مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام یه لپتاپی برای کسی میخواستم بگیرم با این مشخصات که حدود 14-15 تومنه قیمتش:

Ryzen 5 3500U
8gb ddr4
256gb ssd
Integrated AMD Radeon Vega 8 Graphics

میخواستم ببینم با این 15 تومن چه سیستمی میشه جمع کرد که بهتر از این باشه؟ (با احتساب مانیتور و یه موس کیبورد معمولی)
بله
cpu :4650g ryzen
mb: asus b550mk
ram: 8gig 2400
این 3 قطعه تقریبا با 10.5 میلیون میشه جمع کرد
کیس و پاور و ssd هم حدود 2.5
3.5 تومن هم میمونه مانیتور وموس و کیبورد
در کل حدود 16 تومن - قیمت ها رو از سایت torob گفتم که البته شاید ارزونتر هم بشه جمع کرد

که این سیستم فکر کنم بیش از 2 برابر قویتر از اون لپتاپ باشه

سلام
بچه ها میخوام یه سیستم ببندم با 3080ti، البته اگه این گرافیک رو پیشنهاد میکنید. چطور جمع کنم سیستم رک خوب میشه ؟ فعلا محدودیت مالی ندارم.
الان یه سیستم دارم با کارت گرافیک 1070ti Duke، سی پی یو Corei7 8700 و مادربورد Z370 Gaming Plus هستش.

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوستان نمی‌دونستم سوالمو کجا بپرسم

من دنبال تجربه سیستم عامل linux ام

و دنبال خرید باکس لینوکس ، یا این برد ها تک مدار که قابل توسعه هستن مثل رزبری پای هستم که لینوکس دستکاپ روشون کار کنه

چیز درست حسابی پیدا نکردم
تا مدلی دیدم به اسم
nvidia jetson nano 2gb

image_q6ck9f86oI.png

4x3_1600x1200_highres-jetson-nano-2gb-dev-kit-ai-exploration.jpg

انگار سیستم عامل لینوکس
Ubuntu v20 aarch64
داره
برا خود انویدیا

? سوالم اینه آیا برا یک کامپیوتر لینوکسی ارزش خرید داره؟
آیا خوب هست؟
آیا بازیا و برنامه لینوکسی روش میشه انجام داد ؟
و ارزش هزینه کرد نزدیک ۳ میلیون داره؟

.....

چون pc تو خونه نمیشه هر بلایی سرش آورد ?
باید یه چیز جدا تهیه کرد
اینا گزینه های خوبی هستند ولی شما برای تجربه لینوکس کافیه یه توزیع که روی فلش مموری نصب میشه دانلود کنین و با یه فلش روی pc خودتون اجرا کنید لینوکس رو. با ۱۵۰ تومن میشه این حرکت رو زد. ولی این برد هم خوبه. بخصوص برای کارای گرافیکی ساده بهتر از رزبری پای ۴ هست. برد انویدیا بیشتر به درد کارای پردازش تصویر و یادگیری ماشین میخوره.

نظری ندارید؟
ارزش چندانی نداره. اونقدر که فکر میکنید فاصله نیست. اگه ۲۰۶۰ سوپر نمیداشتید خرید ۳۰۶۰ بصرفه میبود ولی الان که ۲۰۶۰ سوپر دارین، خیر. اما برای یه اختلاف محسوس حداقل رو بزارید ۳۰۶۰ti

یعنی حتی در صورت بستن سیستم 100 م یه به اصطلاح خارجکی dream pc خودت هم واقعا نمیتونی حس و حال و لذت این کار رو ببری ! این چه وضعیه! یک روز به یک روز فاکتور تغییر میکنه و همیشه این حس رو داری که سرت کلاه رفته. دقیقا سر خرید چند قلم جنس چند ماه گذشته هر روز کمی افزایش داشت من هم دیدم همینطور داره میره بالا خرید کردم.یک هفته بعد از من قیمت اومد پایین در عرض یک هفته 15 م تو دو قلم جنس به باد رفت. بحث پولی که ضرر شد به کنار ولی با اون حسی که انگار دارن باهات نوسان گیری میکنن واقعا غیر قابل تحمله.

از اساتید اقا Farshidstar2012 و بقیه دوستانی که وارد هستند ,برای بستن سیستم ایا زمان مناسبی هست یا خیر ؟

زمان خوب و بد نسبی هست، فعلا موجودی بازار خوبه، قطعات اصلی قیمتشون تقریبا واقعی هست، فقط کارت گرافیک هنوز خیلی گرونه که باز هم نسبت به چند ماه گذشته اوضاعش خیلی بهترهو به دلیل عدم ثبات در کشور هیچ تضمینی نیست که وضعیت بدتر نشه، و با احتمال خیلی کم بهتر!

