آقا فرشید عزیز،
قیمت این RTX 2070 الان چنده ؟
کارت خودم رو می شه فروخت که قسمتی از هزینه خرید کارت جدید رو پوشش بده ؟
نیازی به تعویض پاور نیست برای این کار ؟
میشه این دو تا تغییر رو هم یه قیمت بدید :
خرید Core i7-7700
و
خرید
Core i5-9400/9600
و
مادربورد مناسب برای این پردازنده
که ببینم در کل برای تغییر باید چقدر هزینه کنم
ممنون از لطف شما.
یا علی...
RTX 2070 بسته به مدل از 9 تومن تا 11 تومن هست و کارت خودتون هم قطعا قیمتی داره که با فروشش بخشی از هزینه ی کارت جدید رو میشه تامین کرد، حالا یک تومن یا 1500 مثلا
پاور مناسب برای این کارت هم 550 یا 600 وات به بالا هست.
خرید 7700 که چون دست دوم هست قیمتی ندارم ازش، اما خرید 9400 با مادربرد متناسب این میشه:
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
دو میلیون و ۵۲۰ هزار تومان | Intel Core i5 9400F | CPU |
دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | ASUS TUF H370-PRO GAMING | M/B |
سلام
اقا فرشید ببینید تو چند پست بالا اشاره کردم 3 میلیون پول دارم برای خرید گرافیک یعنی با گرافیک خودم حساب کردم
سیستمم رو دوباره میگم
CPU = i3 7100
RAM = 8 G DDR4
VGA =GTX 1050 2G DDRG5
GREEN GP430A-HE+
مادربرد PRIME B250-PLUS
پس تصمیم گرفتم دیگه گرافیک بخرم اخرین پیشنهاد شما چی حداقل 3 میلیون باشه گرافیکی باشه حداقل 2 برابر گرافیک خودم بدردم بخوره
اگه لطفا کنی گرافیک خوبی رو پیشنهاد کنی که احتیاجی به بالا بردن قطعه دیگه ای نباشه
و بهترین سایت برای خرید چی هم معتبر باشه هم ارزون تر بده
مرسی
هم بودجه رو 3 تومن فیکس می کنید و هم میخواید که حتما دو برابر کارت خودتون سرعت داشته باشه؟!
با 3 تومن کارت رده متوسط هم نمیشه خرید و هیچ تضمینی هم وجود نداره که قطعات فعلیِ شما از جمله پردازنده برای کارت جدید گلوگاه نشن.
بهترین خرید با 3 تومن GTX 1650 هست که به طور متوسط 50 درصد از کارت فعلی قویتره و نیاز به تعویض قطعه ی دیگه ای هم نخواهید داشت.
سلام دوستان تا عید نوروز انشالا شاید سیستمی بخوام ببندم در حد ps4 pro یا xbox one x قطعا هدفم فقط 1080 هست اونم 720 بازی می کنم چون مانیتورم 720 هست
فریم هم تو بازی هایی که جدیدا اومدا مثل و دارن میان نهایت دیگه 30 یا 40 اینا اما تو بازی های سال های 2014 تا 2018 حد اقل 60
چه هزینه ای باید بزارم فقط کیس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز، یک هفته ی دیگه هم وضعیت بازار و قیمت ها مشخص نیست، چه برسه به نزدیکِ نوروز که بدترین زمان برای خرید قطعات هست!
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
دو میلیون و ۵۲۰ هزار تومان (دو میلیون و ۵۲۰ هزار تومان) (سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) | Intel Core i5 9400F (Intel Core i5 8400) (AMD Ryzen 5 3600) | CPU |
دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (دو میلیون و ۲۸۰ هزار تومان) (یک میلیون و ۴۸۰ هزار تومان) | ASUS TUF H370-PRO GAMING (ASUS PRIME Z370-A) (ASUS PRIME B450-PLUS AM4) | MotherBoard |
یک میلیون و ۴۹۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS DUAL RTX2060S O8G EVO 8GB GDDR6 | VGA |
۴۹۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB | HDD |
۶۵۰ هزار تومان | SAMSUNG 860 EVO 250GB | SSD |
۱۹۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
۸۹۰ هزار تومان | GREEN GP550A-UK | Power |
یک میلیون تومان | GREEN X3+ VIPER | Case |
هفده میلیون و ۲۱۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |