کیفیتی محصولات لاجیتک خیالتون راحت باشه. بهتر از رقبا باشه بدتر نیست. در صورت استفاده درست 3 سالی باید کار کنند.
از جهت نرم افزاری هم بر خلاف نظر دوست عزیزی که نظرشون رو به اشتراک گذاشتن به نظرم لاجیتک خیلی شسته رفته تر هست. (هم تجربه شخصی هم اینکه تو نت هم Review و مقایسه نگاه کنید synapse اکثرا به عنوان یکی از نرم افزار های بدست معروفه) یکی از دوستام هم اتفاقا همین مدل G432 رو داره و فعلا بیش از یک سال کار کرده و رضایت داره، هم میکروفن مناسبی داره (برای کلاس ها آنلاین که صحبت لازمه استفاده میکنه) هم در گیم، خیلی هم تو کیف میزاره جا به جا میکنه و اگر تو فشار عجیب غریب قرار ندید احتمالا جوابگو باشه براتون.
نرم افزار synapse باگ خیلی زیاد داشت سنگینم بود و به لطف اپدیت هاش درست شد البته فریمورهای موس یا کیبورد هم باید اپدیت بشن البته نمی دونم کیبوردهاش فریمور دارن یا نه چون ماله من نداره با اینکه جدیده
اما از لحاظ تکمیل بودن و کاستوم پذیری به نظرم در بهترین حالت ممکنه قرار داره چیزی نیست که بخواید نشه با نرم افزارش انجام داد خیلی قابلیت زیاد داره که بعد از سال ها استفاده هنوز دارم چیزهای جدید توش کشف می کنم
در حال حاضر نرم افزارش بیش از حد کامله می شه یکی از دکمه های موس یا کیبورد هایپر کرد سپس باهاش هر نرم افزاری هر دستوری هر برنامه ای هر بازی یا خاموش روشن کردن هر حرکتی انجام داد
قابلیت تنظیم rgb هاش یاد گرفتنش خودش چندین ساعت زمان می بره چون هر کاری می شه باهاش کرد این قابلیت ببرید مقایسه کنید با فاجعه asus armoury crate یا یکم بهترش msi dragon اصلا بعدا به ارزشش پی می برید
حتی ایسوس هنوز قابلیت اینو نداره که با خاموش شدن دیسپلی rgb ها هم خاموش بشن
در کنارش قابلیت انتخاب هر نوع سطحی برای کالیبره کردن میزان بلند شدن یا فرود موس در کنار اون نرم افزارهای دیگه ای که بازم کارهای جانبی انجام می دن دیگه واقعا چیزی نبوده که توش نذاره زیادی هم داره
همین g hub لاجیتک هنوزم 4 تا تنظیمات درست برای فرمونش نداره تا اگر بازی تنظیمات کاملی نداشت بشه درست تنظیمش کرد تازه بعد از کلی ور رفتن باهاش بازم خیلی جاها اون چیزی نیست که ادم می خواد
من بعد از 25 سال قطعه خریدن و تجربه ش به نظرم بهترین موس و کیبورد ریزر هست از هر لحاظی
همون طوری که بهترین قطعات کامپیوتری ایسوس هست
بهترین دسته بازی الیت 1 ایکس باکس هست
بهترین رم g.skill
بهترین هدفون ها Audio-Technica - Sennheiser - BEYERDYNAMIC
بهترین اسپکیر های HIFI بوکشلف dynauido - b & W - kef
بهترین امپ سینمایی denon - onkyo
بهترین ssd samsung
بهترین صفحه نمایش lg oled
سلام ، برای cpu i5 11400 با بودجه ۴۵۰۰ الی ۵۰۰۰ چه مادربوردی پیشنهاد میکنید؟
رم ۱۶ گیگ ۳۲۰۰ دارم
asus z590-p