مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بچه های که تو موس سررشته دارن منو کمک کنن
انقد گیج شدم که دیگه نمیدونم چی بگیرم
ریزر
لاجیتک
وایرلس
با سیم
گلوریوس
...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
توی قدم اول، باید ببینی خودت با چجور موسی بیشتر حال میکنی :-" مثلا موس بزرگتر بشه که کل کف دست رو بگیره (شبیه razer deathadder یا logitech g403) یا کوچیکتر، دکمه اضافه زیاد داشته باشه یا نه و...
بعد یه بودجه هم تایین کن، تقریبا توی همه قیمت ها مدل های خوب زیادن.

• Like
Reactions: saeed_sg
والا من دستم بزرگه البته نه خیلی مدل مدنظر Razer mamba wireless هست اما نمیدونم خوبه یا نه یا Razer mamba elite

هم ریزر مامبا هم 402 دارم فرقی تو سایز ندارن فقط ارگنومی متفاوته 402 سبکتره

هم ریزر مامبا هم 402 دارم فرقی تو سایز ندارن فقط ارگنومی متفاوته 402 سبکتره
نظرت در مورد Mamba wireless 2018 چیه؟
میخوام چیزی باشه که چندسال کار بده و جنسشم طوری باشه دست عرق نکنه

آخرین ویرایش:
چه از لحاظ تجربه کاری ، چه پروفرومنس هیچوقت قابل مقایسه نیستن !
سیستم بستم 11م ، لپتاپ 35 میلیونی ازش پایینتره و تازه اون مانیتور کوچیک و اون کیبورد و ... منک نمیتونم تحمل کنم هرچقدرم اسمش گیمینگ باشه . لپتاپ برا کاره بنظر من و خلاص .
اون سیستم رو کِی بستید؟ من در مورد الان صحبت میکنم. الان با ۱۱ میلیون یه کیس رده پایینِ گیمینگ هم نمیشه بست. الان شما با ۱۱ میلیون یه کیس پیشنهاد بده، بعد با همون ۳۵ میلیونی که فرمودی برای لپتاپه برو لپ تاپ ها رو نگاه کن، قطعا کانفیگ بهتری از اون کیس ۱۱ میلیونی گیر میاری.

آخه کیه که ندونه pc از لپتاپ قویتره؟!!!! گویا متوجه منظور بنده نشدید، ما قراره یه دستگاه تهیه کنیم و بازیها رو روی رزولوشن 1080 یا نهایتش 2k بدون لگ اجرا کنیم، ما که قرار نیست سر بنچمارک گرفتن شرط بندی کنیم. قیمت قطعات pc انقدر تخیلی شده که خرید لپتاپ گیمینگ به جای بستن کیس که نیاز به یک مانیتور جداگانه و یک دستگاه ups داره توجیه پذیر شده. (چند سال قبل اینطور نبود) بخصوص در بودجه ۳۰ میلیون به بالا
دوست عزیز شما یه فاکتور خیلی مهمی رو در نظر نمی گیری
لپ تاپ ها به خاطر محدودیت دیزاین و به خاطر محدودیت های خنک کردن قطعات ، که دارند کارت گرافیک هاشون به مراتب ضعیف تر از نسخه ی دسکتاپی هست ! nvidia اینطوری مردم رو گول میزنه ، مثلا شما کارت 2060 رو در نظر بگیر (لپ تاپ های 30 تومن تو بازار کارت 2060 دارند) ...
2060 مدل لپ تاپش 80 الی نهایتا 90 وات هست ، در صورتی که مدل دسکتاپش 160 وات هست !!!!!! یعنی مدل لپ تاپش 20 تا 25 درصد ضعیف تر هست نسبت به دسکتاپ ، حدود یک چهارم !! (20 تا 25 درصد ضعیف بودن خیلی هستش تو یه بازی ، اینجا دیگه بحث شرط بندی روی بنچمارک گرفتن نیست ، بحث روون بودن مطرح هست ! حتی از کارت گرافیک 1070 دسکتاپ هم 11 درصد ضعیف تره ! (در صورتی که مدل دسکتاپش 10 درصد قوی از 1070 دسکتاپ هست!) ، ضمن اینکه فکر نکنید فقط کارت گرافیکه 2060 این طوریه ! خیر ، مثلا کارت 2070 لپ تاپ 18 درصد ضعیف تر از نسخه ی دسکتاپ هستش 2080 لپ تاپ هم 10 درصد ضعیف تر از نسخه ی دسکتاپش هست ! ( 2070 لپ تاپ با 2070 max q خیلی فرق داره ها الان این هایی که من گفتم برای 2070 معمولی بود نه مدل max q ی این کارت ها ، که تو بازار اکثرا مدل های max q شون هست که خیلی ، خیلی ضعیف تر هستند !
کلا منظورم این هستش که شما میری بنچمارک های 2060 دسکتاپ رو نگاه میکنی بعد با توجه به این بنچمارک ها میری تو بازار لپ تاپ با کارت 2060 میگری (حدود 30 تومن) ولی وقتی باهاش بازی میکنی متوجه می شی که چه کلاه گشادی سرت رفته !
همه ی اینها هم تقصیر انویدیا هستش ! درسته که نمی تونی کارت 160 وات رو بزاری رو لپ تاپ ولی حداقل اسم 2060 مدل لپ تاپ رو عوض کن به جایی که مردم رو گول بزنی اسمش رو مثلا بزار 2060m که مردم بدونند چی دارند می خرند !
ولی اگه بازی روز رو بخواهی اجرا کنی باید بری روی ۳۰ و ۴۰ میلیون، که در این رنج قیمت میشه لپتاپ گیمینگ با کانفیگ بالا خرید.
لپ تاپ های 30 ، 40 میلیونی معمولا کارت 2060 رو دارند که حتی از 1070 دسکتاپ هم ضعیف تره ! شما به این میگی کانفیگ بالا ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
قصد خرید ssd با فرم فاکتور M.2 دارم و مدل مد نظرم Samsung SSD 970 EVO Plus NVMe M.2 250GB هست.
مشکلی که دارم اینه که نمیدونم motherboard از رابط PCI-Express 3 X4 برای NVMe پشتیبانی میکنه یا نه.
مدل لپ تاپم Asus VivoBook R542UR - I هست.
مشخصات سیستم هم داخل عکس زیر:
داخل عکس از PCI Express x4 نام برده شده ولی نمیدونم slot خالی داره یا نه؟
1- چطور میتونم بفهمم لپ تاپ از رابط PCI-Express 3 X4 پشتیبانی میکنه؟ و اگر میکنه slot خالی وجود داره یا نه؟
2- اصلا ssd های NVMe برای استفاده من (برنامه نویسی) نیاز هست؟ یا همون رابط M.2 SATA کفایت میکنه؟
3- بین مدل های WD مدلی هست که از لحاظ کیفیت نزدیک مدلی که بالاتر گفتم باشه و قیمت کمتری داشته باشه؟
خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
اون سیستم رو کِی بستید؟ من در مورد الان صحبت میکنم. الان با ۱۱ میلیون یه کیس رده پایینِ گیمینگ هم نمیشه بست. الان شما با ۱۱ میلیون یه کیس پیشنهاد بده، بعد با همون ۳۵ میلیونی که فرمودی برای لپتاپه برو لپ تاپ ها رو نگاه کن، قطعا کانفیگ بهتری از اون کیس ۱۱ میلیونی گیر میاری.
من تو عید بستم و البته با مانیتور وگرنه میشد بدون مانیتور گرافیک و سی پی یو تغییر داد و از low level gaming بشه بقولی mid level .
CPU : Ryzen 5 3400G with Vega 11 3100T
M.B : Asus B350M-E 1200T
Ram : Team T-Force Delta RGB 2*8GB 3200MHz CL16 1700T
SSD : Adata SX8200PRO 256GB 790T
HDD : Toshiba A300 3TB 1100T
Case : RaidMax Zeta 1000T
Monitor : Benq GW2270 2250T

Total : 11140

چیزی که من خریدم پایینترین چیزیه که میشه داشت . ولی کار منو راه میندازه . بازی های این نسل رو با تنظیمات متوسط و پایین ج میده .
بخوای یک تغییر کوچیک توش بدی باید 10الی20ت دیگه هزینه کنی که ندارم :D
حداقلشر حدودا
یه 2700 یا 3600 5ت
یه 1660 هم 5ت
یا
یه 3900 10ت
یه 5700 8ت

این یجورایی نسل بعدم جوابه تا حدودی . باز واسه گرافیک بنظرم بیشتر صبر کرد و نسل بعدی کارت ها بیان انتخاب ازونا بهتره .

آخرین ویرایش:
سلام
یک هارد خوب 1 اینرنال قیمت حدود 1 تومن اینا معرفی می‌کنید برای PC مارکش معتبر باشه وسترن، سیگیت و اینا...
سرعت ایناش هم بگید چطوره و چه تاثیری داره، آیا رنگ بندی هارد مهمه یا ن آبی سیاه بنفش

سلام
پاور cooler master mwe 450w با mwe 450w white v2 چه فرقی داره؟
اینم لینکش... هر دوتاش اونجا هست ولی قیمتشون فرق داره.
برای GTX 760 و i3 4160 میخوام... یه کانکتور 8 پین لازمه با یه 6 پین....سقف بودجه هم همینه

وایرلس بودن برات مهمه الکی پول به ریزر نده یه g403 وایرلس هم کافیه
dpi 16000 بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا حالا نشده بالای 4500 استفاده کنم
موس سیمی هم زیر 400 تومن ارزش نداره
تو خرید موس بهتره حتما دنیبال برند باشید مساله فقط dpi نیست بیشتر عمر بالا و کیفیت ساخت مخصوصا اسکرول موس ها مثلا بیشتر لاجیتک و ریزر ها سنسور دارن اما موس های متفرقه پتانسیومتر دارن که بعد مدتی درجا میزنن
قبل خرید موس هم بهتره به فروشگاه ها برید و از نظر خوش دستی تست کنید..2 سال موس معمولی داشتم 402 خریدم تا 1 ماه مشکل داشتم

سلام
یک هارد خوب 1 اینرنال قیمت حدود 1 تومن اینا معرفی می‌کنید برای PC مارکش معتبر باشه وسترن، سیگیت و اینا...
سرعت ایناش هم بگید چطوره و چه تاثیری داره، آیا رنگ بندی هارد مهمه یا ن آبی سیاه بنفش
تو خرید هارد اگر برای ویندوز و بازی میخوای دنبال 7200 دور باش زیاد به رنگها توجه نکن
سبز برای ارشیو
ابی ویندوز و بازی اگه 7200 باشه
بنفش برای دوربین مدار بسته
مشکی هم ویندوز و بازی
اما در مورد سیگیت باراکودا برای ویندوز و بازی خوبه صدای کمی داره
بیشتر به سرعت هارد توجه کن تا رنگش
برای خرید هم بهتره هارد با گارانتی معتبر بگیرید بازار پر شده از هاردهای ریفر شرکتی!!!

آخرین ویرایش:
سلام خدمت آقا فرشید نازنین و تشکر برای همه این سال هایی که همه رو راهنمایی کردی

این سیستم فعلی من هست :
AMD Phenom II X4 965 Black Edition - 3.4GHz
Gigabyte MA770T-UD3
Corsair 2*2GB DDR3 1333
Seagate Barcoda 500GB Sata
NVIDIA GeForce GT710
Green 635B-US

Windows 10 Enterprise x64

بیشترین کارم با اینترنت هست و گاهی فتوشاپ
جدیدا کمی به نظرم کند شده سیستم برام ، البته ویندوز رو خیلی وقت هست عوض نکردم ولی به هر حال با توجه به قیمت بالای لپ تاپ و قطعات تو این روزا جمع کردن یک سیستم دیگه هزینه زیادی نیاز داره تصمیم دارم کمی سیستم رو ارتفا بدم تا باز مدتی نیازم رو برطرف کنه
نظر خودم اضافه کردن 4 گیگ رم و همچنین SSD EVO 860 سامسونگ برای سیستم عامل و نرم افزارها هست
میخواستم از شما راهنمایی بخوام ، کدومش رو در اولویت انجام بدم اول رم یا SSD یا هردو با هم؟ اصلا تصمیمی که گرفتم درسته و باعث بالارفتن سرعت در حد مطلوب میشه؟
چون رم با این مدل دقیق پیدا کردنش سخت هست بهتره اینا رو بفروشم و دوتا 4 دوال چنل بگیرم؟ یا هر رمی اضافه کنم و فقط تایمینگش مثل اینا باشه خوبه؟
و یک سوال ، رم 1333 یا 1600 بگیرم؟ در مورد ساپورت کردن مادربرد زیاد مطمئن نیستم
ممنون ببخشید طولانی شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
نظرم روی Razer mamba wireless 2018 هست فرشید جان
اینا بعد یکی دوسال باطری هاش به دردسر نمیندازه آدمو؟

بچه های که تو موس سررشته دارن منو کمک کنن
انقد گیج شدم که دیگه نمیدونم چی بگیرم
ریزر
لاجیتک
وایرلس
با سیم
گلوریوس
...

این مدل یکی از معدود موس‌‌های وایرلس بی‌سیم با کیفیت هست در کنار مدلی مثل Logitech G900
باتری هم دوامش در حد باتری موبایل هست و در صورت نیاز میشه عوضش کرد.

البته من G900 رو ترجیح میدم، به خاطر سنسور جدیدتر و مصرف کمتر. تاخیری هم نداره.

سلام دوستان
قصد خرید ssd با فرم فاکتور M.2 دارم و مدل مد نظرم Samsung SSD 970 EVO Plus NVMe M.2 250GB هست.
مشکلی که دارم اینه که نمیدونم motherboard از رابط PCI-Express 3 X4 برای NVMe پشتیبانی میکنه یا نه.
مدل لپ تاپم Asus VivoBook R542UR - I هست.
مشخصات سیستم هم داخل عکس زیر:
داخل عکس از PCI Express x4 نام برده شده ولی نمیدونم slot خالی داره یا نه؟
1- چطور میتونم بفهمم لپ تاپ از رابط PCI-Express 3 X4 پشتیبانی میکنه؟ و اگر میکنه slot خالی وجود داره یا نه؟
2- اصلا ssd های NVMe برای استفاده من (برنامه نویسی) نیاز هست؟ یا همون رابط M.2 SATA کفایت میکنه؟
3- بین مدل های WD مدلی هست که از لحاظ کیفیت نزدیک مدلی که بالاتر گفتم باشه و قیمت کمتری داشته باشه؟
خیلی ممنون

1- فقط با ذکر و تایید در سایت سازنده امکان پذیر هست یا با باز کردنِ پشت دستگاه به قصدِ پیدا کردنِ اسلات M.2
2- ضروری نیست، ولی NVMe سرعتِ بالقوه‌ی خیلی بالاتری داره. اگر اسلات M.2 داشته باشید که دلیلی نداره NVMe نخرید، اما اگر اسلات نداشته باشید مجبورید از SATA SSD معمولی در کنار یا به جای هارددیسک فعلی استفاده کنید.
3- فقط سری Black به سرعتِ 970EVO Plus نزدیک هست. این مدل سامسونگ در بسیاری مشخصه‌ها هنوز رقیب نداره.

سلام خدمت آقا فرشید نازنین و تشکر برای همه این سال هایی که همه رو راهنمایی کردی

این سیستم فعلی من هست :
AMD Phenom II X4 965 Black Edition - 3.4GHz
Gigabyte MA770T-UD3
Corsair 2*2GB DDR3 1333
Seagate Barcoda 500GB Sata
NVIDIA GeForce GT710
Green 635B-US

Windows 10 Enterprise x64

بیشترین کارم با اینترنت هست و گاهی فتوشاپ
جدیدا کمی به نظرم کند شده سیستم برام ، البته ویندوز رو خیلی وقت هست عوض نکردم ولی به هر حال با توجه به قیمت بالای لپ تاپ و قطعات تو این روزا جمع کردن یک سیستم دیگه هزینه زیادی نیاز داره تصمیم دارم کمی سیستم رو ارتفا بدم تا باز مدتی نیازم رو برطرف کنه
نظر خودم اضافه کردن 4 گیگ رم و همچنین SSD EVO 860 سامسونگ برای سیستم عامل و نرم افزارها هست
میخواستم از شما راهنمایی بخوام ، کدومش رو در اولویت انجام بدم اول رم یا SSD یا هردو با هم؟ اصلا تصمیمی که گرفتم درسته و باعث بالارفتن سرعت در حد مطلوب میشه؟
چون رم با این مدل دقیق پیدا کردنش سخت هست بهتره اینا رو بفروشم و دوتا 4 دوال چنل بگیرم؟ یا هر رمی اضافه کنم و فقط تایمینگش مثل اینا باشه خوبه؟
و یک سوال ، رم 1333 یا 1600 بگیرم؟ در مورد ساپورت کردن مادربرد زیاد مطمئن نیستم
ممنون ببخشید طولانی شد

