مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مشخصه‌های اصلی خمیر سیلیکون Thermal conductivity و Thermal resistance هستن. اونی که شما میگی احتمالا منظورت چگالی خمیر باشه که معیار اصلی نیست و خمیری که چگال‌تر باشه لزوما انتقال حرارتی بهتری نداره.
کلا ملاک انتخاب خمیر، رتبه بندی کیفی خمیرها بر اساس بنچمارک‌های معتبر هست و بر اساس مدل. این مشخصه‌ها رو لزوما نباید ملاک اصلی در نظر گرفت.
ولی خب مشخصه که مثلا یک خمیر سیلیکون از جنس فلز مایع مثل thermal grizzly conductonaut انتقال حرارتی خیلی بالاتری نسبت به خمیر از جنس Thermal Grizzly Kryonaut داره. ولی برای هر قطعه‌ای قابل استفاده نیست.

ممنون بابن پاسختون یک سوال دیگه داشتم
من این خنک کننده خریدم SILVER ARROW IB-E EXTREME ولی وقتی تست میگیرم دما یک دفعه میره روی 70 پایین هم نمیاد ولی وقتی دست میزنم به پایین خنک کننده حتی از 40 درجه بیشتر نشده
من چطوری میتونم دمای اصلی cpu رو در بیارم ؟

• Like
Reactions: r0ss0neri
من این خنک کننده خریدم SILVER ARROW IB-E EXTREME ولی وقتی تست میگیرم دما یک دفعه میره روی 70 پایین هم نمیاد ولی وقتی دست میزنم به پایین خنک کننده حتی از 40 درجه بیشتر نشده
دمای اصلی سی پی یو همونیه که برنامه بهت میگه . (تو بایوس هم میتونی ببینی)
من فکر میکنم کولر رو درست و محکم نبستی روی سی پی یو .
و البته 70 درجه برای لود 100 درصد سی پی یو خیلی بالا نی .
مدل سی پی یوتون چیه ؟

دمای اصلی سی پی یو همونیه که برنامه بهت میگه . (تو بایوس هم میتونی ببینی)
من فکر میکنم کولر رو درست و محکم نبستی روی سی پی یو .
و البته 70 درجه برای لود 100 درصد سی پی یو خیلی بالا نی .
مدل سی پی یوتون چیه ؟
cpu 8700k هست اخه یک دفعه میره بالا بعد که برنامه رو قطع میکنم یک دفعه میاد زیر 40 درجه
همه چی کولر هم تست کردم محکم و درست بستم

با چی تست می‌گیرید؟ با چی دما رو می‌بینید؟ یکم دقیق‌تر توضیح بدید که بتونیم کمک کنیم.
دمایی که در نرم افزار میبینید دمای داخل CPU هست، قرار نیست با دمای زیر خنک کننده یکی باشه که.

cpu 8700k هست اخه یک دفعه میره بالا بعد که برنامه رو قطع میکنم یک دفعه میاد زیر 40 درجه
همه چی کولر هم تست کردم محکم و درست بستم

بار پردازشی هم یکدفعه میره بالا، طبیعیه که دما یکدفعه زیاد بشه
تصور میکنم شما دمای پردازنده رو با دمای کولر اشتباه گرفتید. اون دمای کولر هست که تدریجی زیاد میشه، نه دمای پردازنده که مرکز تولید حرارته.

سلام فرشید جان در حد 10ت یه کیس خوب برا گیم(فقط داخلی مهمه قاب و درایور اینا مهم نیست) ممنون.

کلا با ده تومن میشه سیستم رده پایین گیمینگ هست و در این بودجه کیس چندان حرفه‌ای و با قابلیتِ بالا نخواهد بود:

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
Intel Core i3 9100F BOX
(Intel Core i3 8100 BOX)
CPU
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانASUS PRIME H310M-CMotherBoard
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GBRAM
سه میلیون و ۵۰ هزار تومان
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
ASUS CERBERUS GTX 1050 TI O4G 4GB GDDR5
(ASUS PH-GTX 1650-O4G 4GB GDDR5)
VGA
۷۴۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۶۸۰ هزار تومانWD Green 240GBSSD
۲۹۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
۹۰۰ هزار تومانGREEN GP550A-UKPower
۳۴۰ هزار تومانPARS EVOCase
ده میلیون و ۴۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

با چی تست می‌گیرید؟ با چی دما رو می‌بینید؟ یکم دقیق‌تر توضیح بدید که بتونیم کمک کنیم.
دمایی که در نرم افزار میبینید دمای داخل CPU هست، قرار نیست با دمای زیر خنک کننده یکی باشه که.

با aida64 تست میکنم دمای خوده cpu کم هست ولی cpu package و ai اخنلاف شون 15 درجه هست
10n9_untitled.png

آخرین ویرایش:
با aida64 تست میکنم دمای خوده cpu کم هست ولی cpu package و ai اخنلاف شون 15 درجه هست
10n9_untitled.png

CPU Package که Diode دیجیتال داخلی پردازنده هست و CPU IA هم از تمام هسته‌های پردازنده مانیتور میشه. در نسل‌های جدید هم هر دو با دمای داغ‌ترین هسته برابر هستند.
اما CPU سنسور مادربرد زیر سوکت پردازنده هست که دما رو از طریق بایوس گزارش میکنه.
CPU GT Cores هم دمای هسته‌ی گرافیکیِ پردازنده هست.

دماهای بدست اومده همه طبیعی هستن. دمای CPU Package ملاک ارزیابی حرارت و یا محدود کردن فرکانس در حالت Tjmax خواهد بود.

CPU Package که Diode دیجیتال داخلی پردازنده هست و CPU IA هم از تمام هسته‌های پردازنده مانیتور میشه. در نسل‌های جدید هم هر دو با دمای داغ‌ترین هسته برابر هستند.
اما CPU سنسور مادربرد زیر سوکت پردازنده هست که دما رو از طریق بایوس گزارش میکنه.
CPU GT Cores هم دمای هسته‌ی گرافیکیِ پردازنده هست.

دماهای بدست اومده همه طبیعی هستن. دمای CPU Package ملاک ارزیابی حرارت و یا محدود کردن فرکانس در حالت Tjmax خواهد بود.
ممنون به نظرتون خمیر خود کولر مناسب هست اخه وقتی کولر رو گرفتم سرنگی که خمیر توش هست هم جدا شده بود حالا نمیدونم چه مدت اینجوری بوده به نظرتون خمیر خراب نشده ؟
اگه خراب شده باشه به نظرتون این مدل خمیر خوبه Thermal Grizzly Kryonaut بگیرم

دوستان آیا SSD های XPG رو پیشنهاد میدین؟ کسی استفاده کرده و آیا راضی بودین؟ میخوام SSD خودم رو به M2 ارتقاء بدهم میخواستم ببینم این XPG چطور هست

دوستان آیا SSD های XPG رو پیشنهاد میدین؟ کسی استفاده کرده و آیا راضی بودین؟ میخوام SSD خودم رو به M2 ارتقاء بدهم میخواستم ببینم این XPG چطور هست
سلام .
xpg زیر برند گیمینگ adata هست .
کدوم مدل مد نظرته ؟
الان چی داری ؟
چقدر میخوای هزینه کنی ؟
چه حجمی مد نظرته ؟

سلام. وقت بخیر.
یه سیستم ارزان برای حسابداری میخواستم. ارزان ترین چیزی که میشه بست چقدر میشه الآن؟
اولویت ها: SSD ترجیحاً 256 و مانیتور حدود 21 اینچ.
اگر AIO هم چیزی سراغ دارید لطفاً معرفی کنید. ترجیحاً SSD باشه چون خودتون بهتر میدونید عامل اصلی کندی سیستم همین هارده.
تشکر از همه دوستان خصوصاً آقا فرشید.
آقا فرشید میشه جواب منم بدید لطفاً؟
یه سیستم ارزان برای حسابداری میخواستم. SSD ترجیحاً 256 و مانیتور حدود 21 اینچ.

سلام. وقت بخیر.
یه سیستم ارزان برای حسابداری میخواستم. ارزان ترین چیزی که میشه بست چقدر میشه الآن؟
اولویت ها: SSD ترجیحاً 256 و مانیتور حدود 21 اینچ.
اگر AIO هم چیزی سراغ دارید لطفاً معرفی کنید. ترجیحاً SSD باشه چون خودتون بهتر میدونید عامل اصلی کندی سیستم همین هارده.
تشکر از همه دوستان خصوصاً آقا فرشید.
آقا فرشید میشه جواب منم بدید لطفاً؟
یه سیستم ارزان برای حسابداری میخواستم. SSD ترجیحاً 256 و مانیتور حدود 21 اینچ.

ببخشید جا افتاده بود. این سیستم برای حسابداری در کمترین حالت توصیه میشه:

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون تومانIntel Pentium G5400CPU
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان
ASUS PRIME B360M-K
MotherBoard
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB 3000Mhz - 16GBRAM
---OnboardVGA
۶۸۰ هزار تومانWD Green 240GBHDD
۲۹۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
۶۴۵ هزار تومانGREEN GP480A-EUDPower
٢۴۰ هزار تومانGREEN HiwaCase
جمع کل‌ (تومان)---

برای مانیتور هم مدل 20 اینچی از LG و سامسونگ یا مدل ارزون دیگه فرقی نمیکنه.

ممنون به نظرتون خمیر خود کولر مناسب هست اخه وقتی کولر رو گرفتم سرنگی که خمیر توش هست هم جدا شده بود حالا نمیدونم چه مدت اینجوری بوده به نظرتون خمیر خراب نشده ؟
اگه خراب شده باشه به نظرتون این مدل خمیر خوبه Thermal Grizzly Kryonaut بگیرم

اگر خمیر خشک شده باشه دیگه حالت نمیگیره و چسبندگی نداره. اگر فکر میکنید خراب شده می‌تونید یکه خمیر خوب و پد الکی بخرید و دوباره خمیر رو روی پردازنده اعمال کنید.
Thermal Grizzly Kryonaut که دیگه یکی از بهترین‌هاست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Democracy
فرشید جان سلام و خدا قوت :D
@Farshidstar2012

یه سیستم خفن میخوام که بتونه سنگین ترین بازی فی الحال رو حداقل در 2K راحت 60 فریم اجرا کنه ! مثلا مثل Red Dead 2 ! همچنین راحت بتونم نسل آینده رو باهاش سپری کنم !
البت یه سوال هم مطرح میشه ! آیا الان در اواخر نسل فعلی کار درستیه سیستم بست !؟ یا منتظر موند نسل جدید بیاد و قطعات جدیدی معرفی بشه !؟ اللخصوص گرافیک که انودیا به زودی همایشی داره !

محدوده قیمت هم مهم نیست زیاد !
به قولی میخوام آخرین کیس زندگی را ببندم ! :D بعد دیگه بازنشت کنم خودمو ! پس میخوام یه چیز خفن باشه که لاقل سالها اوکی باشم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or