Silent Storm
کاربر سایت
سلام
کارت گرافیک 2060 حدود قیمت 14 میلیون گیر میاد.
به نظرتون بگیرم یا ارزون تر هم میشه؟
میتونم رو مادربورد H310 ببندمش؟
سبک ترین سیستمی که میشه بست برای کار اداری صرفا حسابداری و مرورگر چی میشه بست؟ بدون گرافیک.
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | Intel Core i3 10100 BOX | CPU |
سه میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | ASUS PRIME H410M-K | MotherBoard |
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GB | RAM |
- | - | VGA |
۹۴۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
۹۵۰ هزار تومان | WD Green 240GB | SSD |
۴۴۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | GREEN GP480A-EUD | Power |
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | GREEN Z1 | Case |
سلام دوستان. من مانیتور رو تستش کردم. خداروشکر مشکلی نداشت و همون چیزی بود که فکر میکردم. اولاً که اون بحث 144 هرتز نبودن توی ویندوز رو نمیدونم طرف از کجاش در اورده بود.
اینم دو تا عکس از جلو و عقب پنل:
چند تا نکته بگم. اول اینکه چند ساعت زمان بُرد تا به رزولوشن پایینتر عادت کردم. ولی خیلی زود عادی شد و احساس پایین بودنِ رزولوشن زیاد اذیتم نکرد. البته ممکنه بعضیها حساستر باشن.
مورد بعدی اینکه این مانیتور Freesync Premium هست، یعنی قابلت LFC داره و وقتی فریم خارج از محدوده فری سینک باشه، با تولید چند باره فریم اونو با رفرش ریت مانیتور سِت میکنه که خب نبودش خیلی بده و باعث میشه خارج از محدوده فری سینک خروجی خیلی بدی بده.
یه نکته دیگه اینه که وقتی فریم شما زیر 60 میاد، به جای این که رفرش ریت دقیقاً با فریم یکی بشه، دقیقاً دو برابر اون میشه. مثلاً اگرم فریم شما به 50 برسه، رفرش ریت روی 100 هرتز تنظیم میشه. اونجوری که من دستگیرم شد علتش اینه که اگه رفرش ریت تو رنج 40-120 مُدام بالا پایین شه ممکنه فلیکر ایجاد شه و این که تنظیمات Overdrive باید بسته به فریم تغییر کنه. 99% مانیتورای فری سینک به صورت اتوماتیک تنظیمات Overdriveـشون تغییر نمیکنه (برای Gsync تغییر میکنه که خیلی هم بدردبخور هست این نکته)، اینطور مانیتور همیشه تو هرتزِ بالای 60 کار میکنه و میتونید با یه تنظیم ثابت Overdrive خروجی خوبی بگیرید. به نظر من بهترین تنظیم Fast هست که برای رنج 60 تا 144 هرتز خروجی خوبی میده. اگر هم قصد دارید همواره 120-144 هرتز بازی کنید، گزینه Fastest خروجی بهتری میده.
همراه مانیتور یه کابل HDMI بود و یه کابل USB. کابل USB یک طرفش تایپ A هست و طرف دیگش تایپ B. کاربرد این کابل اینه که شما یه طرفش رو به مانیتور وصل میکنید و طرف دیگش به کامپیوتر. بعد نرم افزار MSI OSD Gaming رو دانلود میکنید و میتونید تنظیمات مانیتور رو نرمافزاری انجام بدید.
پشت مانیتور یه جوی استیک هست که برای تنظیمات میتونید ازون هم استفاده کنید و استفاده ازش خیلی راحته.
بلافاصه بعد از بالا اومدن سیستم و رفتن به کنترل پنل Nvidia ، پنل رو به عنوان یه مانیتور Gsync Compatible شناخت و بعد از فعال کردن Gsync توی کنترل پنل همه چی به خوبی پیش رفت.
از نظر متریال ساخت به نظرم خوبه، مشخصه مانیتور High End نیست، ولی اصلاً هم چیپ نیست.
بعد از فری سینک بهترین نکته مانیتور برای من کیفیت رنگها بود که فوقالعاده راضی کننده بود. مانیتور قبلی من Samsung s27a850t بود که چون یه مانیتور مخصوص ادیت بود از نظر رنگ عالی بود، میتونم بگم 99% خروجی رنگش در حد مانیتور قبلیم هست که خیلی راضی بودم ازش.
از نظر کنتراست در حد یه پنل IPS خوبه، ولی خوب به OLED یا VA نمیرسه. به شخصه برای من طیف رنگ مهمتر از کنتراست هست ولی خب سلیقه ها متفاوته.
مشکل IPS Glow رو خدا رو شکر خیلی خیلی کم داره. در حدی که بعد از کار کردن اصلاً بهش فکر نمیکنید.
نکته بعدی که الان متوجه شدم اینه که فیلمای FHD روی این مانیتور بهتر از مانیتور قبلیم به نظر میان که 1440p بود. که البته با توجه به این که آپ اسکیل کردن از 1080 به 1440 پیچیده هست، طبیعیه.
موقع بازی کردن به نظرم توی اکثر بازیهای جدید که TAA وجود داره، احتیاج به Sharpening دارید. خود مانیتور هم این تنظیم رو داره میتونید میزان شارپ بودنِ تصویر رو توی OSD تغییر بدید.
مورد آخر تست کردن بازیها. شاید بگم بهترین آپگریدی که توی دوران کار کردنم با کامپیوتر داشتم خرید همین مانیتور بوده. تمام بازیهایی که بخاطر فعال بودن VSync دچار استاتر بودن بدون مشکلی اجرا شدن. بالای 20 تا بازی رو تست کردم و به جز یکی دو مورد که استاتر مربوط به خود انجینِ بازی بود خیلی بدون مشکل اجرا شدن. تقریبا تا 50 فریم متوجه افت فریم نمیشید که خیلی خیلی خوبه. از طرفی اینپوت لَگِ مربوط به Vsync رو ندارید. مورد بعدی اینه که اکثر بازیها با فعال شدن Vsync افت پرفرمنس دارن که این مورد هم اینجا وجود نداره.
خیلی راحت بازی AC Unity رو روی 75 فریم قفل کردم و همه تنظیمات رو (حتی MSAA 4X) بُردم تا آخر و بازی با 60-75 فریم اجرا میشد. شما تقریباً متوجه تغییر فریم نمیشید. فوقالعاده بود.
در آخر بگم که حتماً و حتماً وقتی میخواید Gsync به بهترین شکر عمل کنه، از تنظیمات کارت گرافیک Vsync رو به طور عمومی فعال کنید. چون مانیتورهای VRR فقط وقتی توی محدوده VRR هستن عمل میکنن و فعال کردنِ Vsync باعث میشه اگه مثلاً فریمتون از 144 رد کَرد مشکل Tearing بوجود نیاد. از طرفی با نرم افزار RTSS یا هر نرم افزاری که خودتون میدونید فریم رو به 139-138 قفل کنید (برای 144 هرتز) که اگر لحظه ای فریم لیمیتر عمل نکرد و فریم یکی دو تا بالاتر رفت هنوز تو محدوده FreeSync باشید.
صد البته که میشه .
11700kسلام قویترین پردازنده برای گیم تا ده میلیون از نظر شما چیه؟ سوکت و پلتفرم مهم نیست برام
سلام دوستان
یه پایه خنک کننده لپتاپ میخواستم بگیرم! برای یه لپتاپ با صفحه 14 اینچی ( فکر کنم نت بوک میشه ). چه مدلایی خوب هستن؟ یه سرچی زدم، مدلای زیادی هستن و من هم هیچ اطلاعی ندارم که برای خرید باید چه نکاتی رو چک کنم! ممنون میشم که راهنمایی بکنید!
پیشاپیش ممنون.
مانیتور تو رنج 5-6 تومن برای گیمینگ چی پیشنهاد میکنید؟
سلام قویترین پردازنده برای گیم تا ده میلیون از نظر شما چیه؟ سوکت و پلتفرم مهم نیست برام
سلام
این سیستم رو یکی از دوستانم روی کاغذ جمع کرده میخواستم بدونم قطعاتش مشکلی نداره و با هم مچ هستن ؟
مادربرد : Asus Prime B550M-A Wifi
سی پی یو : AMD Ryzen 5 3600xt
گرافیک : Asus Dual RTX2060 O6G
رم : Corsair Vengeance LPX 8Gb*2 3200
خنک کننده : Thermaltake Water 3.0 120 ARGB
هارد : WD Blue 2T
اس اس دی : Samsung 980 Pro NVMe M2 250GB
پاور : Corsair RM650 Plus Gold
کیس : Thermaltake H200 TG
کل بودجه حدودا ۴۵ تا ۵۰ تومان هست که میخواد یه هدست و کیبورد هم بخرهاصل قضیه بودجه هست که نگفتید جمعش چقدر باید باشه.
پردازنده رو بهتره 5600X در نظر بگیرید. یا کلا اینتل و Core i5 11400F.
کل بودجه حدودا ۴۵ تا ۵۰ تومان هست که میخواد یه هدست و کیبورد هم بخره
برای 11400f یه مادربورد مناسب و به صرفه معرفی میکنید
پاور ۶۵۰ کافیه برای این قطعات؟
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
هشت میلیون و ۸۰۰ هزار تومان (نه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان) (هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان) | Intel Core i5 11600K (AMD Ryzen 5 5600X) (Intel Core i5 10600K) | CPU |
سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | ThermalRight True Spirit 120M | COOLING |
هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) (هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME Z590-V (ASUS PRIME B550-PLUS AM4) (ASUS PRIME Z490-A) | MotherBoard |
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
بیست میلیون و ۹۰۰ هزار تومان (سی میلیون تومان) | ASUS STRIX RTX 2060 A6G 6GB GDDR6 (ASUS TUF RTX 3060 O12G GAMING OC 12G GDDR6) | VGA |
۹۴۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان - | SAMSUNG 980 PRO M.2 250GB (ADATA Ultimate SU800 256GB) | SSD |
- | - | ODD |
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GREEN GP600-HP | Power |
سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GREEN GRIFFIN G6 | Case |
پنجاه و دو میلیون و ۹۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) |