Annunaki ™
کاربر سایت
منم همین مانیتور رو مد نظر دارممن چند ساله به مانیتور 27 اینچ عادت کردم. اصلاً نمیتونم مانیتور اینچ پایینتر بخرم. یعنی ترجیح میدم کلاً مانیتور رو عوض نکنم ولی 24 اینچ نخرم
الان این مُدل رو دیدم توی بازار با قیمت 9.800
مانیتور ام اس آی مدل Optix MAG274R سایز 27 اینچ
فری سینک داره، انویدیا هم تاییدش کرده که مشکلی نداره برای استفاده از VRR. ظاهراً از نظر Reviewـها و کیفیت تصویر (پنل IPS هست) خیلی خوبه. ولی خب 1080p هست. این مانیتور اگه از نظر کیفیت پنل خوب باشه برای من یه تیر و چند نشونه. درسته یه مقدار 1080 بودنش ممکنه اذیت کنه، ولی چون کارت گرافیکم یه مقدار قدیمی شده (1080ti) اینطور یه مقدار بیشتر Headroom دارم برای فریم بالاتر گرفتن تو بازیهای جدید. از طرفی اگه VRR داشته با شم تا 48-50 فریم هم پایین بیاد هنوز تصویر روونه. به نظرم با این کار حداقل کارت گرافیکم یکی دو سال دیگه توان داره بازیها رو با کیفیت خوب و 1080 و فریم 50 اجرا کنه که تو این وضعیت GPU خیلی باارزشه. من الان یه 2080super بخوام بگیرم باید 10 میلیون بزارم روش! نهایتاً 10% خروجی بهتر بده. اینطور با Gsync/FreeSync نه تنها اون 10% بیمعنی میشه، تو بازیهایی که فریم یه لحظههایی اُفت خفیف داره هم دیگه مشکل استاتر ندارم. از طرفی میتونم بازیهای قدیمی رو 120-140 هرتز بازی کنم که اونم خودش خیلی دلچسبه.
بعداً هم که اوضاع GPU بهتر شد میتونم یه GPU قویتر بگیرم و بازم از توان مانیتور استفاده کنم. فعلاً خداروشکر با CPUـه 8700K به جز تو بعضی بازیهای خاص مثل بازیهای جهان بازی UBisoft راحت میشه 100-140 فریم گرفت (اگه GPU قوی باشه).
تنها نکته منفیش برای من اینه که اگه به 120 هرتز عادت کنید برگشتن به 60 هرتز خیلی سخته. من یک ماه مانیتور 120 هرتز دستم بود، سوییچ کردن به 60 هرتز خیلی ساده نبود.
منتها میدونی رنگ بندی و 8 یا 10 بیتی بودنش رو از کجا میشه متوجه شد ؟
چند وقت پیش یکی تو همین تاپیک ی مانیتور گرفته بود میگفت پنل نمایش رنگش 10 بیتیه و رنگها خیلی خوبه !
البته تو کامنتهای همین سایت که گذاشتی ی نفر گفته رنگ رو روی bit-12 گذاشته !
اینم تفاوتش از نظر ریاضی
Doing the Bit Depth Math
Figuring out color bit depth gets mathematical really quick, but we’ll try to spare you the boring calculations. Since modern display panels use pixels controlled by digital processors, each pixel represents bits of data. Each bit has either a zero or one value for every primary color: red, green, and blue, aka RGB. Thus an 8-bit panel has 2 to the power of 8 values per color: that’s 256 gradations or versions
each of red, blue, and green. We calculate them as 256 x 256 x 256 to arrive at a total of 16.7 million possible colors.
For 10-bit panels, every pixel shows up to 1024 versions of each primary color, in other words 1024 to the power of three or 1.07 BILLION possible colors. So, a 10-bit panel has the ability to render images with exponentially greater accuracy than an 8-bit screen.
A 12-bit monitor goes further with 4096 possible versions of each primary per pixel, or 4096 x 4096 x 4096 colors: that’s 68.7 billion colors.
BLUE LIGHT REDUCTION
Optix monitors are optimized to produce less amount of blue light displayed by the monitor, so that you can game for longer periods of time without eye-fatigue
آخرین ویرایش: