سلام عزیزان
ببخشید دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه
ولی من برای برنامه نویسی و ادیت ویدئو میخواستم یه لپ تاپ تهیه کنم
نظر خودم روی مک بوک پرو M1 هستش
نسخه ۱۶ گیگ بهتره ؟ یا همون ۸ بسه ؟
و اینکه محدودیتی تو ایران نداره ؟ مشکلی پیش نمیاد برای این ۳ کاری که میخوام انجام بدم ؟ (برنامه نویسی و ادیت ویدئو و فوتوشاپ )
پیشاپیش تشکر میکنم از کمکتون
اگر به کار با Mac OS آشنایی دارید که بله، خرید مک بوک با پردازنده M1 یا بهتر M1 pro گزینه خیلی خوبی برای لپ تاپ میتونه باشه.
اما حتما نسخه 16 گیگابایتی رو انتخاب کنید، هم راندمان بهتری داره و هم 16 گیگ در برنامه های ادیت و طراحی نیاز میشه.
سلام و خسته نباشید دوباره
والا یک سری از قطعات رو بهمون اطلاع دادن که موجود ندارن و قراره مدل دیگه ای استفاده بشه، مثل کولر، اما خب وقتی رسیدیم خونه متوجه شدیم رم رو هم بدون اینکه بگن عوض کردن و جای دو استیک 8 گیگی یدونه 16 گذاشتن...یه تست cinebench multicore نیم ساعته انجام داد برادرم که گویا مشکلی به وجود نیومد .
خوشبختانه دیگه مشکلی پیش نیومد، نمیدونم دیگه مشکلی حالا وجود داره از پاور یا نه، به هر حال تشکر میکنم بابت زحماتتون و راهنمایی هایی که کردین.
اشتباه فاحشی کردن که تک ماجول 16 گیگی رو خودسرانه جایگزین کردن! مقدار قابل توجهی از راندمان سیستم رو در بازی و نرم افزارها از دست خواهید داد. هر چه زودتر برای تعویض با همون دو تا ماجول 8 گیگی یا حتی دو تا 16 گیگی یکسان اقدام کنید و در این مورد اغماض نکنید.
در مورد مشکل احتمالی هم ممکنه از اسمبل، ایجاد مدار کوتاه به بدنه کیس توسط یکی از قطعات و یا مشکل از خود پاور هم باشه. اما بررسی دقیقتری نیاز خواهد بود.
آخرین ویرایش: