اگه اسلات خالی داشته باشه بله .سلام من رم لپ تاپم 4 گیگ DDR4 هستش. میخوام یه 4 گیگ دیگه هم روش بذارم. کار سختیه یا بدم خدمات کامپیوتری برام انجام بده؟
سلام. مبارکتون باشهسلام دوستان. من مانیتور رو تستش کردم. خداروشکر مشکلی نداشت و همون چیزی بود که فکر میکردم. اولاً که اون بحث 144 هرتز نبودن توی ویندوز رو نمیدونم طرف از کجاش در اورده بود.
اینم دو تا عکس از جلو و عقب پنل:
چند تا نکته بگم. اول اینکه چند ساعت زمان بُرد تا به رزولوشن پایینتر عادت کردم. ولی خیلی زود عادی شد و احساس پایین بودنِ رزولوشن زیاد اذیتم نکرد. البته ممکنه بعضیها حساستر باشن.
مورد بعدی اینکه این مانیتور Freesync Premium هست، یعنی قابلت LFC داره و وقتی فریم خارج از محدوده فری سینک باشه، با تولید چند باره فریم اونو با رفرش ریت مانیتور سِت میکنه که خب نبودش خیلی بده و باعث میشه خارج از محدوده فری سینک خروجی خیلی بدی بده.
یه نکته دیگه اینه که وقتی فریم شما زیر 60 میاد، به جای این که رفرش ریت دقیقاً با فریم یکی بشه، دقیقاً دو برابر اون میشه. مثلاً اگرم فریم شما به 50 برسه، رفرش ریت روی 100 هرتز تنظیم میشه. اونجوری که من دستگیرم شد علتش اینه که اگه رفرش ریت تو رنج 40-120 مُدام بالا پایین شه ممکنه فلیکر ایجاد شه و این که تنظیمات Overdrive باید بسته به فریم تغییر کنه. 99% مانیتورای فری سینک به صورت اتوماتیک تنظیمات Overdriveـشون تغییر نمیکنه (برای Gsync تغییر میکنه که خیلی هم بدردبخور هست این نکته)، اینطور مانیتور همیشه تو هرتزِ بالای 60 کار میکنه و میتونید با یه تنظیم ثابت Overdrive خروجی خوبی بگیرید. به نظر من بهترین تنظیم Fast هست که برای رنج 60 تا 144 هرتز خروجی خوبی میده. اگر هم قصد دارید همواره 120-144 هرتز بازی کنید، گزینه Fastest خروجی بهتری میده.
همراه مانیتور یه کابل HDMI بود و یه کابل USB. کابل USB یک طرفش تایپ A هست و طرف دیگش تایپ B. کاربرد این کابل اینه که شما یه طرفش رو به مانیتور وصل میکنید و طرف دیگش به کامپیوتر. بعد نرم افزار MSI OSD Gaming رو دانلود میکنید و میتونید تنظیمات مانیتور رو نرمافزاری انجام بدید.
پشت مانیتور یه جوی استیک هست که برای تنظیمات میتونید ازون هم استفاده کنید و استفاده ازش خیلی راحته.
بلافاصه بعد از بالا اومدن سیستم و رفتن به کنترل پنل Nvidia ، پنل رو به عنوان یه مانیتور Gsync Compatible شناخت و بعد از فعال کردن Gsync توی کنترل پنل همه چی به خوبی پیش رفت.
از نظر متریال ساخت به نظرم خوبه، مشخصه مانیتور High End نیست، ولی اصلاً هم چیپ نیست.
بعد از فری سینک بهترین نکته مانیتور برای من کیفیت رنگها بود که فوقالعاده راضی کننده بود. مانیتور قبلی من Samsung s27a850t بود که چون یه مانیتور مخصوص ادیت بود از نظر رنگ عالی بود، میتونم بگم 99% خروجی رنگش در حد مانیتور قبلیم هست که خیلی راضی بودم ازش.
از نظر کنتراست در حد یه پنل IPS خوبه، ولی خوب به OLED یا VA نمیرسه. به شخصه برای من طیف رنگ مهمتر از کنتراست هست ولی خب سلیقه ها متفاوته.
مشکل IPS Glow رو خدا رو شکر خیلی خیلی کم داره. در حدی که بعد از کار کردن اصلاً بهش فکر نمیکنید.
نکته بعدی که الان متوجه شدم اینه که فیلمای FHD روی این مانیتور بهتر از مانیتور قبلیم به نظر میان که 1440p بود. که البته با توجه به این که آپ اسکیل کردن از 1080 به 1440 پیچیده هست، طبیعیه.
موقع بازی کردن به نظرم توی اکثر بازیهای جدید که TAA وجود داره، احتیاج به Sharpening دارید. خود مانیتور هم این تنظیم رو داره میتونید میزان شارپ بودنِ تصویر رو توی OSD تغییر بدید.
مورد آخر تست کردن بازیها. شاید بگم بهترین آپگریدی که توی دوران کار کردنم با کامپیوتر داشتم خرید همین مانیتور بوده. تمام بازیهایی که بخاطر فعال بودن VSync دچار استاتر بودن بدون مشکلی اجرا شدن. بالای 20 تا بازی رو تست کردم و به جز یکی دو مورد که استاتر مربوط به خود انجینِ بازی بود خیلی بدون مشکل اجرا شدن. تقریبا تا 50 فریم متوجه افت فریم نمیشید که خیلی خیلی خوبه. از طرفی اینپوت لَگِ مربوط به Vsync رو ندارید. مورد بعدی اینه که اکثر بازیها با فعال شدن Vsync افت پرفرمنس دارن که این مورد هم اینجا وجود نداره.
خیلی راحت بازی AC Unity رو روی 75 فریم قفل کردم و همه تنظیمات رو (حتی MSAA 4X) بُردم تا آخر و بازی با 60-75 فریم اجرا میشد. شما تقریباً متوجه تغییر فریم نمیشید. فوقالعاده بود.
در آخر بگم که حتماً و حتماً وقتی میخواید Gsync به بهترین شکر عمل کنه، از تنظیمات کارت گرافیک Vsync رو به طور عمومی فعال کنید. چون مانیتورهای VRR فقط وقتی توی محدوده VRR هستن عمل میکنن و فعال کردنِ Vsync باعث میشه اگه مثلاً فریمتون از 144 رد کَرد مشکل Tearing بوجود نیاد. از طرفی با نرم افزار RTSS یا هر نرم افزاری که خودتون میدونید فریم رو به 139-138 قفل کنید (برای 144 هرتز) که اگر لحظه ای فریم لیمیتر عمل نکرد و فریم یکی دو تا بالاتر رفت هنوز تو محدوده FreeSync باشید.
سلام
کامپیوترهای all in one برای استفاده اداری، چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟ و اینکه آیا صرفه اقتصادی داره یا همون دسکتاپ بهتره؟ اگه دسکتاپ ها ارزونتر هستند و بخوایم یه مقایسه هزینه انجام بدیم، به طور میانگین چند درصد ارزونتر یا گرونتر هستند؟ (درصورت مشابه بودن تقریبی سیستم ها)
ممنون.
برای آموزش نیازی به گرافیک مجزا ندارید، میتونید از خروجی گرافیک مجتمع پردازنده استفاده کنید.سلام میخواستم ببینم با گرافیک سی پی یو core i7 8700 k میتونم کار طراحی با فتوشاپ انجام بدم به خاطر اینکه تو دوره آموزشی هستم نمیخوام عجله ای کارت گرافیک بخرم؟
اگه ممکنه یه کارت گرافیک قیمت مناسب واسه کار فتوشاپ معرفی کنید در ضمن خودم ps5 دارم واسه گیم هم نباشه مشکلی نیست
ssdیی که سوخته رو نمیشه کاریش کرد؟
در این دوران قطعی برق دچار نوسان شد و سوخت
بهتره دو تا ماجول یک مدل و عین هم روی دستگاه نصب کنید. ماجول فعلی رو هم بفروشید.سلام من رم لپ تاپم 4 گیگ DDR4 هستش. میخوام یه 4 گیگ دیگه هم روش بذارم. کار سختیه یا بدم خدمات کامپیوتری برام انجام بده؟
سایت Rtings که تو زمینه بررسی تلویزیون ها خیلی معروفه هر 4 مدلو بررسی کرده (بهتره برای مقایسه تمام بررسی هارو از یه سایت ببینی و بررسی های سایتای مختلف با هم دیگه ممکنه فرق کنه)با توجه به اینکه بحث مانیتور های این روزا تو تاپیک بوده و اینکه منم تو فکر خرید یک مانیتور جدید ممنون میشم دوستان مشاوره بدن (تقریبا همه مشخصات نزدیک به هم دیگه دارند ولی فاصله قیمتی گرونترین گزینه با ارزون ترینش نزدیک 200 دلاره) البته من خیلی بحث های تکنیکی دوستان رو با اون عمق بلد نیستم و اطلاعاتم محدود به نظرات آمازون و نقد های Youtube هست:
1- AORUS FI27Q-P 27
که همون طور که دوستان اشاره کردن بالاتر 10 bit هستش و تو تبلیغاتش رو این مورد مانور دادن. (تو مانیتور هایی که تو نظر دارم پر هزینه ترین مانیتور هست.
2-MSI Optix MAG274QRF-QD
ارزانترین مانیتوری که تو نظرم هست، که به طور کلی نقدهای خیلی مثبی اکثرا دارند ازش ملت و اینکه صفحه نماش Quantum Dot داره که از نقاط قوتش هست.
3- LG UltraGear 27GP850-B
که به قول Hardware Unboxed تو این رنج زیر 240Hz در کنار مورد MSI از بهترین گزینه ها هستند و از Nano IPS های جدید LG استفاده میکنه.
4-ASUS ROG Strix XG27AQ
که خیلی از این نقدی ندیدم ولی مشخصات نزدیک به موارد فوق هست و سر علاقه شخصی به این برند اضافه کردمش، فکر کنم یک مدل دیگه همین مانیتور داره که XG27Q باشه که فرقشون تو پایه اون مدله که یک مقدار خاص تر و گرون تره.
در کل هر چهار گزینه خیلی مشخصات نزدیکی دارند و واقعا نمیدونم رو چه حسابی بین اینا یکی رو انتخاب کرد.
سلام. مبارکتون باشه
من asus vg248qg دارم و واسه برادرم هم میخاستم همین مانیتور رو بخرم اما با تعریفهای شما بنظرم این مانیتور msi که شما خریدید به نسبت ارزش خرید بالاتری داره. این چند روز که طبیعتا تجربتون از کار باهاش بیشتر شده یکم بیشتر از مانیتورتون برامون میگید. کیفیت نمایش رنگها، بخصوص کیفیت نمایش رنگ مشکی برام خیلی مهمه، توی همه بازیها براحتی ۱۴۴هرتز به همراه gsync اوکیه؟ مشکل اجرای ۱۴۴ هرتز که یکی از نقدها بهش اشاره کرده بود وجود نداره؟ مانیتور خودم وقتی صفحه کامل مشکیه و محیط هم تاریکه از اطراف حالههای نور سفید دورتا دوره مانیتور (مخصوصا قسمت پایین مانیتور) مشخصه (نشت نور میگن بهش اگر اشتباه نکنم!) که کمی رو اعصابه، این برا مانیتور شما هم وجود داره و در چه حده؟ کیفیت hdrش چطوره؟ عملا میشه ازش در بازیها استفاده کرد؟ تراکم پیکسلیش نسبت به سایزی که داره راضی کنندست؟ میدان دید خوبی داره؟ ممنون میشم بیشتر از تجربه کار باهاش بگی
بسیار سپاسگزارم از راهنمایی کاملتونبا این بودجه بهتره قطعات رو آکبند بخرید، نیازی به خرید قطعات قدیمی نیست، قرار هم هست که تا چند سال بروز و جوابگو باشه.
درود. دوستان با بوجه ای اندازه 60 تومن چه ترکیبی رو برای کیس پیشنهاد میکنید به ویژه در بحث شبیه سازهای کنسول ها بهترین کارایی رو داشته باشه(مانیتور نیاز ندارم)
یه پرسش دیگه هم داشتم: با این بودجه آیا قطعات کیس رو برای جمع آوری یه سیستم بهتر دست دوم بخرم بهتره یا به خطرش نمی ارزه؟
(پیشاپیش سپاس از راهنماییتون)
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
هشت میلیون و ۸۰۰ هزار تومان (نه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان) (هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان) | Intel Core i5 11600K (AMD Ryzen 5 5600X) (Intel Core i5 10600K) | CPU |
سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | ThermalRight True Spirit 120M | COOLING |
هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) (هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME Z590-V (ASUS PRIME B550-PLUS AM4) (ASUS PRIME Z490-A) | MotherBoard |
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
(سی میلیون تومان) | (ASUS TUF RTX 3060 O12G GAMING OC 12G GDDR6) | VGA |
۹۴۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان - | SAMSUNG 980 PRO M.2 250GB (ADATA Ultimate SU800 256GB) | SSD |
- | - | ODD |
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GREEN GP600-HP | Power |
سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GREEN GRIFFIN G6 | Case |
شصت و یک میلیون و ۹۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام به همه مخصوصا آقا فرشید
بین 3060ti و 3070 تفاوت چقدره و کدومش بیشتر با این سیستم مچ میشه؟
i5 10400 - b460 tuf gaminig - ram2*8 3000 - پاور هم 600w گرین
فقط هم رو FULL HD بازی میکنم . کدومش به صرفه تره برا 6-7 سال
و اینکه کدوم مدل کارت رو پیشنهاد میدید از نظر دما و صدا مثلا کارت گیگابایت RTX 3060 Ti GAMING OC PRO 8G قیمتش خوبه پیشنهاد میکنید؟
قیمتا خوب داره پایین میاد بخرم یا بیشتر صبر کنم؟نره بالا
ممنون
@Farshidstar2012
@LBJ4Ever
اقا ی سوال یا من زیادی حساس شدم دنبال ماجرا رو گرفتم یا اساسن توهمی بیش نیست !
برای خرید مانیتور msi ی چند جایی تماس گرفتم تهران معمولا فروشگاه هایی که همیشه ازشون اینترنتی خرید میکردم یکیشون گفت اینا رو شرکت ماتریس تولید میکنه !
ی سرچ کردم و اینو پیدا کردم !
حالا بحث تولید با مونتاژ زمین تا آسمونه اما من ترجیح میدم برم دوبی از اونجا با قیمت جهانیش که 265 دلار هست بخرم تااینکه باز مونتاژ داخل باشه !
کسی اگه در جریان کار این گارانتی و ارتباطش با مانیتورهای msi هست بیاد شفاف سازی کنه لطفا چون گارانتی موجود برای این مانیتور روی سایتها در دو نوع اصلی و ماتریس ارائه شده !
حالا کدوم کدومه واقعا !!!!
اگه تولید اینا تو ماتریس باشه یا حتی مونتاژ کلا نمیخرم .
دیووونه شدم