فرشید جان مانیتور فقط برای آنلاین گیمینگ 4k HDR و اینپوت لگ خوب چی هست؟ تا 5 تومندر مدل حرارت، خنک کننده و میزان اورکلاک، ولی این کارت دیگه 4 تومن ارزش خرید نداره. لزوما 5 درصد هم تفاوت راندمانشون نیست.
فرشید جان مانیتور فقط برای آنلاین گیمینگ 4k HDR و اینپوت لگ خوب چی هست؟ تا 5 تومندر مدل حرارت، خنک کننده و میزان اورکلاک، ولی این کارت دیگه 4 تومن ارزش خرید نداره. لزوما 5 درصد هم تفاوت راندمانشون نیست.
فرشید جان مانیتور فقط برای آنلاین گیمینگ 4k HDR و اینپوت لگ خوب چی هست؟ تا 5 تومن
من سیستمم
هست ولی بازی های جدید مثل farcry 5 ...dynasty warriors 9
- Windows 10 64 bit
- Processor: i5-2500 INTEL
- Memory: 8 GB RAM
- Nvidia GT 730
رو به کندی اجرا میشه ایا سیستمم برای اجراش ضعیفه؟
تا جای سیستمشونو خوندم یکم سیستمم قوی تر از اون بازی ها بود
سلام
آقا فرشید نظرت رو راجع به این مانیتور میگی؟ کلا مانیتورهای ACER در چه سطحی هستن؟
معیارم کیفیت ساخت و عمر و دوام بالا برای کاربری عمومی و برنامه نویسی هست
سلام
آقا فرشید ارزش داره من RX 580 sapphire رو که دارم ردش کنم برای نسل بعدی کارت جدیدی بخرم مثل 5700 یا صبر کن یه تا لانچ کنسول های نسل نهم بعد کارت گرافیک جدید بگیرم البته من بیشتر کارم با سیستم برای برنامه های گرافیکی هست نه بازی چون بیشتر با کنسول بازی میکنم
با سلام. میخواستم برام یه سیستم کاملا معمولی برای انجام کارهای اداری و حداکثر انجام بازی هایی مثل فیفا رو معرفی کنین(داشتن کارت گرافیک مدل جدید و با قیمت بالا مهم نیست) مثل همین سیستمی که معرفی کردین منتهی کارت گرافیک ارزون ترپس باید انتظارتون رو هم پایینتر بیارید:
قیمت مدل نام قطعه یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان)Intel Core i3 9100F BOX
Intel Core i3 8100 BOXCPU ۹۷۰ هزار تومان ASUS PRIME H310M-C MotherBoard یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GB RAM دو میلیون و ۶۰ هزار تومان
دو میلیون و ۱۹۰ هزار تومانASUS PH GTX1050 2GB GDDR5
(ASUS RX 560 OC 4GB GDDR5)VGA ۵۲۰ هزار تومان Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010 HDD ۴۲۰ هزار تومان
(۴۲۰ هزار تومان)WD Green 240GB
( ADATA Ultimate SU630 240GB)SSD ٢۱۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD ۸۹۰ هزار تومان GREEN GP550A-UK Power ۳۰۰ هزار تومان PARS EVO Case هفت میلیون و ۷۲۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
با سلام. میخواستم برام یه سیستم کاملا معمولی برای انجام کارهای اداری و حداکثر انجام بازی هایی مثل فیفا رو معرفی کنین(داشتن کارت گرافیک مدل جدید و با قیمت بالا مهم نیست) مثل همین سیستمی که معرفی کردین منتهی کارت گرافیک ارزون تر
برای چه کاربردی و مدل دقیق مادربرد سیستم شما چی هست؟سلام وقت بخیر یه SSD پانصد گیگ میخوام بخرم.
وسترن بلو بهتره یا Adata?
سلام اقا فرشید خسته نباشی
این مشخصاتی سیستم بنده که به کمک شما بستم
main h310 giga s2h
cpu 9400f
GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB
power green 650w پلاتینیوم
SAMSUNG 860 EVO 250GB
فقط هنوز گرافیک رو نگرفتم می خواستم بدونم گرافیک 2080 با این سیستم جور در میاد (گلوگاه نمیشه)
و اینکه فرکانس رم ها روی 2133 هست. مگه نباید روی 2666 باشه (فعلا یه گرافیک ضعیف روی سیستم هست)
و در اخر میتونم از قابلیت پروفایل xmp استفاده کنم(هم رم و هم مین از این قابلیت پشتیبانی میکنن)
کاربری خانگی اعم از گیم و وب گردی و فیلم و سریال دیدن!برای چه کاربردی و مدل دقیق مادربرد سیستم شما چی هست؟
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
کاربری خانگی اعم از گیم و وب گردی و فیلم و سریال دیدن!
مدل مادربرد VIII Gene هستش z170