ZEN 2
کاربر سایت
بلهسلام یه لپتاپی برای کسی میخواستم بگیرم با این مشخصات که حدود 14-15 تومنه قیمتش:
Ryzen 5 3500U
8gb ddr4
256gb ssd
Integrated AMD Radeon Vega 8 Graphics
میخواستم ببینم با این 15 تومن چه سیستمی میشه جمع کرد که بهتر از این باشه؟ (با احتساب مانیتور و یه موس کیبورد معمولی)
اینا گزینه های خوبی هستند ولی شما برای تجربه لینوکس کافیه یه توزیع که روی فلش مموری نصب میشه دانلود کنین و با یه فلش روی pc خودتون اجرا کنید لینوکس رو. با ۱۵۰ تومن میشه این حرکت رو زد. ولی این برد هم خوبه. بخصوص برای کارای گرافیکی ساده بهتر از رزبری پای ۴ هست. برد انویدیا بیشتر به درد کارای پردازش تصویر و یادگیری ماشین میخوره.دوستان نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم
من دنبال تجربه سیستم عامل linux ام
و دنبال خرید باکس لینوکس ، یا این برد ها تک مدار که قابل توسعه هستن مثل رزبری پای هستم که لینوکس دستکاپ روشون کار کنه
چیز درست حسابی پیدا نکردم
تا مدلی دیدم به اسم
nvidia jetson nano 2gb
![]()
![]()
انگار سیستم عامل لینوکس
Ubuntu v20 aarch64
داره
برا خود انویدیا
? سوالم اینه آیا برا یک کامپیوتر لینوکسی ارزش خرید داره؟
آیا خوب هست؟
آیا بازیا و برنامه لینوکسی روش میشه انجام داد ؟
و ارزش هزینه کرد نزدیک ۳ میلیون داره؟
.....
چون pc تو خونه نمیشه هر بلایی سرش آورد ?
باید یه چیز جدا تهیه کرد
ارزش چندانی نداره. اونقدر که فکر میکنید فاصله نیست. اگه ۲۰۶۰ سوپر نمیداشتید خرید ۳۰۶۰ بصرفه میبود ولی الان که ۲۰۶۰ سوپر دارین، خیر. اما برای یه اختلاف محسوس حداقل رو بزارید ۳۰۶۰tiنظری ندارید؟
یعنی حتی در صورت بستن سیستم 100 م یه به اصطلاح خارجکی dream pc خودت هم واقعا نمیتونی حس و حال و لذت این کار رو ببری ! این چه وضعیه! یک روز به یک روز فاکتور تغییر میکنه و همیشه این حس رو داری که سرت کلاه رفته. دقیقا سر خرید چند قلم جنس چند ماه گذشته هر روز کمی افزایش داشت من هم دیدم همینطور داره میره بالا خرید کردم.یک هفته بعد از من قیمت اومد پایین در عرض یک هفته 15 م تو دو قلم جنس به باد رفت. بحث پولی که ضرر شد به کنار ولی با اون حسی که انگار دارن باهات نوسان گیری میکنن واقعا غیر قابل تحمله.
از اساتید اقا Farshidstar2012 و بقیه دوستانی که وارد هستند ,برای بستن سیستم ایا زمان مناسبی هست یا خیر ؟
حدود 27500 برای کل قطعات بالاسلام آقا فرشید و باقی دوستان
سیستم زیر حدوداً چند قابل فروشه:
Case Green Astiak
MB Giga Z270
CPU 7700K
Ram 16GB Gskill
GPU Giga 1080
Power 750 Green
--------
به عنوان گزینه جایگزین، برای بروز رسانی همین سیستم چه پیشنهادی میدید؟
شما با حدود 30 تومن هنوز میتونی 3070 هم بخری، یه کم بگرد پیدا میشه.نه منظورم این بود cpu ram main رو گرفتم الان میخوام کارت رو بگیرم
پاور هم پاور فعلیمه قبلا ازتون درباره ی 3060ti پرسیدم که اوکی بوده ولی خب نیست تو بازار منم بودجم برا کارت 30 تومنه
3070 چطور به پاورم میخوره؟
برخی کیسها از برخی برندها مدل White Edition دارن اگر فقط سفید بودن مدنظرتون هست و در بازار داخلی هم Asus Helius سفید موجوده.دوستان کیسی در سبک برند (nzxt) تو ایران میشه پیدا کرد ؟ سفید و همینطور ساده .یا حتی شبیه به این .چون من گشتم مخصوصا همین برند رو ولی هیچی پیدا نکردم.
