اینی که گذاشتید به نسبت قیمت بد نیست، اما SSD با ظرفیت 120 گیگی برای ویندوز هم زود پر میشه، رم 16 گیگش هم نباید تک کاناله و تک ماجول باشه.سلام برای بازی دوتا و وارکرافت تا سقف ۱۵ میلیون چی پیشنهاد میکنید داخل دیوار چند مورد دیدم ولی نمیدونم بخرم یا نه
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| سه میلیون و ۵۰ هزار تومان (پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) | Intel Core i3 9100F (AMD Ryzen 5 4650G) | CPU |
| یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان (دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME H310M-A (ASUS PRIME B450M-A) | MotherBoard |
| دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB 3000Mhz - 16GB | RAM |
| سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | ASUS PH GT 1030 OC 2GB GDDR5 | VGA |
| ۹۴۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
| ۴۴۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
| دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | GREEN GP480A-EUD | Power |
| دو میلیون و ۵۰ هزار تومان | GREEN ORAMAN Plus | Case |
| شانزده میلیون و ۷۳۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام
ممنون از راهنمایی
یه سوال داشتم اینکه واقعا تفاوت سرعت رم بین ۱۶ و ۳۲ خیلی زیاده یا مثلا برا گیم هایی مثل رینبو و کالاف زیاد تغییر خاصی احساس نمیشه؟
یه سوال دیگه داشتم اینکه من خیلی به ماد کردن کیس علاقه دارم میخواستم ببینم این کابل اسلیو های آر جی بی تو ایران هست؟
سلام هدست گیمینگ زیر ۳ الی ۴ تومن با قابلیت 3D Audio و دور گوشی باشه
از ظاهر کارت نمیشه فهمید، مگر این که مدلهای موجود رو قبلا دیده باشید و یادتون باشه و فقط حدس بزنید چند تا مدل ممکن رو.سلام چه طوری از ظاهر کارت بفهمیم مدلش رو
یا بهتر بگم فروشنده پیدا کردم فقط تست در محل داره ولی مهلت تست نداره .چطوری بفهمم کارت ایرادی نداشته باشه
کارت گرافیک با 2 ساعت تست نمیشه به سالم بودنش تاییدیه داد 2 روز مهلت تست بگیرید و بشینید بازی کنید کوچیکرین مشکلی دیدید نخریدسلام چه طوری از ظاهر کارت بفهمیم مدلش رو
یا بهتر بگم فروشنده پیدا کردم فقط تست در محل داره ولی مهلت تست نداره .چطوری بفهمم کارت ایرادی نداشته باشه
تست توی یک گیم سنگینسلام چه طوری از ظاهر کارت بفهمیم مدلش رو
خیلی ممنون از راهنماییاینی که گذاشتید به نسبت قیمت بد نیست، اما SSD با ظرفیت 120 گیگی برای ویندوز هم زود پر میشه، رم 16 گیگش هم نباید تک کاناله و تک ماجول باشه.
ما هیچ توصیه ای برای خرید یا عدم خرید از دیوار نمیکنیم.
قطعات آکبندی هم که میشه خرید دیگه کمترین حالت ممکن برای بازی به این ترتیبه:
قیمت مدل نام قطعه سه میلیون و ۵۰ هزار تومان
(پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)Intel Core i3 9100F
(AMD Ryzen 5 4650G)CPU یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)ASUS PRIME H310M-A
(ASUS PRIME B450M-A)MotherBoard دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB 3000Mhz - 16GB RAM سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ASUS PH GT 1030 OC 2GB GDDR5 VGA ۹۴۰ هزار تومان WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB HDD ۴۴۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان GREEN GP480A-EUD Power دو میلیون و ۵۰ هزار تومان GREEN ORAMAN Plus Case شانزده میلیون و ۷۳۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
برای سیستمهای بازی همون 16 گیگ در مجموع هم فعلا کاملا کافیه و 32 گیگی نیاز نیست.
کابلهای اسلیو هم موجودن، ولی دقیت کنید فقط مدلهای با کیفیت و جنس مرغوب رو بخرید که به سیستم الکتریکی قطعات آسیب نزنه یا باعث اتصالی نشه.
بهترین گزینه Kingston HyperX Cloud II هست. به قابلیت سه بعدی در بازیها زیاد متکی نباشید.
از ظاهر کارت نمیشه فهمید، مگر این که مدلهای موجود رو قبلا دیده باشید و یادتون باشه و فقط حدس بزنید چند تا مدل ممکن رو.
برچسب مدل کارت رو اگر شامل مدل نامبر باشه میشه توی اینترنت سرچ کرد و مدل کارت رو فهمید. بهترین کار روشن کردن و تست کردن فیزیکی کارت هست.
این مورد تا حدی هم سلیقگی هست و به حد انتظار شما و همینطور فاصله ی شما از مانیتور هم بستگی داره.سلام خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان
دوستان در مورد وضعیت تراکم پیکسلی مانیتور سایز ۲۷ اینچ full hd ممنون میشم راهنمایی کنید. اینجا دیدم آقا فرشید میگن اصلا توصیه نمیکنم این سایز با این رزولیشن رو. خب مگه برندهای معتبر مانیتورهاشون رو طبق استانداردی که وجود داره تولید نمیکنن؟ پس چطور ممکنه این سایز با این رزولیشن غیراستاندارد و نامناسب باشه؟ واقعا تصویرش توی ذوق میزنه؟ آقا فرشید و دوستان با تجربه و دوستانی که مانیتور ۲۷ دارند بیان ما رو روشن کنن آیا این سایز با این رزولیشن مناسب گیم هست یا نه؟ ممنون
دوستان کسی اینجا پردازنده i7 11700 داره ؟
میخوام راجع به میزان دمای cpu موقع اجرای بازی و همینطور دمای idle اش روی دسکتاپ بدونم !
لطفا اگر کسی هست ممنون میشم توضیح بده
همینطور چه کولینگی استفاده می کنه .
مسئله اینه که این پردازنده توان مصرفی 65 وات داره اما !!! اگه شما power limit رو بردرای با توجه به تکنولوژی turbo boost 2.0 ظرفیت این رو داره که هر هسته رو تا 5 گیگاهرتز بالا ببره و در این حالت چیزی بین 240 تا 250 وات برق مصرف میکنه . تو این حالت دمای پردازنده تا 95 درجه هم بالا رفته اونم با کولر های 240 یا حتی 360 LIQUID تاپ بازار . چه برسه به ایر کولینگ !سوال بنده هم هست ، بهترین ایرکولری که میشه برای این پردازنده تهیه کرد چیه ؟
ریفرنستون کجاست برای این مصرف و دمامسئله اینه که این پردازنده توان مصرفی 65 وات داره اما !!! اگه شما power limit رو بردرای با توجه به تکنولوژی turbo boost 2.0 ظرفیت این رو داره که هر هسته رو تا 5 گیگاهرتز بالا ببره و در این حالت چیزی بین 240 تا 250 وات برق مصرف میکنه . تو این حالت دمای پردازنده تا 95 درجه هم بالا رفته اونم با کولر های 240 یا حتی 360 LIQUID تاپ بازار . چه برسه به ایر کولینگ !
این در حالیِ که پرفورمنسش از 10700F حداقل برای گیم پاینتره .
من که منصرف شدم به خاطر همین گرما و توان مصرفی وحشتناکش
این همه AMD رو مسخره کردیم اینتل زد رو دستش .

این لینک و کامنت های این بخش رو هم میشه بهش استناد کرد .ریفرنستون کجاست برای این مصرف و دما![]()