نظر خودتون در مورد ارتقا درسته، قطعات اصلی شما شامل پردازنده، مادربرد و رم اونقدر قدیمی و ضعیف شدن که یا باید دستشون نزد، یا یکجا با نسل جدید عوضشون کرد.
اما ارتقای موقتی رم به 8 گیگ و مخصوصا اضافه کردنِ SSD واقعا تاثیرِ چشمگیری در راندمان خواهد داشت.
بهتره اینا رو بفروشید و کیت دوال جدید بخرید. هر چند که رم دست دوم با سرعت 1333 هنوز میشه پیدا کرد. فقط فرکانسش 1333 باشه احتمال زیاد کار میکنه.
خرید رم 1600 هم ضروری نیست، چون تضمینی نداره که هر مدلی از رم با این سرعت روی مادربرتون کار کنه و پایدار باشه.

این مدل یکی از معدود موس‌‌های وایرلس بی‌سیم با کیفیت هست در کنار مدلی مثل Logitech G900
باتری هم دوامش در حد باتری موبایل هست و در صورت نیاز میشه عوضش کرد.

البته من G900 رو ترجیح میدم، به خاطر سنسور جدیدتر و مصرف کمتر. تاخیری هم نداره.

1- فقط با ذکر و تایید در سایت سازنده امکان پذیر هست یا با باز کردنِ پشت دستگاه به قصدِ پیدا کردنِ اسلات M.2
2- ضروری نیست، ولی NVMe سرعتِ بالقوه‌ی خیلی بالاتری داره. اگر اسلات M.2 داشته باشید که دلیلی نداره NVMe نخرید، اما اگر اسلات نداشته باشید مجبورید از SATA SSD معمولی در کنار یا به جای هارددیسک فعلی استفاده کنید.
3- فقط سری Black به سرعتِ 970EVO Plus نزدیک هست. این مدل سامسونگ در بسیاری مشخصه‌ها هنوز رقیب نداره.

نظر خودتون در مورد ارتقا درسته، قطعات اصلی شما شامل پردازنده، مادربرد و رم اونقدر قدیمی و ضعیف شدن که یا باید دستشون نزد، یا یکجا با نسل جدید عوضشون کرد.
اما ارتقای موقتی رم به 8 گیگ و مخصوصا اضافه کردنِ SSD واقعا تاثیرِ چشمگیری در راندمان خواهد داشت.
بهتره اینا رو بفروشید و کیت دوال جدید بخرید. هر چند که رم دست دوم با سرعت 1333 هنوز میشه پیدا کرد. فقط فرکانسش 1333 باشه احتمال زیاد کار میکنه.
خرید رم 1600 هم ضروری نیست، چون تضمینی نداره که هر مدلی از رم با این سرعت روی مادربرتون کار کنه و پایدار باشه.
سوال آخر فرشید جان
با RGB خاموش بنظرت باطری این موس ها چقدر دوام میاره و چندسال بعد نیاز به تعویض داره؟
و اینکه اصلا داخل ایران هستن جاهایی که تعویض کنن؟
و اینکه اگر باطری خراب بشه میشه با سیم بی مشکل استفاده کرد؟

سوال آخر فرشید جان
با RGB خاموش بنظرت باطری این موس ها چقدر دوام میاره و چندسال بعد نیاز به تعویض داره؟
و اینکه اصلا داخل ایران هستن جاهایی که تعویض کنن؟
و اینکه اگر باطری خراب بشه میشه با سیم بی مشکل استفاده کرد؟

در مورد باتری که خودمم دنبالش هستم گیر میاد مثلا مامبا 2015 لیتیوم پلیمر 900 میلی امپر هست که سایتهای فروش قطعات رباتیک یا الکترونیک موجود دارن..بله مبشه با کابل
حداقل 4 5 سال طول میکشه باتریشون به مشکل بخوره

• Like
Reactions: SleepyTurtel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or