سلام آقا فرشید و باقی دوستان
سیستم زیر حدوداً چند قابل فروشه:
Case Green Astiak
MB Giga Z270
CPU 7700K
Ram 16GB Gskill
GPU Giga 1080
Power 750 Green
--------
به عنوان گزینه جایگزین، برای بروز رسانی همین سیستم چه پیشنهادی می‌دید؟
حدود 27500 برای کل قطعات بالا

سیستم جایگزین بستگی به بودجه داره، ولی چیزی که از این سیستم ارتقا محسوب بشه حدود 60 تومن درمیاد حدودا.

نه منظورم این بود cpu ram main رو گرفتم الان میخوام کارت رو بگیرم
پاور هم پاور فعلیمه قبلا ازتون درباره ی 3060ti پرسیدم که اوکی بوده ولی خب نیست تو بازار منم بودجم برا کارت 30 تومنه
3070 چطور به پاورم میخوره؟
شما با حدود 30 تومن هنوز میتونی 3070 هم بخری، یه کم بگرد پیدا میشه.
به خاطر پاور گرافیک رو ضعیف برنمیدارن. بعدا خود پاور رو ارتقا بدید.

دوستان کیسی در سبک برند (nzxt) تو ایران میشه پیدا کرد ؟ سفید و همینطور ساده .یا حتی شبیه به این .چون من گشتم مخصوصا همین برند رو ولی هیچی پیدا نکردم.

View attachment 215387
برخی کیس‌ها از برخی برندها مدل White Edition دارن اگر فقط سفید بودن مدنظرتون هست و در بازار داخلی هم Asus Helius سفید موجوده.

سلام یه لپتاپی برای کسی میخواستم بگیرم با این مشخصات که حدود 14-15 تومنه قیمتش:

Ryzen 5 3500U
8gb ddr4
256gb ssd
Integrated AMD Radeon Vega 8 Graphics

میخواستم ببینم با این 15 تومن چه سیستمی میشه جمع کرد که بهتر از این باشه؟ (با احتساب مانیتور و یه موس کیبورد معمولی)

15 تومن برای پی‌سی گیمینگ خیلی کمه، برای لپ تاپ که افتضاحه
اما با خیلی رده‌های بودجه‌ای اگر کیس ببندید از لپ تاپ همردش راندمان خیلی بیشتری خواهید گرفت، اگر مانیتور گیمینگ رو لحاظ نکنیم.

سلام
بچه ها میخوام یه سیستم ببندم با 3080ti، البته اگه این گرافیک رو پیشنهاد میکنید. چطور جمع کنم سیستم رک خوب میشه ؟ فعلا محدودیت مالی ندارم.
الان یه سیستم دارم با کارت گرافیک 1070ti Duke، سی پی یو Corei7 8700 و مادربورد Z370 Gaming Plus هستش.

مدلنام قطعه
Intel Core i9 10900K
(AMD Ryzen 9 5900X)
(Intel Core i9 11900K)
CPU
GREEN GLACIER 360 ARGBCOOLING
ASUS STRIX Z590-F GAMING Wi-Fi
(ASUS TUF X570-PRO Gaming Wi-Fi AM4)
MotherBoard
GSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3200MhzRAM
-
VGA
WD Black 3.5" Desktop 64MB 2TBHDD
SAMSUNG 980 PRO 500GB
(ADATA XPG SX8200 PRO 256GB)
SSD
-ODD
ASUS ROG STRIX 850G 80Plus GoldPower
ASUS ROG Strix Helios RGB GamingCase

سلام. ببشخید شاید جای بی ربطی باشه، دوتا باتری شارژی SONY Ni-MH 1.2v دارم، چند ساعت باید تو شارژ بمونن که پر بشن و از اون طرف هم اورشارژ نشن؟ از ایناست:

1625498935673.png

سلام
ups برای مصارف خانگی چی پیشنهاد می دید؟
برای تلویزیون و کامپیوتر مد نظرم هست
ممنون

پیشنهاد این دستگاه‌ها با بخش مشاوره‌ی فروشندگان یا شرکت‌های نمایندگی UPS هست، بر اساس مدل قطعات، میزان مصرفشون و مدت زمانی که میخواید بهتون بکاپ بدن باید UPS مناسب رو بهتون توصیه کنن، همینجوری و بدون اطلاع از توان قطعات و مدل لوازم الکترونیکی نمیشه توصیه‌ای داشت و اشتباهه.

سلام. ببشخید شاید جای بی ربطی باشه، دوتا باتری شارژی SONY Ni-MH 1.2v دارم، چند ساعت باید تو شارژ بمونن که پر بشن و از اون طرف هم اورشارژ نشن؟ از ایناست:

View attachment 215642

اگر گوگل می‌کردید به پاسختون می‌رسیدید. اونچیزی که من پیدا کردم گفته شده با شارژر استاندارد خودش بین 3 تا 7 ساعت برای شارژ زمان میبره.

امروز داشتم چند تا ویدئو از قابلیت ریتریسینگ میدیدم و مقایسه on و off بودنش .تقریبا تو چند تا عنوانی که از این قابلیت پشتیبانی میکردن من این مقایسه رو دیدم . این هم نظر شخصی من هست ممکنه بعضی از دوستان بگن نه تفاوت فاحشه.ولی سوالی که به ذهنم رسید بعد از دیدن این مقایسه این بود که : خب دیگه چجوری جیب گیمر رو خالی کنن؟!

کامنت های ملت رو هم میخونی اکثر با کنایه حرفشون رو زدن.بعضی ها حتی گفتن که بعد از چند بار دیدن متوجه تفاوت شدن.من خودم هم بعضا به سختی متوجه شدم . یه کامنت خیلی خوبی بود اونجا نوشته بود :
RT=ON
wallet= gone

به شخصه طرفدار پی سی هستم منتها , وقتی این اواخر رو اوردم به خوندن مطالب و سوال از دوستان, نسبت به اون وقفه ای که افتاده بود و دور بودنم از اخبار و محصولات متوجه شدم چقدر نسبت به پولی که گیمر پرداخت میکنه (خصوصا تو ایران) pc عقب مونده ! بحث 4k که اصلا منتفی هست و بنچمارک ها افتضاح حتی تو همون 3090 به نسبت پولی که میدی ! ولی اقا حداقل به 2k خودتون رو برسونید!

الان اگر بخوام انتخابی داشته باشم بیشتر نظرم رو rx6800 xt هست با احتساب اینکه اصلا ری تریسینگ و اراجیف اینچنینی برام ذره ای مهم نیست.

اساتید اگر نظری دارند خوشحال میشم بدونم .

امروز داشتم چند تا ویدئو از قابلیت ریتریسینگ میدیدم و مقایسه on و off بودنش .تقریبا تو چند تا عنوانی که از این قابلیت پشتیبانی میکردن من این مقایسه رو دیدم . این هم نظر شخصی من هست ممکنه بعضی از دوستان بگن نه تفاوت فاحشه.ولی سوالی که به ذهنم رسید بعد از دیدن این مقایسه این بود که : خب دیگه چجوری جیب گیمر رو خالی کنن؟!

کامنت های ملت رو هم میخونی اکثر با کنایه حرفشون رو زدن.بعضی ها حتی گفتن که بعد از چند بار دیدن متوجه تفاوت شدن.من خودم هم بعضا به سختی متوجه شدم . یه کامنت خیلی خوبی بود اونجا نوشته بود :
RT=ON
wallet= gone

به شخصه طرفدار پی سی هستم منتها , وقتی این اواخر رو اوردم به خوندن مطالب و سوال از دوستان, نسبت به اون وقفه ای که افتاده بود و دور بودنم از اخبار و محصولات متوجه شدم چقدر نسبت به پولی که گیمر پرداخت میکنه (خصوصا تو ایران) pc عقب مونده ! بحث 4k که اصلا منتفی هست و بنچمارک ها افتضاح حتی تو همون 3090 به نسبت پولی که میدی ! ولی اقا حداقل به 2k خودتون رو برسونید!

الان اگر بخوام انتخابی داشته باشم بیشتر نظرم رو rx6800 xt هست با احتساب اینکه اصلا ری تریسینگ و اراجیف اینچنینی برام ذره ای مهم نیست.

اساتید اگر نظری دارند خوشحال میشم بدونم .
اولین بار که معرفی rtx تو Battlefield V دیدم فقط یک کلام با خودم گفتم انعکاس تانک تو آب روی زمین توی بازی آنلاین مگه اصلا میشه بهش توجه کرد؟
چیز تأثیر گذاری هست ولی نه اصلاً با این قیمتا
بنظر منم بیشتر شو تبلیغاتی هست

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

البته از خوابی که amd توش سپری میکنه هم نمیشه گذشت و بعضا تعجب میکنم که اینا دارن چیکار میکنن.

در مورد چیزی که در مورد 6800 توجه نکرده بودم بهش و تعجب کردم :

dont buy if :

You play a lot of DirectX12 games
With current drivers, the AMD Radeon RX 6800 XT falls behind when it comes to DX12 performance, and it just so happens that will likely be the API behind most next-gen games.

و : ?‍♂️

The Nvidia GeForce RTX 3080 beats the AMD Radeon RX 6800 XT by a whopping 12% at 4K with ray tracing off. And, when you turn ray tracing on, that difference expands to 34%. That ray tracing performance? That's with DLSS disabled. If you turn on DLSS with the GeForce RTX 3080, you can get 65 fps at 4K with ray tracing enabled, up from the 47 fps on the same card without Nvidia's AI upscaling tech. Let's just say that AMD needs a meaningful answer to DLSS if it wants to really compete with Nvidia's ray tracing, because it was obviously not able to brute force its way to solid RT performance.

• Like
اگر گوگل می‌کردید به پاسختون می‌رسیدید. اونچیزی که من پیدا کردم گفته شده با شارژر استاندارد خودش بین 3 تا 7 ساعت برای شارژ زمان میبره.
اره اونو دیدم اما شارژر من شارژر خود سونی نیست واسه همین پرسیدم، شارژرم 1.4 ولت 140 میلی آمپره.

• Like
اینطوری نیست که بگیم ری تریسینگو ساختن که جیب مارو بزنن!
هر تکنیک و قابلیت جدیدی که میاد اوایل کار پیاده سازی و انطباقش با بازار یکم زمان می بره.
ری تریسینگو سالهاس دارن توی جلوه های ویژه و CGI های سینمایی استفاده میکنن منتهی توی بازیای کامپیوتری چون رندر باید به صورت آنی (Real Time) انجام بشه امکان پیاده سازی نداشته و به جاش از تکنیک های ساده تری مثل HBAO و SSAO و ... استفاده میکردن.
نمونه های عالی ری تریسینگ رو فقط میشه توی بازیایی مثل کنترل و نسخه بهبودیافته مترو و چند تا عنوان دیگه دید (به محتوای بازی و اون فریم و محیط هم بستگی داره که ری تریسینگ چقدر خودش نشون بده)
اینکه بعضی جاها تفاوت زیادی نیست می تونه به این دلیل باشه که اون صحنه خاص نورپردازی خیلی پیچیده ای نداشته و همون تکنیک های قدیمی Ambient Occlusion هم به خوبی از پسش بر اومدن، ری تریسینگ در عمل خطاها و کمبودهای تکنیک های نور پردازی قدیمی رو اصلاح می کنه، ممکنه بعضی جاها خیلی تفاوت ایجاد کنه و بعضی جاها هم هیچ تفاوت محسوسی ایجاد نکنه!
بعد شما اینم در نظر بگیرید که دیگه الان گرافیک بازی ها خیلی پیشرفت کرده و نزدیک به واقعیت شده و دیگه نمیشه از هیچ تکنیکی انتظار ایجاد تفاوت های خیلی زیادی داشت.
ری تریسینگ در آینده جزو جدایی ناپذیر تمام بازیا خواهد شد چون پیاده سازیش خیلی آسونه (بر عکس محاسباتش که به عهده گرافیکه، خیلی پیچیده اس :D ) و سازنده ها ازش استقبال میکنن!

سلام یه سیستم میخوام جمع کنم برای کارهای گرافیمی مثل کار با پرمیر، افتر افکت و فتوشاپ 2021 و همچنین برای بازی کردن گیم های جدید در اوقات فراغت

ترجیحا دوست دارم اینتل باشه

بودجه تا 23 تومن بدون (پاور و مانیتور و موس و کیبورد... پاور 650 گرین دارم)

در ضمن تا جایی که میدونم این مادربردها و رم ها و کیس های گیمینگ نورپردازی دارن و بابت اینها پول اضافی میگیرن که نمیخوام هزینه های اضافی بابت نورپردازی بدم و بدون نورپردازی هم کار من راه می افته و کاملا هم راضی ام.
گیمینگ آنلاین هم بازی نمیکنم پس قطعآ مادربردهای گیمینگ هم نمیخوام که شبکه های خاصی دارن و ...

با همه این توضیحات ممنون میشم راهنمایی کنید

پیشنهاد این دستگاه‌ها با بخش مشاوره‌ی فروشندگان یا شرکت‌های نمایندگی UPS هست، بر اساس مدل قطعات، میزان مصرفشون و مدت زمانی که میخواید بهتون بکاپ بدن باید UPS مناسب رو بهتون توصیه کنن، همینجوری و بدون اطلاع از توان قطعات و مدل لوازم الکترونیکی نمیشه توصیه‌ای داشت و اشتباهه.

سلام. لطفا سیستم کامل از صفر تا صد تا 20 میلیون برای کار گرافیکی ادیتی مثل ادوبی و فتوشاپ پیشنهاد میدید؟ میدونم باید هزینه های بیشتری گذاشت اما بودجه فعلا همین اندازه است. ممنونم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من میخوام یه ssd بگیرم برای بازی و کارهای عادی مثل برنامه نویسی
میخوام بدونم کدوم یکی از اینا بهتره

Samsung M.2 980 500GB
Samsung PRO NVMe M.2 980 500GB
Samsung EVO PLUS 970 500GB

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or