View attachment 215387
سلام یه لپتاپی برای کسی میخواستم بگیرم با این مشخصات که حدود 14-15 تومنه قیمتش:
Ryzen 5 3500U
8gb ddr4
256gb ssd
Integrated AMD Radeon Vega 8 Graphics
میخواستم ببینم با این 15 تومن چه سیستمی میشه جمع کرد که بهتر از این باشه؟ (با احتساب مانیتور و یه موس کیبورد معمولی)
سلام
بچه ها میخوام یه سیستم ببندم با 3080ti، البته اگه این گرافیک رو پیشنهاد میکنید. چطور جمع کنم سیستم رک خوب میشه ؟ فعلا محدودیت مالی ندارم.
الان یه سیستم دارم با کارت گرافیک 1070ti Duke، سی پی یو Corei7 8700 و مادربورد Z370 Gaming Plus هستش.
| مدل | نام قطعه |
|---|---|
| Intel Core i9 10900K (AMD Ryzen 9 5900X) (Intel Core i9 11900K) | CPU |
| GREEN GLACIER 360 ARGB | COOLING |
| ASUS STRIX Z590-F GAMING Wi-Fi (ASUS TUF X570-PRO Gaming Wi-Fi AM4) | MotherBoard |
| GSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3200Mhz | RAM |
| - | VGA |
| WD Black 3.5" Desktop 64MB 2TB | HDD |
| SAMSUNG 980 PRO 500GB (ADATA XPG SX8200 PRO 256GB) | SSD |
| - | ODD |
| ASUS ROG STRIX 850G 80Plus Gold | Power |
| ASUS ROG Strix Helios RGB Gaming | Case |
سلام
ups برای مصارف خانگی چی پیشنهاد می دید؟
برای تلویزیون و کامپیوتر مد نظرم هست
ممنون
سلام. ببشخید شاید جای بی ربطی باشه، دوتا باتری شارژی SONY Ni-MH 1.2v دارم، چند ساعت باید تو شارژ بمونن که پر بشن و از اون طرف هم اورشارژ نشن؟ از ایناست:
View attachment 215642
اولین بار که معرفی rtx تو Battlefield V دیدم فقط یک کلام با خودم گفتم انعکاس تانک تو آب روی زمین توی بازی آنلاین مگه اصلا میشه بهش توجه کرد؟امروز داشتم چند تا ویدئو از قابلیت ریتریسینگ میدیدم و مقایسه on و off بودنش .تقریبا تو چند تا عنوانی که از این قابلیت پشتیبانی میکردن من این مقایسه رو دیدم . این هم نظر شخصی من هست ممکنه بعضی از دوستان بگن نه تفاوت فاحشه.ولی سوالی که به ذهنم رسید بعد از دیدن این مقایسه این بود که : خب دیگه چجوری جیب گیمر رو خالی کنن؟!
کامنت های ملت رو هم میخونی اکثر با کنایه حرفشون رو زدن.بعضی ها حتی گفتن که بعد از چند بار دیدن متوجه تفاوت شدن.من خودم هم بعضا به سختی متوجه شدم . یه کامنت خیلی خوبی بود اونجا نوشته بود :
RT=ON
wallet= gone
به شخصه طرفدار پی سی هستم منتها , وقتی این اواخر رو اوردم به خوندن مطالب و سوال از دوستان, نسبت به اون وقفه ای که افتاده بود و دور بودنم از اخبار و محصولات متوجه شدم چقدر نسبت به پولی که گیمر پرداخت میکنه (خصوصا تو ایران) pc عقب مونده ! بحث 4k که اصلا منتفی هست و بنچمارک ها افتضاح حتی تو همون 3090 به نسبت پولی که میدی ! ولی اقا حداقل به 2k خودتون رو برسونید!
الان اگر بخوام انتخابی داشته باشم بیشتر نظرم رو rx6800 xt هست با احتساب اینکه اصلا ری تریسینگ و اراجیف اینچنینی برام ذره ای مهم نیست.
اساتید اگر نظری دارند خوشحال میشم بدونم .
اره اونو دیدم اما شارژر من شارژر خود سونی نیست واسه همین پرسیدم، شارژرم 1.4 ولت 140 میلی آمپره.اگر گوگل میکردید به پاسختون میرسیدید. اونچیزی که من پیدا کردم گفته شده با شارژر استاندارد خودش بین 3 تا 7 ساعت برای شارژ زمان میبره.
اینطوری نیست که بگیم ری تریسینگو ساختن که جیب مارو بزنن!امروز داشتم چند تا ویدئو از قابلیت ریتریسینگ میدیدم و مقایسه on و off بودنش .تقریبا تو چند تا عنوانی که از این قابلیت پشتیبانی میکردن من این مقایسه رو دیدم . این هم نظر شخصی من هست ممکنه بعضی از دوستان بگن نه تفاوت فاحشه.ولی سوالی که به ذهنم رسید بعد از دیدن این مقایسه این بود که : خب دیگه چجوری جیب گیمر رو خالی کنن؟!