نظرم روی Razer mamba wireless 2018 هست فرشید جان
اینا بعد یکی دوسال باطری هاش به دردسر نمیندازه آدمو؟
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
بچه های که تو موس سررشته دارن منو کمک کنن
انقد گیج شدم که دیگه نمیدونم چی بگیرم
ریزر
لاجیتک
وایرلس
با سیم
گلوریوس
...
نظرت در مورد Mamba wireless 2018 چیه؟
میخوام چیزی باشه که چندسال کار بده و جنسشم طوری باشه دست عرق نکنه
این مدل یکی از معدود موسهای وایرلس بیسیم با کیفیت هست در کنار مدلی مثل Logitech G900
باتری هم دوامش در حد باتری موبایل هست و در صورت نیاز میشه عوضش کرد.
البته من G900 رو ترجیح میدم، به خاطر سنسور جدیدتر و مصرف کمتر. تاخیری هم نداره.
سلام دوستان
قصد خرید ssd با فرم فاکتور M.2 دارم و مدل مد نظرم Samsung SSD 970 EVO Plus NVMe M.2 250GB هست.
مشکلی که دارم اینه که نمیدونم motherboard از رابط PCI-Express 3 X4 برای NVMe پشتیبانی میکنه یا نه.
مدل لپ تاپم Asus VivoBook R542UR - I هست.
مشخصات سیستم هم داخل عکس زیر:
داخل عکس از PCI Express x4 نام برده شده ولی نمیدونم slot خالی داره یا نه؟
1- چطور میتونم بفهمم لپ تاپ از رابط PCI-Express 3 X4 پشتیبانی میکنه؟ و اگر میکنه slot خالی وجود داره یا نه؟
2- اصلا ssd های NVMe برای استفاده من (برنامه نویسی) نیاز هست؟ یا همون رابط M.2 SATA کفایت میکنه؟
3- بین مدل های WD مدلی هست که از لحاظ کیفیت نزدیک مدلی که بالاتر گفتم باشه و قیمت کمتری داشته باشه؟
خیلی ممنون
1- فقط با ذکر و تایید در سایت سازنده امکان پذیر هست یا با باز کردنِ پشت دستگاه به قصدِ پیدا کردنِ اسلات M.2
2- ضروری نیست، ولی NVMe سرعتِ بالقوهی خیلی بالاتری داره. اگر اسلات M.2 داشته باشید که دلیلی نداره NVMe نخرید، اما اگر اسلات نداشته باشید مجبورید از SATA SSD معمولی در کنار یا به جای هارددیسک فعلی استفاده کنید.
3- فقط سری Black به سرعتِ 970EVO Plus نزدیک هست. این مدل سامسونگ در بسیاری مشخصهها هنوز رقیب نداره.
سلام خدمت آقا فرشید نازنین و تشکر برای همه این سال هایی که همه رو راهنمایی کردی
این سیستم فعلی من هست :
AMD Phenom II X4 965 Black Edition - 3.4GHz
Gigabyte MA770T-UD3
Corsair 2*2GB DDR3 1333
Seagate Barcoda 500GB Sata
NVIDIA GeForce GT710
Green 635B-US
Windows 10 Enterprise x64
بیشترین کارم با اینترنت هست و گاهی فتوشاپ
جدیدا کمی به نظرم کند شده سیستم برام ، البته ویندوز رو خیلی وقت هست عوض نکردم ولی به هر حال با توجه به قیمت بالای لپ تاپ و قطعات تو این روزا جمع کردن یک سیستم دیگه هزینه زیادی نیاز داره تصمیم دارم کمی سیستم رو ارتفا بدم تا باز مدتی نیازم رو برطرف کنه
نظر خودم اضافه کردن 4 گیگ رم و همچنین SSD EVO 860 سامسونگ برای سیستم عامل و نرم افزارها هست
میخواستم از شما راهنمایی بخوام ، کدومش رو در اولویت انجام بدم اول رم یا SSD یا هردو با هم؟ اصلا تصمیمی که گرفتم درسته و باعث بالارفتن سرعت در حد مطلوب میشه؟
چون رم با این مدل دقیق پیدا کردنش سخت هست بهتره اینا رو بفروشم و دوتا 4 دوال چنل بگیرم؟ یا هر رمی اضافه کنم و فقط تایمینگش مثل اینا باشه خوبه؟
و یک سوال ، رم 1333 یا 1600 بگیرم؟ در مورد ساپورت کردن مادربرد زیاد مطمئن نیستم
ممنون ببخشید طولانی شد
نظر خودتون در مورد ارتقا درسته، قطعات اصلی شما شامل پردازنده، مادربرد و رم اونقدر قدیمی و ضعیف شدن که یا باید دستشون نزد، یا یکجا با نسل جدید عوضشون کرد.
اما ارتقای موقتی رم به 8 گیگ و مخصوصا اضافه کردنِ SSD واقعا تاثیرِ چشمگیری در راندمان خواهد داشت.
بهتره اینا رو بفروشید و کیت دوال جدید بخرید. هر چند که رم دست دوم با سرعت 1333 هنوز میشه پیدا کرد. فقط فرکانسش 1333 باشه احتمال زیاد کار میکنه.
خرید رم 1600 هم ضروری نیست، چون تضمینی نداره که هر مدلی از رم با این سرعت روی مادربرتون کار کنه و پایدار باشه.