مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز پردازش در زمینه گیمینگ حالت تک رشته‌ای انجام میشه یا چند رشته‌ای؟ بعبارتی در صورت ارتقا به این cpu در بازیها افزایش قدرت پردازشی حدود ۲ برابر رو خواهم داشت یا ۳۰ درصد بیشتر؟
همونطور که دوستمون گفت بستگی به بازی داره ولی بازی ها و انجین های جدید و مدرن به سمت استفاده هر چه بیشتر از هسته ها و رشته های بیشتر میرن.
به نظر من اگه با کامپیوتر کار دیگه ای هم انجام میدید و برای اینده و نسل جدید بازی ها ryzen 3700x مناسب تر هست (که 8 هسته و 16 رشته داره ، 8c/16t) . و یا میتونید منتظر نسل جدید cpu های اینتل باشید، 9700k فقط 8هسته/8رشته داره...

• Like
Reactions: SaeedKING
از لحاظ قیمت هم نمیتونه. ایشون فکر کنم در زمینه جمع کردن سیستم اطلاعاتی ندارن و فقط رو هوا اومدن نظر میدن.
باشه داداش، عاقلان دانند. بهرحال توصیه میکنم از روی مفروضاتِ چند سال پیش نظر ندید و تشریف ببرید یه چرخی توی سایتای فروش قطعات بزنید تا قیمتهای جدید دستت بیاد. راستی یه نگاهی هم به قیمت لپتاپهای گیمینگ بنداز، به نظر میرسه از قیمتها خبر نداری که فکر میکنی لپتاپ گیمینگ گرونتر از جمع کردن سیستم گیمینگه. شاید عجیب به نظر برسه ولی میدونی که در سرزمین عجایب زندگی میکنیم.

آخرین ویرایش:
سلام خدمت اساتید عزیز.

برای شرکت میخوایم 3-4 تا سیستم ببیندیم هر کدوم حول حوش 30-35(نهایت) میلیون.
بهترین سیستمی که مناسب رندرینگ و کارای معماری/معماری داخلی باشه رو اگر میشه معرفی کنید.

آخه کیه که ندونه pc از لپتاپ قویتره؟!!!! گویا متوجه منظور بنده نشدید، ما قراره یه دستگاه تهیه کنیم و بازیها رو روی رزولوشن 1080 یا نهایتش 2k بدون لگ اجرا کنیم، ما که قرار نیست سر بنچمارک گرفتن شرط بندی کنیم. قیمت قطعات pc انقدر تخیلی شده که خرید لپتاپ گیمینگ به جای بستن کیس که نیاز به یک مانیتور جداگانه و یک دستگاه ups داره توجیه پذیر شده. (چند سال قبل اینطور نبود) بخصوص در بودجه ۳۰ میلیون به بالا
اولا جمله پی سی از لپ تاپ قوی تره درست نیست. کسی هم نمی گه قوی تره! ما می گیم به دلیل شرایط و ساختار لپ تاپ، پی سی راندمان بهتری می ده،. شما اگر بتونی به هر روشی لَپ تاپت رو خُنک نگه داری، تفاوتی با پی سی نمی کنه. (که البته نــمــی تــونــیــد در حالت عادی)
دوما، من کجا در مورد بنچمارک صحبت کردم؟ منظورم همون گیم بود! شما با پی سی و لپ تاپِ هم تَراز، نیم ساعت گیم بزن. خب؟ بعد بیا اینجا نتیجه ـش رو اعلام کن.
در ضمن، هم قیمت لپ تاپ به قول شما تخُیلی شده و هم قطعات پی سی! جُفتشون شونه به شونه هم بالا می رن! نه اینکه قیمت قطعات پی سی رُشد داشته باشه ولی لپ تاپ ثابت بمونه! خیر، اینجوری نیست! خیلی ها الان توان خرید لپ تاپ معمولی رو هم ندارن! همچنان بستن پی سی صرف بهتری داره.

من هم تا چند سال پیش معتقد بودم جمع کردن pc به صرفه تر از خرید یک لپتاپ گیمینگه، ولی در این دو سه سال اخیر قیمت قطعات انقدر کاذب شده که اگه یه چرتکه بندازید میبینید با همون پول میشه یک لپتاپ گیمینگ رده بالا با کارت 2080 و پردازنده نسل ۹ و ۱۰ اینتل خرید، تازه نیاز به UPS و مانیتور هم نداره و جابجا کردنش راحت و بی دردسره.
اگه بودجه تون ۳۰ تومن به بالاست و در ایران زندگی میکنید برید سراغ لپتاپ، ولی اگه بودجه تان زیر ۳۰ تومنه pc جمع کنید.

