن ولی درمورد خرابی و طول عمر وحشتناکی که من میشنوم اگه اطلاعاتی در بگید مرسی
Logitech G432 7.1 Surround Sound Gaming Headset
کلا بعضی ها با اجناسشون کشتی می گیرن من موس a4tech داشتم 4 5 سال باهاش کار کردم برای کارهای دانشگاهم بود بعدم تازه فروختمش 500 تومن طرف هم می گفت چقدر تمیز نگهش داشتی مشخصه چند ماه بیشتر استفاده نشده:D

موس اصلیمم همیشه ریزر بوده به خاطر خیلی چیزهاش و نهایت یکم دکمه هاش یکم نرم تر شدن بعد از 3 4 سال استفاده که اونم کسی می فهمه که از روز اول داشتش اما بگیم خرابیم نه اصلا
محصولات لاجیتک هم کیفیتشون عالیه شاید بشه گفت از ریزر هم بهتره اما از لحاظ کارایی یا نرم افزار ریزر بهتره زیباییش هم بیشتره
کلا خرابی البته شانسیه من کلا یکدونه موس گیگابایت داشتم بعد از دو خراب شد که برای ابتدای راه لیزرها بود ارزونم بود لیزرش خراب شد اما به هنوان یک پیشنهاد دستگاه های usb زیاد قطع و وصل نکنید هی نزنید در بیارید
من هنوز کیبورد 25 سال پیشم دارم که 6 7 سال هم ازش استفاده کردم هنوزم سالمه البته جنس های قدیمی خرابی نداشتن

درسته اقا فرشید، ولی خرابی زیاد توی مدت کوتاه مثلن استفاده کمتر از یکسال از حالت نرمال خارجه، همین بچه ها بعد از لاجتیک لوازم دیگه از برندای دیگه گرفتن و هنوز داره براشون کار میده
این منو واسه خرید دودل کرده، قاعدتن یه وسیله هرچی باشه باید به اندازه ی تایمی که شرکت گارانتی کرده باید کار کنه، منظورم نه یکی دچ مورد هست که با استفاده بد یا مشکل تو خط تولید پیش میاد
طبق تجربه ی شما خرابی برند لاجتیک به اندازه ی بقیه ب برنداست؟

به هر حال کیفیت ساخت محصولات لاجیتک در مقایسه با برندهای دیگه متوسط به بالا هست و کیفیت پایین لقب محصول برندهای ارزونی مثل تسکو، A4tech و جنیوس هست.
طبق تجربه ی من خرابی محصولات این برند خیلی هم پایین هست اتفاقا. مگر در محصولاتی که ایراد طراحی وجود داشته.

سلام
مخلص دوستان
یه سوال؛
این طلق‌های کنار کیس رو از کجا میشه تهیه کرد؟ حدود 50سانت در 50 سانت.

من ایده ای ندارم متاسفانه.

سلام. یکی از دوستان میخواد این قطعات رو بفروشه قیمتشون رو میخواستم بدونم. بدون گارانتی اما با کارکرد خیلی کم.

Motherboard: biostar x470 gt8
Ram: hyperx fury 16gb 3200 cl15
Cpu: amd ryzen 5 3600
Power: cooler master 1000w
Case: green x4

2200
1900
4500
5500
1500

درسته اقا فرشید، ولی خرابی زیاد توی مدت کوتاه مثلن استفاده کمتر از یکسال از حالت نرمال خارجه، همین بچه ها بعد از لاجتیک لوازم دیگه از برندای دیگه گرفتن و هنوز داره براشون کار میده
این منو واسه خرید دودل کرده، قاعدتن یه وسیله هرچی باشه باید به اندازه ی تایمی که شرکت گارانتی کرده باید کار کنه، منظورم نه یکی دچ مورد هست که با استفاده بد یا مشکل تو خط تولید پیش میاد
طبق تجربه ی شما خرابی برند لاجتیک به اندازه ی بقیه ب برنداست؟
کیفیتی محصولات لاجیتک خیالتون راحت باشه. بهتر از رقبا باشه بدتر نیست. در صورت استفاده درست 3 سالی باید کار کنند.
از جهت نرم افزاری هم بر خلاف نظر دوست عزیزی که نظرشون رو به اشتراک گذاشتن به نظرم لاجیتک خیلی شسته رفته تر هست. (هم تجربه شخصی هم اینکه تو نت هم Review و مقایسه نگاه کنید synapse اکثرا به عنوان یکی از نرم افزار های بدست معروفه) یکی از دوستام هم اتفاقا همین مدل G432 رو داره و فعلا بیش از یک سال کار کرده و رضایت داره، هم میکروفن مناسبی داره (برای کلاس ها آنلاین که صحبت لازمه استفاده میکنه) هم در گیم، خیلی هم تو کیف میزاره جا به جا میکنه و اگر تو فشار عجیب غریب قرار ندید احتمالا جوابگو باشه براتون.

آخرین ویرایش:
دوستان برای amd 5600g با 16 گیگ رمی که براش در نظر گرفتم بدون کارت گرافیک مجزا(با وگا ۷ سر می کنم) چه مادربوردی پیشنهاد می کنید نمی خوام زیاد خرج کنم همین که یه ssd m2 رو ساپورت کنه و مشکلی دیگه ای به وجود نیاره کافیه و این که به هیچ وجه ارتقایی برای هیچ یک از قطعات در کار نخواهد بود.

درود
کسی تجربه کار با AMD RYZEN 5 5600X رو اینجا داره ؟
میخوام بدونم با فن استوک خودش یا با کولینگ غیر از کولینگ استوک خودش چقدر دماش حین بازی بالا میره !؟
و این هم درسته که میگن تقریبا با 11900 اینتل برابری میکنه ؟

ممنون .

درود
کسی تجربه کار با AMD RYZEN 5 5600X رو اینجا داره ؟
میخوام بدونم با فن استوک خودش یا با کولینگ غیر از کولینگ استوک خودش چقدر دماش حین بازی بالا میره !؟
و این هم درسته که میگن تقریبا با 11900 اینتل برابری میکنه ؟

ممنون .
من برای چند تا از دوستانم 5600x گرفتم.
با فن استوک خودش بسته به تهویه کیس بین ۸۸ تا ۹۲ می ره بالا.
با Arctic Liquid Freezer 2 240mm بالای ۶۷-۶۸ نمی ره.

اگر تازه می خواید خریداری کنید به نظرم با وجود 12600k اصلا ارزش خرید نداره.

• Like
Reactions: Annunaki ™

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or