مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام چه طوری از ظاهر کارت بفهمیم مدلش رو
یا بهتر بگم فروشنده پیدا کردم فقط تست در محل داره ولی مهلت تست نداره .چطوری بفهمم کارت ایرادی نداشته باشه
تست توی یک گیم سنگین
تست با نرم افزار های بنچ مارک مثل 3dmark 11
تست دما و ولتاژ و فرکانس ها از طریق GPU-z

• Like
Reactions: hamed00x
اینی که گذاشتید به نسبت قیمت بد نیست، اما SSD با ظرفیت 120 گیگی برای ویندوز هم زود پر میشه، رم 16 گیگش هم نباید تک کاناله و تک ماجول باشه.
ما هیچ توصیه ای برای خرید یا عدم خرید از دیوار نمیکنیم.

قطعات آکبندی هم که میشه خرید دیگه کمترین حالت ممکن برای بازی به این ترتیبه:

قیمتمدلنام قطعه
سه میلیون و ۵۰ هزار تومان
(پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
Intel Core i3 9100F
(AMD Ryzen 5 4650G)
CPU
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H310M-A
(ASUS PRIME B450M-A)
MotherBoard
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB 3000Mhz - 16GBRAM
سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومانASUS PH GT 1030 OC 2GB GDDR5VGA
۹۴۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGREEN GP480A-EUDPower
دو میلیون و ۵۰ هزار تومانGREEN ORAMAN PlusCase
شانزده میلیون و ۷۳۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

برای سیستمهای بازی همون 16 گیگ در مجموع هم فعلا کاملا کافیه و 32 گیگی نیاز نیست.
کابل‌های اسلیو هم موجودن، ولی دقیت کنید فقط مدلهای با کیفیت و جنس مرغوب رو بخرید که به سیستم الکتریکی قطعات آسیب نزنه یا باعث اتصالی نشه.

بهترین گزینه Kingston HyperX Cloud II هست. به قابلیت سه بعدی در بازیها زیاد متکی نباشید.

از ظاهر کارت نمیشه فهمید، مگر این که مدلهای موجود رو قبلا دیده باشید و یادتون باشه و فقط حدس بزنید چند تا مدل ممکن رو.
برچسب مدل کارت رو اگر شامل مدل نامبر باشه میشه توی اینترنت سرچ کرد و مدل کارت رو فهمید. بهترین کار روشن کردن و تست کردن فیزیکی کارت هست.
خیلی ممنون از راهنمایی
ببخشید خیلی سوال میپرسم
بی زحمت چند تا اسلیو ار جی بی خوب معرفی میکنید؟

سلام خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان
دوستان در مورد وضعیت تراکم پیکسلی مانیتور سایز ۲۷ اینچ full hd ممنون میشم راهنمایی کنید. اینجا دیدم آقا فرشید میگن اصلا توصیه نمیکنم این سایز با این رزولیشن رو. خب مگه برندهای معتبر مانیتورهاشون رو طبق استانداردی که وجود داره تولید نمیکنن؟ پس چطور ممکنه این سایز با این رزولیشن غیراستاندارد و نامناسب باشه؟ واقعا تصویرش توی ذوق میزنه؟ آقا فرشید و دوستان با تجربه و دوستانی که مانیتور ۲۷ دارند بیان ما رو روشن کنن آیا این سایز با این رزولیشن مناسب گیم هست یا نه؟ ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان کسی اینجا پردازنده i7 11700 داره ؟
میخوام راجع به میزان دمای cpu موقع اجرای بازی و همینطور دمای idle اش روی دسکتاپ بدونم !

لطفا اگر کسی هست ممنون میشم توضیح بده
همینطور چه کولینگی استفاده می کنه .

درود
در حد 40 تومن یه کیس برای گیم میخوام
قطعاتش با هم هماهنگ باشن طول عمر بالایی داشته باشه موقع بازی صدا خیلی کمی داشته باشه
ترجیحا ۴۰ تومن ولی تا ۵۰ تومن هم میتونم
زیاد اهل گیم های سنگین هم نیستم

دوستان، یه خمیر سیلیکون کولر مستر مدل MASTERGEL PRO V2 با قیمت نسبتا بالا خریدم. سریال نامبرش رو تو سایت COOLERMASTER چک کردم، اما تائید نشد! این احتمال هست که اصل نباشه؟ هر محصولی از کولرمستر رو در سایت چک کنیم، تأییدیه میده؟

سلام خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان
دوستان در مورد وضعیت تراکم پیکسلی مانیتور سایز ۲۷ اینچ full hd ممنون میشم راهنمایی کنید. اینجا دیدم آقا فرشید میگن اصلا توصیه نمیکنم این سایز با این رزولیشن رو. خب مگه برندهای معتبر مانیتورهاشون رو طبق استانداردی که وجود داره تولید نمیکنن؟ پس چطور ممکنه این سایز با این رزولیشن غیراستاندارد و نامناسب باشه؟ واقعا تصویرش توی ذوق میزنه؟ آقا فرشید و دوستان با تجربه و دوستانی که مانیتور ۲۷ دارند بیان ما رو روشن کنن آیا این سایز با این رزولیشن مناسب گیم هست یا نه؟ ممنون
این مورد تا حدی هم سلیقگی هست و به حد انتظار شما و همینطور فاصله ی شما از مانیتور هم بستگی داره.
من کارم بیشتر برنامه نویسی هست و بعضی وقت ها هم گیم بازی میکنم. سه تا مانیتور msi pro mp271p دارم که دو تاشون به صورت افقی و یکیشون به صورت عمودی هست. کارت گرافیکی که دارم 1650S هست، پس طبیعا انتظار بالایی هم در گیم ندارم.
با اینکه مانیتو کاملا معمولی هست، مشکل چندانی از لحاظ pixelate بودن تصاویر در این فاصله ندارم. البته اگر به تصاویر خیلی دقت کنید، کمی متوجه pixelate بودن تصاویر میشید، ولی این مورد حداقل برای من و در دو مانیتوری که به صورت افقی استفاده میکنم آزاردهنده نیست. ولی در مانیتوری که به صورت عمودی هست این مشکل بیشتر ملموس میشه.
اگر گرافیک قدرتمندی دارید و انتظارتون هم از کیفیت تصاویر خیلی بالاست و دقت زیادی هم روی تصاویر دارید، بهتره سراغ 27FHD نرید، اما اگه مثل من یه گرافیک مناسب برای FHD دارید و خیلی هم سخت گیر نیستید و مشکل محدودیت بودجه هم دارید، 27FHD خیلی هم غیر قابل تحمل نیست.
به هر حال اگر مشکل بودجه ندارید، طبیعتا 4k انتخاب خیلی بهتری هست. خود من اگر مشکل محدیدت بودجه نبود هر سه مانیتور رو 4k برمیداشتم، ولی یه مانیتور 4k از لحاظ قیمتی تقریبا با این سه مانیتوری که گرفتم برابری میکنه!!

• Like
Reactions: SaeedKING
دوستان کسی اینجا پردازنده i7 11700 داره ؟
میخوام راجع به میزان دمای cpu موقع اجرای بازی و همینطور دمای idle اش روی دسکتاپ بدونم !

لطفا اگر کسی هست ممنون میشم توضیح بده
همینطور چه کولینگی استفاده می کنه .

سوال بنده هم هست ، بهترین ایرکولری که میشه برای این پردازنده تهیه کرد چیه ؟

سوال بنده هم هست ، بهترین ایرکولری که میشه برای این پردازنده تهیه کرد چیه ؟
مسئله اینه که این پردازنده توان مصرفی 65 وات داره اما !!! اگه شما power limit رو بردرای با توجه به تکنولوژی turbo boost 2.0 ظرفیت این رو داره که هر هسته رو تا 5 گیگاهرتز بالا ببره و در این حالت چیزی بین 240 تا 250 وات برق مصرف میکنه . تو این حالت دمای پردازنده تا 95 درجه هم بالا رفته اونم با کولر های 240 یا حتی 360 LIQUID تاپ بازار . چه برسه به ایر کولینگ !
این در حالیِ که پرفورمنسش از 10700F حداقل برای گیم پاینتره .

من که منصرف شدم به خاطر همین گرما و توان مصرفی وحشتناکش
این همه AMD رو مسخره کردیم اینتل زد رو دستش .

مسئله اینه که این پردازنده توان مصرفی 65 وات داره اما !!! اگه شما power limit رو بردرای با توجه به تکنولوژی turbo boost 2.0 ظرفیت این رو داره که هر هسته رو تا 5 گیگاهرتز بالا ببره و در این حالت چیزی بین 240 تا 250 وات برق مصرف میکنه . تو این حالت دمای پردازنده تا 95 درجه هم بالا رفته اونم با کولر های 240 یا حتی 360 LIQUID تاپ بازار . چه برسه به ایر کولینگ !
این در حالیِ که پرفورمنسش از 10700F حداقل برای گیم پاینتره .

من که منصرف شدم به خاطر همین گرما و توان مصرفی وحشتناکش
این همه AMD رو مسخره کردیم اینتل زد رو دستش .
ریفرنستون کجاست برای این مصرف و دما :-s

ریفرنستون کجاست برای این مصرف و دما :-s
این لینک و کامنت های این بخش رو هم میشه بهش استناد کرد .
اما تو این یک هفته قبل از خرید این پردازنده چندین و چند تا ویدئو یوتو ب دیدم که منصرف شدم .
بااینکه ی کولینگ COLLER MASTER MASTER LIQUID 240 ML تازه گرفتم اما اینطور که معلومه بااین شرایط دمایی کولینگ بیشتر از یکی 2 سال دوام نیاره روی این پردازنده .

این لینک و کامنت های این بخش رو هم میشه بهش استناد کرد .
اما تو این یک هفته قبل از خرید این پردازنده چندین و چند تا ویدئو یوتو ب دیدم که منصرف شدم .
بااینکه ی کولینگ COLLER MASTER MASTER LIQUID 240 ML تازه گرفتم اما اینطور که معلومه بااین شرایط دمایی کولینگ بیشتر از یکی 2 سال دوام نیاره روی این پردازنده .
به فرض ما power limited رو بر نداریم و بخوایم از پردازنده در حالت عادی استفاده کنیم و نخوایم شیره پروسسور رو بکشیم
آیا باز هم مواردی که گفتید محتمله ؟ میشه با یه ایر کولینگ خوب مثل ترمال رایت ماچو سه چهار تا بازی ( اون هم نه خیلی سنگین رو اجرا کرد ) و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

به فرض ما power limited رو بر نداریم و بخوایم از پردازنده در حالت عادی استفاده کنیم و نخوایم شیره پروسسور رو بکشیم
آیا باز هم مواردی که گفتید محتمله ؟ میشه با یه ایر کولینگ خوب مثل ترمال رایت ماچو سه چهار تا بازی ( اون هم نه خیلی سنگین رو اجرا کرد ) و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
باید turbo boost رو غیر فعال کنید
اما با فن استوک خودش تو بازی تا 85 درجه هم رفته
بله باید بشه .

خوب چه کاریه؟
شما با این کار عملا دای پولتو هدر میدی...یا کولر خوب بگیر یا cpu خنکتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or