خیلی ممنون از راهنمایی
ببخشید خیلی سوال میپرسم
بی زحمت چند تا اسلیو ار جی بی خوب معرفی میکنید؟
سلام خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان
دوستان در مورد وضعیت تراکم پیکسلی مانیتور سایز ۲۷ اینچ full hd ممنون میشم راهنمایی کنید. اینجا دیدم آقا فرشید میگن اصلا توصیه نمیکنم این سایز با این رزولیشن رو. خب مگه برندهای معتبر مانیتورهاشون رو طبق استانداردی که وجود داره تولید نمیکنن؟ پس چطور ممکنه این سایز با این رزولیشن غیراستاندارد و نامناسب باشه؟ واقعا تصویرش توی ذوق میزنه؟ آقا فرشید و دوستان با تجربه و دوستانی که مانیتور ۲۷ دارند بیان ما رو روشن کنن آیا این سایز با این رزولیشن مناسب گیم هست یا نه؟ ممنون
درود
در حد 40 تومن یه کیس برای گیم میخوام
قطعاتش با هم هماهنگ باشن طول عمر بالایی داشته باشه موقع بازی صدا خیلی کمی داشته باشه
ترجیحا ۴۰ تومن ولی تا ۵۰ تومن هم میتونم
زیاد اهل گیم های سنگین هم نیستم
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
هشت میلیون و ۸۰۰ هزار تومان (نه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان) (هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان) | Intel Core i5 11600K (AMD Ryzen 5 5600X) (Intel Core i5 10600K) | CPU |
سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | ThermalRight True Spirit 120M | COOLING |
هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) (هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME Z590-V (ASUS PRIME B550-PLUS AM4) (ASUS PRIME Z490-A) | MotherBoard |
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
بیست میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS STRIX RTX 2060 A6G 6GB GDDR6 | VGA |
۹۴۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان - | SAMSUNG 980 PRO M.2 250GB (ADATA Ultimate SU800 256GB) | SSD |
- | - | ODD |
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GREEN GP600-HP | Power |
سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GREEN GRIFFIN G6 | Case |
پنجاه و دو میلیون و ۹۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) |
دوستان، یه خمیر سیلیکون کولر مستر مدل MASTERGEL PRO V2 با قیمت نسبتا بالا خریدم. سریال نامبرش رو تو سایت COOLERMASTER چک کردم، اما تائید نشد! این احتمال هست که اصل نباشه؟ هر محصولی از کولرمستر رو در سایت چک کنیم، تأییدیه میده؟
سلام به آقا فرشید عزیز
اسپیکر تا 15 میلیون تومن لطفا معرفی میکنید
مسئله اینه که این پردازنده توان مصرفی 65 وات داره اما !!! اگه شما power limit رو بردرای با توجه به تکنولوژی turbo boost 2.0 ظرفیت این رو داره که هر هسته رو تا 5 گیگاهرتز بالا ببره و در این حالت چیزی بین 240 تا 250 وات برق مصرف میکنه . تو این حالت دمای پردازنده تا 95 درجه هم بالا رفته اونم با کولر های 240 یا حتی 360 LIQUID تاپ بازار . چه برسه به ایر کولینگ !
این در حالیِ که پرفورمنسش از 10700F حداقل برای گیم پاینتره .
من که منصرف شدم به خاطر همین گرما و توان مصرفی وحشتناکش
این همه AMD رو مسخره کردیم اینتل زد رو دستش .
سلام
مانیتور تا 4500 full hd خوب با پنل va یا ips خوب داریم ؟
اگر نه tn چی خوبه ؟
یکم بالا پایین اوکی هست
نظرتون راجب دسته دوم چیه ؟
دوستان بهترین مانیتور 2k که با بودجه حداکثر 20 م میشه خرید چه گزینه هایی هست ؟ (رسپانس تایم و اینپوت لگ مهمه و 27 اینچ به بالا نباشه )
خودم این گزینه ها رو پیدا کردم .اگر تجربه و پیشنهادی دارید ممنون میشم به اشتراک بزارید.