عزیز دل من لپ تاپ اصلا برای بازی نیست مگه اینکه همیشه در سفری باید همراهت باشه چاره ای نیست فلسفه ش همینه PC هر شکی دلت بخواد می بندیش بعدشم چه CPU چع GPU شاید اسما یکی باشن اما نسخه دکستاپش خیلی قوی تره و فرکانس بالاتری داره در عین حال صدای خیلی کمتری هم داره.
بعدشم سیستم های اند خیلی گرون شده والا من دوستم با 14 تومن سیستم بست همه هم با گارانتی همه چیزم 1080P 60 می گیره 9400F با 2060 SUPER ASUS خریده یکیش 3.5 یکیشم 9 تومن با 2 تومن هم مین خریده حالا رم هم اضافه کنیم 16 می شه تازه این برای زمانی هست که از صفر شروع کنید همگی 1 PC داریم که 1 قیمتی ازمون بخرنش.
اما ازه 2080 TI الان 35 تومن دارن می فروشن خوب خیلی غیر منطقیه قیمتش

خیلی برام جالبه 1080TI در بازی COD MW2 که بر مبنای کارت قدیمی هستن نیاز به بهینه سازی انویدیا نداشته 1080TI اومده حتی 2080S هم گرفته اینجا مشخصه می شه چرا ترافلاپسشم بالاتره و چقدر انویدیا سیاست هاش کثیفه با اینکه خیلی شرکت قابلیم هست البته خیلی کارش درسته اما رقیب که نباشه این می شه.

حتی GEARS TACTIC هم عملکردش عالیه دقیقا 2080S هست حیف این کارت که با رم بیشترش قربانی سیاست شده که الان قیمت فروشش هم کمتر از 2060 شده
Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered тест GPU/CPU | Action / FPS / TPS | Тест GPU
Gears Tactics тест GPU/CPU | RTS / Стратегии | Тест GPU

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: SaeedKING
آخه کیه که ندونه pc از لپتاپ قویتره؟!!!! گویا متوجه منظور بنده نشدید، ما قراره یه دستگاه تهیه کنیم و بازیها رو روی رزولوشن 1080 یا نهایتش 2k بدون لگ اجرا کنیم، ما که قرار نیست سر بنچمارک گرفتن شرط بندی کنیم. قیمت قطعات pc انقدر تخیلی شده که خرید لپتاپ گیمینگ به جای بستن کیس که نیاز به یک مانیتور جداگانه و یک دستگاه ups داره توجیه پذیر شده. (چند سال قبل اینطور نبود) بخصوص در بودجه ۳۰ میلیون به بالا
چه از لحاظ تجربه کاری ، چه پروفرومنس هیچوقت قابل مقایسه نیستن !
سیستم بستم 11م ، لپتاپ 35 میلیونی ازش پایینتره و تازه اون مانیتور کوچیک و اون کیبورد و ... منک نمیتونم تحمل کنم هرچقدرم اسمش گیمینگ باشه . لپتاپ برا کاره بنظر من و خلاص .

اولا جمله پی سی از لپ تاپ قوی تره درست نیست. کسی هم نمی گه قوی تره! ما می گیم به دلیل شرایط و ساختار لپ تاپ، پی سی راندمان بهتری می ده،. شما اگر بتونی به هر روشی لَپ تاپت رو خُنک نگه داری، تفاوتی با پی سی نمی کنه. (که البته نــمــی تــونــیــد در حالت عادی)
دوما، من کجا در مورد بنچمارک صحبت کردم؟ منظورم همون گیم بود! شما با پی سی و لپ تاپِ هم تَراز، نیم ساعت گیم بزن. خب؟ بعد بیا اینجا نتیجه ـش رو اعلام کن.
در ضمن، هم قیمت لپ تاپ به قول شما تخُیلی شده و هم قطعات پی سی! جُفتشون شونه به شونه هم بالا می رن! نه اینکه قیمت قطعات پی سی رُشد داشته باشه ولی لپ تاپ ثابت بمونه! خیر، اینجوری نیست! خیلی ها الان توان خرید لپ تاپ معمولی رو هم ندارن! همچنان بستن پی سی صرف بهتری داره.
شما ببین واسه یه cpu دکستاپ میری یه کولر میخری که 800 گرم وزنشه اندازه یه مایکروسافت سرفیس:دی بعد همونم به سختی خنکش میکنه:دی دیگه لپتاپ یه فن کوچولو داره. مورچه چیه که کله پاچه اش باشه:دی

سلام بچه ها
نظرتون در مورد خرید موس گیمینگ بی سیم مخصوصاً مدل های ریزر چیه؟

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

بستگی به مدل داره. اما مدل‌های جدیدتر و گرون‌قیمت‌تر معمولا کیفیت بالاتری دارن. مدلهای مشابه از لاجیتک و ایسوس رو هم می‌تونید در نظر بگیرید و مقایسه کنید.

سلام خدمت اساتید عزیز.

