r0ss0neri
کاربر سایت
سلام .فرشید جان سلام و خدا قوت
@Farshidstar2012
یه سیستم خفن میخوام که بتونه سنگین ترین بازی فی الحال رو حداقل در 2K راحت 60 فریم اجرا کنه ! مثلا مثل Red Dead 2 ! همچنین راحت بتونم نسل آینده رو باهاش سپری کنم !
البت یه سوال هم مطرح میشه ! آیا الان در اواخر نسل فعلی کار درستیه سیستم بست !؟ یا منتظر موند نسل جدید بیاد و قطعات جدیدی معرفی بشه !؟ اللخصوص گرافیک که انودیا به زودی همایشی داره !
محدوده قیمت هم مهم نیست زیاد !
به قولی میخوام آخرین کیس زندگی را ببندم ! بعد دیگه بازنشت کنم خودمو ! پس میخوام یه چیز خفن باشه که لاقل سالها اوکی باشم !
از یه طرف دوست دارم بگم یکم صبر کنی چیزای خفن تری در راهن ولی اینجا اصن صبر معنی نمیده دیگه ! امروز یچیزی رو نخری فردا یا اصلا نیست یا باید گرونتر بخری !
با توجه به اینک نسل بعد بازی ها ، از پردازنده 8 هسته ای استفاده میکنن ، قطعا بازی ها برای سی پی یو های چند هسته ای بهینه تر میشن نسبت به نسل کنونی .
من باشم حداقل سی پی یو رو 3900 رایزن در نظر میگیرم .
برای گرافیک ولی با اینک 2080ti تهشه الان ، و نسل بعدم روی کنسولا بیشتر از این نمیخوان ، اما سورپرایز های خفنی هم از amd هم nvidia تو راهه .
بعد هم گیم با pc چون دستت برا رزولوشن و تنظیمات بازتره ، معمولا دست بالاتر رو داره نسبت به کنسول و برا همین تو هر مقطع ممکنه حس کنی قطعه قویتری نیاز داری .