مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود.
دوستان کسی اطلاعاتی از برند مسترتک داره؟ آیا خریدش توصیه میشه؟!
چون تاپیک مانیتور خیلی فعال نیست جسارتا اینجا میپرسم.
ممنون

:D
خواهش می کنم اقا فرشید مثل همیشه فقط دارم زحمت میدم :Rose:
دیگه زیاد حساس نیستم میخوام یچیز بخرم بره چون بخوام صبر کنم کیس خالیش رو هم نمیشه بست با این روند افزایشی قیمت ها از شانس منم از موقعی که تصمیم گرفتم بخرم این اتفاقا افتاد

خب خوبه، ولی این بار واقعا اگر تصمیم برای خرید گرفتی بودجت رو هم مشخص کن و انتخاب قطعات رو بسپر به ما. دنبال قطعات تکی و انتخاب این و اون قطعه نرو اصلا.

درود.
دوستان کسی اطلاعاتی از برند مسترتک داره؟ آیا خریدش توصیه میشه؟!
چون تاپیک مانیتور خیلی فعال نیست جسارتا اینجا میپرسم.
ممنون

برند داخلی هست و بیرون از ایران بازاری نداره. برای همین ناشناخته بودنش خیر، فعلا توصیه نمیشه.
مگر بخش کم اولویت‌تری مثل کیس باشه،

ممنونم
آقا فرشید پردازنده‌هایی که نام بردید حدودا چند درصد از پردازنده فعلیم قویتر هستند؟
اون سه قطعه فعلی خودم رو هم اگر قیمت دسته دومش توی بازار رو بفرمایید ممنون میشم.

با اجازه آقا فرشید

اختلاف قدرت پردازنده شما با Ryzen 7 3700X :
UserBenchmark: AMD Ryzen 7 3700X vs Intel Core i7-4790K

اختلاف قدرت پردازنده شما با i7-9700K :
UserBenchmark: Intel Core i7-4790K vs i7-9700K

خب خوبه، ولی این بار واقعا اگر تصمیم برای خرید گرفتی بودجت رو هم مشخص کن و انتخاب قطعات رو بسپر به ما. دنبال قطعات تکی و انتخاب این و اون قطعه نرو اصلا.
چشم اقا فرشید قطعیش رو میگم تا بر اساس انتخاب و توصیه های شما خرید کنم

با اجازه آقا فرشید

اختلاف قدرت پردازنده شما با Ryzen 7 3700X :
UserBenchmark: AMD Ryzen 7 3700X vs Intel Core i7-4790K

اختلاف قدرت پردازنده شما با i7-9700K :
UserBenchmark: Intel Core i7-4790K vs i7-9700K
دوست عزیز ممنونم از کمکتون
اینطور که من از مقایسه‌ها برداشت کردم ظاهرا 3700x حدود ۱۵-۱۰ درصد و 9700k هم حدود ۳۰-۲۰ درصد از پردازنده فعلیم قویتره. درست میگم؟ انتظار تفاوت محسوس تا حدود قدرت ۲برابر بیشتر رو داشتم. با قیمتهای فعلی اینجوری که عملا ارتقا ارزش نداره. ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.

• Like
Reactions: Tidus & Shayne
اینطور که من از مقایسه‌ها برداشت کردم ظاهرا 3700x حدود ۱۵-۱۰ درصد و 9700k هم حدود ۳۰-۲۰ درصد از پردازنده فعلیم قویتره. درست میگم؟ انتظار تفاوت محسوس تا حدود قدرت ۲برابر بیشتر رو داشتم. با قیمتهای فعلی اینجوری که عملا ارتقا ارزش نداره. ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.
دادا اون یوزر بنچمارک خیلی روی بنچمارک هاش حسابی نیست . یک چنتا چیز ساده و پیش پا افتاده رو مقایسه میکنه .

• Like
Reactions: SaeedKING
دادا اون یوزر بنچمارک خیلی روی بنچمارک هاش حسابی نیست . یک چنتا چیز ساده و پیش پا افتاده رو مقایسه میکنه .
خب داداش بنظر شما قدرت اون پردازنده‌ها از پردازنده فعلیم چند درصد بیشتره؟ لینک مقایسه‌ای دارید لطف کنید.

i7 9700K تقریبا نزدیک به دو برابر قویتر از i7 4790K است (البته در حالت Multi-Core).
در حالت Single-Core اختلاف همون حدود 30 درصد است که در پست قبلیتون نتیجه گیری کردید.
Intel Core i7-4790K vs. Intel Core i7-9700K - Benchmark and Specs

i7 9700K تقریبا نزدیک به دو برابر قویتر از i7 4790K است (البته در حالت Multi-Core).
در حالت Single-Core اختلاف همون حدود 30 درصد است که در پست قبلیتون نتیجه گیری کردید.
Intel Core i7-4790K vs. Intel Core i7-9700K - Benchmark and Specs
دوست عزیز پردازش در زمینه گیمینگ حالت تک رشته‌ای انجام میشه یا چند رشته‌ای؟ بعبارتی در صورت ارتقا به این cpu در بازیها افزایش قدرت پردازشی حدود ۲ برابر رو خواهم داشت یا ۳۰ درصد بیشتر؟

من هم تا چند سال پیش معتقد بودم جمع کردن pc به صرفه تر از خرید یک لپتاپ گیمینگه، ولی در این دو سه سال اخیر قیمت قطعات انقدر کاذب شده که اگه یه چرتکه بندازید میبینید با همون پول میشه یک لپتاپ گیمینگ رده بالا با کارت 2080 و پردازنده نسل ۹ و ۱۰ اینتل خرید، تازه نیاز به UPS و مانیتور هم نداره و جابجا کردنش راحت و بی دردسره.
اگه بودجه تون ۳۰ تومن به بالاست و در ایران زندگی میکنید برید سراغ لپتاپ، ولی اگه بودجه تان زیر ۳۰ تومنه pc جمع کنید.

من هم تا چند سال پیش معتقد بودم جمع کردن pc به صرفه تر از خرید یک لپتاپ گیمینگه، ولی در این دو سه سال اخیر قیمت قطعات انقدر کاذب شده که اگه یه چرتکه بندازید میبینید با همون پول میشه یک لپتاپ گیمینگ رده بالا با کارت 2080 و پردازنده نسل ۹ و ۱۰ اینتل خرید، تازه نیاز به UPS و مانیتور هم نداره و جابجا کردنش راحت و بی دردسره.
اگه بودجه تون ۳۰ تومن به بالاست و در ایران زندگی میکنید برید سراغ لپتاپ، ولی اگه بودجه تان زیر ۳۰ تومنه pc جمع کنید.
راندمان PC همیشه بالاتر از لپ تاپه و پایدارتره.
گرما، بلای جون قطعات الکترونیکیه.
اگر یک لپ تاپ و PC با مشخصات یکسان رو در یک اتاق با شرایط و دمای برابر قرار بدید، بدون شک بعد مدتی عملکرد بهتر PC رو خواهید دید.
مطمئنا تو این چند سال کنترل دمای لپ تاپ ها خیلی بهتر شده، اما اگر به صورت علمی نگاه کنید، نمی تونه بهتر از پی سی باشه.

مطمئنا تو این چند سال کنترل دمای لپ تاپ ها خیلی بهتر شده، اما اگر به صورت علمی نگاه کنید، نمی تونه بهتر از پی سی باشه.
از لحاظ قیمت هم نمیتونه. ایشون فکر کنم در زمینه جمع کردن سیستم اطلاعاتی ندارن و فقط رو هوا اومدن نظر میدن.

راندمان PC همیشه بالاتر از لپ تاپه و پایدارتره.
گرما، بلای جون قطعات الکترونیکیه.
اگر یک لپ تاپ و PC با مشخصات یکسان رو در یک اتاق با شرایط و دمای برابر قرار بدید، بدون شک بعد مدتی عملکرد بهتر PC رو خواهید دید.
آخه کیه که ندونه pc از لپتاپ قویتره؟!!!! گویا متوجه منظور بنده نشدید، ما قراره یه دستگاه تهیه کنیم و بازیها رو روی رزولوشن 1080 یا نهایتش 2k بدون لگ اجرا کنیم، ما که قرار نیست سر بنچمارک گرفتن شرط بندی کنیم. قیمت قطعات pc انقدر تخیلی شده که خرید لپتاپ گیمینگ به جای بستن کیس که نیاز به یک مانیتور جداگانه و یک دستگاه ups داره توجیه پذیر شده. (چند سال قبل اینطور نبود) بخصوص در بودجه ۳۰ میلیون به بالا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or