برای شرکت میخوایم 3-4 تا سیستم ببیندیم هر کدوم حول حوش 30-35(نهایت) میلیون.
بهترین سیستمی که مناسب رندرینگ و کارای معماری/معماری داخلی باشه رو اگر میشه معرفی کنید.

قیمتمدلنام قطعه
ده میلیون ۴۰۰ هزار تومان
(هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
AMD Ryzen 9 3900X
(Intel Core i9-9900K)
CPU
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان(GREEN GLC360 GLACIER 360 AIO (TR4 Socket CompatibleCOOLING
چهار میلیون و ۱۴۰ هزار تومان
(پنج میلیون و ۳۷۰ هزار تومان)
ASUS PRIME X570-P AM4
(ASUS TUF Z390 PRO GAMING)
MotherBoard
سه میلیون و ۷۵۰ هزار تومانGSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3200MhzRAM
پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومانASUS TUF GTX 1660TI O8G GAMING GDDR6VGA
یک میلیون و ۳۰ هزار تومانWD Blue 7200Rpm 64MB 2TBHDD
۸۵۰ هزار تومانSAMSUNG 860 EVO 250GBSSD
٢۹۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۳۰۰ هزارتومانGREEN GP700B HP PlusPower
یک میلیون و ۲۹۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase
سی میلیون و ۴۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

سلام به دوستان و آقا فرشید، بنده یک عدد کارت گرافیک MSI GeForce GTX 970 GAMING 4G دارم میخوام بفروشمش حدودا چند میخرن؟

حدود 2 تا 2500 شاید خوب باشه.

اقا فرشید فرق ماژول DIMM و U-DIMM چی هست و اگه دوتا رم دقیقا مثل هم منهتا یکی dimm و یکی دیگه u-dimm باشه همزمان باهم جواب میدن؟

UDIMM مخففی از Unbuffered DIMM هست که شامل تمام ماجول‌های معمولی پی‌سی میشه و در برابر RDIMM یا Registered DIMM که در سیستم‌های ورک استیشن و سرور استفاده میشن بکار میره. در حالت عادی میشه UDIMM رو همون DIMM در نظر گرفت.

بستگی به مدل داره. اما مدل‌های جدیدتر و گرون‌قیمت‌تر معمولا کیفیت بالاتری دارن. مدلهای مشابه از لاجیتک و ایسوس رو هم می‌تونید در نظر بگیرید و مقایسه کنید.

قیمتمدلنام قطعه
ده میلیون ۴۰۰ هزار تومان
(هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
AMD Ryzen 9 3900X
(Intel Core i9-9900K)
CPU
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان(GREEN GLC360 GLACIER 360 AIO (TR4 Socket CompatibleCOOLING
چهار میلیون و ۱۴۰ هزار تومان
(پنج میلیون و ۳۷۰ هزار تومان)
ASUS PRIME X570-P AM4
(ASUS TUF Z390 PRO GAMING)
MotherBoard
سه میلیون و ۷۵۰ هزار تومانGSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3200MhzRAM
پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومانASUS TUF GTX 1660TI O8G GAMING GDDR6VGA
یک میلیون و ۳۰ هزار تومانWD Blue 7200Rpm 64MB 2TBHDD
۸۵۰ هزار تومانSAMSUNG 860 EVO 250GBSSD
٢۹۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۳۰۰ هزارتومانGREEN GP700B HP PlusPower
یک میلیون و ۲۹۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase
سی میلیون و ۴۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

حدود 2 تا 2500 شاید خوب باشه.

UDIMM مخففی از Unbuffered DIMM هست که شامل تمام ماجول‌های معمولی پی‌سی میشه و در برابر RDIMM یا Registered DIMM که در سیستم‌های ورک استیشن و سرور استفاده میشن بکار میره. در حالت عادی میشه UDIMM رو همون DIMM در نظر گرفت.
نظرم روی Razer mamba wireless 2018 هست فرشید جان
اینا بعد یکی دوسال باطری هاش به دردسر نمیندازه آدمو؟