Predator XB273UGS
Samsung LC27G75 Odyssey G7
GIGABYTE AORUS FI27Q-P
ASUS ROG Strix XG279Q
ASUS TUF VG27AQ
کارت گرافیک نه دیگه جدیدا چیز خاصی نداره اکثرا.سلام
همراه کارت گرافیک داخل کارتنش چیزی دیگه ای هم باید باشه؟
و همین طور مادربرد
آقا فرشید بنظرتون مادربرد ارزون ولی خوب برای 11600KF چیه؟ مدل گیگابایت Gaming X مناسبه؟
من خودم هم به علت 240 هرتز بودن مد نظرم بود منتها متاسفانه ایرادی که تو اکثر یوزرز ریویو ها بهش اشاره شده خستگی چشم هست به علت منحی بودنش هست که گویا واقعا اذیت کننده بوده !اینا همه مدلهای رده بالایی هستند، اما بینشون مدل سامسونگ به خاطر پنل VA حداقل HDR بهتری داره و مشخصات Over drive و سرعت پاسخگویی بالایی داره. این چند روز زیاد برای سیستم های رده بالا توصیه کردیم و فیدبکها هم خوب بوده.
3070 asus tuf 3fanکارت گرافیک نه دیگه جدیدا چیز خاصی نداره اکثرا.
اما مادربرد کلی متعلقات شامل پنل پشتی، کابلای ساتا و کابلای دیگه و ابزارهایی داره که بسته به مدل مادربرد متفاوت هستند.
من خودم هم به علت 240 هرتز بودن مد نظرم بود منتها متاسفانه ایرادی که تو اکثر یوزرز ریویو ها بهش اشاره شده خستگی چشم هست به علت منحی بودنش هست که گویا واقعا اذیت کننده بوده !
مانیتور 1440p با سایز 24 برای گیمینگ تو مارکت چیزی نداریم؟ (گزینه هایی که من پیدا کردم همگی 60 هرتز بودن)
3070 asus tuf 3fan
b460 plus tuf gaming
من چند هفته پیش سوال کردم مانیتور تا 5-6 تومن چی پیشنهاد میکنید. مانیتور کوتیشن بالا رو پیشنهاد دادید.مدل گیمینگ نمیشه با این بودجه خرید، اما SAMSUNG LF24T350FH توصیه میشه. مدلهای برند داخلی رو هم خریداری نکنید.
جفت این مانیتورها زیر 6 تومنه ولی دومی پاسخگویی پایین تری داره که برای گیمینگ بهترهمانیتور SAMSUNG C24F390 میتونه گزینه مناسبی باشه که TN هم نیست.
دست دوم هم اگر واقعا سالم باشه و بدون پیکسل سوختگی میشه خرید.
من چند هفته پیش سوال کردم مانیتور تا 5-6 تومن چی پیشنهاد میکنید. مانیتور کوتیشن بالا رو پیشنهاد دادید.
الان تاپیک رو میخوندم دیدم به یکی دیگه مانیتور کوتیشن پایین رو پیشنهاد دادید.
جفت این مانیتورها زیر 6 تومنه ولی دومی پاسخگویی پایین تری داره که برای گیمینگ بهتره
جریان چیه؟
سلام وقت بخیر...خواستم ببینم این سیستم دست دو چه قدر قیمت میخوره؟ و آيا ارزش خرید داره نسبت به بازیهای فعلی و احتمالا آپدیت گرافیک در آینده؟
CPU : Ryzen 5 3600X Box + Fan
Motherboard : Asus TUF Gaming B550-PLUS
Graphic : MSI 1660 Ti Gaming X 6GB
RAM : G.Skill Trident Z 2×8GB 3200MHz CL16
SSD : Adata SX8200 Pro 256GB
HDD : Western Digital Blue 1TB
Power : Green GP550A-UK Plus
Case : Green X1 Basic Gaming
Fan : DeepCool Blue 2x120mm
اتفاقا برعکسهاونی پایین هست در جواب کاربری بوده که خودش گفته مانیتور با پنل IPS مدنظر داره، اونی که به شما گفتم مانیتوری بود که بدون اولویت خاصی با سرعت پاسخگویی بالاتر برای بازی مناسبه.
موجودی بازار هم همیشه یکسان نیست و شناوره.