سلام
ممنون بابت راهنمایی
خیلی تحقیق کردم در مورد کیس های گرین اولا اینکه مواد اولیه ای که توش به کار میگیرن واقعا بی کیفیت هست فن هاش کیفیت خوبی ندارن و قیمتش هم بیخودی گرونه
اما اون کیسی که گفتم نهایت یه هارد و ssd nvme استفاده کنم فکر کنم هم کیفیتش عالیه با مواد اولیه کاملا مرغوب ساخته شده هم امکاناتش یدونه فن با کیفیت عالی داره داخل کیس بعدا میتونم 4 5 تا دیگه خودم بخرم وصل کنم از همین کولر مستر
منم میخوام asus بخرم اما 10 ماه گارانتیش نسبت به گیگابایت کمتره
در مورد ssd هم اگه اونی که گفتم خوب باشه بخرم چون میگن یا میسوزه یا سرعتش کم میشه ssd های غیره سامسونگ اون مدل هایی هم که گفتی گرونن و واقعا بودجم نمیرسه همین الان هم بزور میرسه
متاسفانه مانیتور رو نمیتونم عوضی کنم دیگه بودجه اجازه نمیده باید با همین یه مدت سر کنم یا کارت گرافیک ارزون تر بردارن مثل 1650 یا مدل سوپرش
مبدل dvi رو هم نمیتونم استفاده کنم چون فقط vga هست مانیتورم
اگه مشکلی نداشته باشه یه مدت تو همین رزولیشن 1600 در 900 میتونم استفاده کنم تا اینکه 6 7 ماهه دیگه یه مانیتور بگیرم
خواهش .
کیفیتشون بد نیست ولی برا امروز روز خوب نیستن و بله تو مدل های بالا بنظر منم قیمتشون خیلی بیشتر از ارزششون هست .
تو مشخصاتی که تو سایت لیون زده ، نوشته بود یک درایو 3.5 و یک درایو 2.5 ولی تو تصاویر کیس دوتا 3.5 و دوتا 2.5 میشه نصب کرد . حتی فکر کنم روی جعبه پاور هم بشه نصب کرد . دقیقش رو باید از تو سایت خود کولر مستر ببینی این سایتای ایرانی بهشون اعتباری نیست.
گارانتی ؟! فقط امیدوار باش همون اول که میخری بدون مشکل باشه . بجز رم که معمولا تعویض بی دردسر داره بقیه خیر . اینا از رو شنیده هام نمیگم . خودم تجربه بردن گرافیک خراب و گارانتی دار رو به آواژنگ داشتم .
سوختن رو نشنیدم ولی کلا مدل های بدون رم ، وقتی رو به پرشدن میرن سرعتشون کم میشه . اون adata6200pro تا 70 درصد حجمش پر بشه کارایی استیبل و خوبی داره .
ولی خب گرما روی کاراییشون اثر داره و همشون دمای کارکردشون ماکسیمم 70 درجس (برای بهترین بازدهی) . اینم میتونه رو سرعت تاثیر داشته باشه .
داشتن هیت سینک کمی کمک میکنه به این قضیه .
در کل من خودم ترجیح دادم 256 بگیرم و مدل رم دار رو انتخاب کنم . هرچند انتخاب ایده آل همونی هست که گفتم .
سامسونگ عالیه ولی sx8200 pro 512 چیزی ازش کم نداره به جز قیمت . پول 256 سامسونگ رو میدی دوبرابر حجم بیشتر و با کارایی نزدیک میگیری .
تو همه ریویو ها بهش اشاره شده بهترین ارزش نسبت به قیمت رو داره .
کم کارت گرافیکت نزار .
ولی خب این تبدیل ها خیلی خوب کار نمیکنن ، خوبشون قیمتشون بالاست . بعضا شاید عمر کوتاهی هم داشته باشن .
اکثر اینا که تو بازارن یکین . فرق خاصی ندارن . ولی چون مدت زیادی نمیخوای استفاده کنی از یکی از همین 70تومنی های تو بازار بگیر فقط شرط کن ببری تست کنی و کار بده و سالم باشه .