عزیز دل من لپ تاپ اصلا برای بازی نیست مگه اینکه همیشه در سفری باید همراهت باشه چاره ای نیست فلسفه ش همینه PC هر شکی دلت بخواد می بندیش بعدشم چه CPU چع GPU شاید اسما یکی باشن اما نسخه دکستاپش خیلی قوی تره و فرکانس بالاتری داره در عین حال صدای خیلی کمتری هم داره.
بعدشم سیستم های اند خیلی گرون شده والا من دوستم با 14 تومن سیستم بست همه هم با گارانتی همه چیزم 1080P 60 می گیره 9400F با 2060 SUPER ASUS خریده یکیش 3.5 یکیشم 9 تومن با 2 تومن هم مین خریده حالا رم هم اضافه کنیم 16 می شه تازه این برای زمانی هست که از صفر شروع کنید همگی 1 PC داریم که 1 قیمتی ازمون بخرنش.
اما ازه 2080 TI الان 35 تومن دارن می فروشن خوب خیلی غیر منطقیه قیمتش
مگه نوشته های منو نخوندید؟ عرض کردم در سرزمین عجایب زندگی میکنیم، جایی که قطعات amd رو انقدر بالا میکشن که توجیه اقتصادیش رو بطور کامل از دست میده. همین اتفاق در مورد قطعات pc نسبت به لپتاپ افتاده، انقدر قیمتاش باد کرده که خرید لپتاپ به صرفه تر شده! خواهشا دقت کنید، من نگفتم قیمت لپتاپ ثابت مونده، گفتم قطعات pc رو بیش از حد گرون کردن.
مجدد تاکید میکنم، با مفروضات چند سال پیش قضاوت نکنید، توی ایران دیگه نه قطعات pc اونقدر ارزونتر از لپتاپ درمیاد و نه لپتاپهای جدید اونقدر ضعیفند که نشه بعنوان پلتفرم گیم بهش نگاه کرد، مگر اینکه بخواهید بازیهای نسل هفت رو اجرا کنید، اون وقت یه سیستم i3 نسل ۵ اینتل هم جواب میده و با یه هزینه کم میشه کیس بست! ولی اگه بازی روز رو بخواهی اجرا کنی باید بری روی ۳۰ و ۴۰ میلیون، که در این رنج قیمت میشه لپتاپ گیمینگ با کانفیگ بالا خرید.

آخرین ویرایش:
مگه نوشته های منو نخوندید؟ عرض کردم در سرزمین عجایب زندگی میکنیم، جایی که قطعات amd رو انقدر بالا میکشن که توجیه اقتصادیش رو بطور کامل از دست میده. همین اتفاق در مورد قطعات pc نسبت به لپتاپ افتاده، انقدر قیمتاش باد کرده که خرید لپتاپ به صرفه تر شده! خواهشا دقت کنید، من نگفتم قیمت لپتاپ ثابت مونده، گفتم قطعات pc رو بیش از حد گرون کردن.
مجدد تاکید میکنم، با مفروضات چند سال پیش قضاوت نکنید، توی ایران دیگه نه قطعات pc اونقدر ارزونتر از لپتاپ درمیاد و نه لپتاپهای جدید اونقدر ضعیفند که نشه بعنوان پلتفرم گیم بهش نگاه کرد، مگر اینکه بخواهید بازیهای نسل هفت رو اجرا کنید، اون وقت یه سیستم i3 نسل ۵ اینتل هم جواب میده و با یه هزینه کم میشه کیس بست! ولی اگه بازی روز رو بخواهی اجرا کنی باید بری روی ۳۰ و ۴۰ میلیون، که در این رنج قیمت میشه لپتاپ گیمینگ با کانفیگ بالا خرید.

دیگه من مثال زدم با 20 تومن می شه 1 سیستم خیلی خوب جمع کرد.

• Like
Reactions: saeed_sg
بچه های که تو موس سررشته دارن منو کمک کنن
انقد گیج شدم که دیگه نمیدونم چی بگیرم
ریزر
لاجیتک
وایرلس
با سیم
گلوریوس
...

بچه های که تو موس سررشته دارن منو کمک کنن
انقد گیج شدم که دیگه نمیدونم چی بگیرم
ریزر
لاجیتک
وایرلس
با سیم
گلوریوس
...

موس بی سیم نخر، اگر میخری فقط فقط مدل های خیلی سطح بالا مثل G600 که جدیدا اومده، یا G900 لاجیتک بخر غیر از اینا فقط درد سر هست
موس سیمی هم خیلی برند های خوبی هست، مثل بنکیو، استیل سریز، لاجیتک، ریزر همشون هم خوبن، فقط بدونید چه موسی بخری
اگر شوتر انلاین بازی میکنی مثل اوراچ، رینبو، کالاف، بتل، باید بشدت سبک باشه
اگر نقش افرینی و داستانی بازی میکنی خرید موس با DPI بیش از 4000 پول ریختن تو جوب اب هست چون اصلا نیاز نداری
اگر بازی های کو اپ و نقش افرینی انلاین بازی میکنی ، موس های بخر که دکمه کناری زیادی داشته باشند و قابل برنامه ریزی باشه، این موس ها نباید زیاد سنگین باشند، نه زیاد سبک معمولی تا سرعت عمل تو این بازی های حفظ بشه در حد 100 گرم...

من خودم لاجیتک G402 دارم الان 4 ساله پشت سرم هم دارم باهاش بازی میکنم، البته شوتر مثل رینبو و بتل ولی کمی سنگینه و تو مدت زیاد بازی کردن دستمو خسته میکنه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or