سلام
اقا فرشید من کانفیگ سیستمم به شرح زیر هست :
amd fx 8350
ram 16 ddr3
vga : r9 280x
power 750w
می خواستم گرافیکم رو اپگرید کنم ، بهترین گرافیکی که با سیستم من مچ میشه رو بفرمایید و بعد ایا اصلا ارزش این ارتقا رو داره؟؟
ممنونتمام قطعات اصلی سیستم شما منسوخ و ناکارآمد شدن دیگه، بجای انتخاب بهترین گرافیکی که با این قطعات مچ باشه بهتره قویترین گرافیکی رو که بودجتون بهش میرسه انتخاب کنید و در اقدام بعدی قطعات دیگه ی سیستم از جمله CPU، مادربرد و رم رو ارتقا بدید. در این 4 قطعه فقط پاور قابل استفاده خواهد بود.
هر کارت گرافیکی بخرید با این سیستم هم کار خواهد کرد و پاور مناسبی هم دارید، ولی خب پردازنده قطعا خیلی گلوگاه خواهد شد و راهش هم ارتقای اون سه قطعهای هست که گفتم.
ممنون
فقط یک لطفی کنید و بفرمایید که حدودا چه گرافیکی می تونم بگیرم که سی پو یو گلوگاه نشه .
من واسه سرورهام از همین مادربردهای معمولی و قطعات معمولی گرفتم اما سیستم ها 24 ساعته روشن هستن این از عمرشون کم نمیکنه؟ یعنی اصلا این پی سی ها برای استفاده 24 ساعته طراحی شدن؟ چون قطعات مخصوص سرور اینها تو ایران اصلا پیدا نکردم که مخصوص استفاده 24 ساعته باشه.
سلام من ميخوام يه سيستم جمع كنم براي كار هاي گرافيكي مثل فتوشاپ ، 3DMax و Maya . يه چيزي كه بتونه كارهاي متوسط و سنگين رو بخوبي اجرا كنه . اگه ميشه براي پيشنهادي كه ميدين دو تا باشه .يه سيستم كف باشه و يه سيستم ديگه هم باشه كه قيمتش از ١٥ تومن (فقط خود كيس) بيشتر نشه. مرسي
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | Intel Core i3 9100F BOX | CPU |
یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | ASUS PRIME B360M-A | MotherBoard |
یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GB | RAM |
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) | ASUS GeForce GTX 1650 STRIX OC 4GB GDDR5 (MSI RX 580 ARMOR OC 8GB GDDR5) | VGA |
۵۲۰ هزار تومان (۵۳۰ هزار تومان) | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB (WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB) | HDD |
۴۵۰ هزار تومان (۴۵۰ هزار تومان) | WD GREEN 240GB SATA ( ADATA Ultimate SU630 240GB) | SSD |
٢۱۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
۸۵۰ هزار تومان (۸۷۰ هزار تومان) | +GREEN GP500B-HP (GREEN GP550A-UK) | Power |
۳۰۰ هزار تومان | PARS EVO | Case |
نه میلیون و ۳۳۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
چهار میلیون و ۸۵۰ هزار تومان | Intel Core i7 9700K | CPU |
دو میلیون و ۱۲۰ هزار تومان | ASUS TUF H370-PRO GAMING | MotherBoard |
یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | ASUS GeForce GTX 1650 STRIX OC 4GB GDDR5 | VGA |
۵۲۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB | HDD |
۸۵۰ هزار تومان (۶۲۵ هزار تومان) | SAMSUNG 860 EVO 250GB ( ADATA Ultimate SU800 256GB) | SSD |
۸۹۰ هزار تومان | GREEN GP550A-UK | Power |
یک میلیون و ۲۸۰ هزار تومان | GREEN X3+ VIPER | Case |
حدود پانزده میلیون تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام میخواستم یه سیستم ببندم با بودجه ی 20 تا 25 میلیون تومن ! البته بدون کارت گرافیک ! و اینکه این سیستم فقط یه هارد 4 ترا روش باشه !
یعنی 20 تا 25 میلیون با یک هارد 4 و بدون کارت گرافیک !
گرافیک من الان 1070 گیمینگ هست ! الان زمان خوبی برای خرید کارت گرافیک هست !؟ یا فعلا جواب میده !
سیستمی باشه که بتونه Red Dead رو لاقل با کیفیت 1080 با 60 فریم اجرا کنه ! با نهایت تنظیمات !
یعنی در اصل سیستمی باشه که راحت تمام نسل بعد رو جواب بده !
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | Intel Core i9 9900K | CPU |
۹۹۰ هزار تومان | GREEN GLC240-EVO GLACIER 240 EVO AIO | COOLING |
سه میلیون و ۱۶۰ هزار تومان (دو میلیون و ۴۶۰ هزار تومان) | GIGABYTE Z390 GAMING X (ASUS PRIME Z370-A) | MotherBoard |
سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | GSkill Ripjaws V 2*16GB DDR4 3200Mhz | RAM |
- | - | VGA |
یک میلیون و ۵۹۰ هزار تومان | Seagate Barracuda SkyHawk 4TB | HDD |
- | - | SSD |
دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومان | GREEN GP1050B-OCDG | Power |
یک میلیون و ۲۸۰ هزار تومان | GREEN X3+ VIPER | Case |
نوزده میلیون و ۹۸۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام میخواستم یه سیستم ببندم با بودجه ی 20 تا 25 میلیون تومن ! البته بدون کارت گرافیک ! و اینکه این سیستم فقط یه هارد 4 ترا روش باشه !
یعنی 20 تا 25 میلیون با یک هارد 4 و بدون کارت گرافیک !
گرافیک من الان 1070 گیمینگ هست ! الان زمان خوبی برای خرید کارت گرافیک هست !؟ یا فعلا جواب میده !
سیستمی باشه که بتونه Red Dead رو لاقل با کیفیت 1080 با 60 فریم اجرا کنه ! با نهایت تنظیمات !
یعنی در اصل سیستمی باشه که راحت تمام نسل بعد رو جواب بده !
اقا فرشید تو یکی از سایتا چندتا GTX 1060 هست
که یکیش 2800 تومنه یکیش 4 میلیون تومنه
تفاوتشون چیه که اینقدر تفاوت قیمت داره؟
فرشید جان مانیتور فقط برای آنلاین گیمینگ 4k HDR و اینپوت لگ خوب چی هست؟ تا 5 تومندر مدل حرارت، خنک کننده و میزان اورکلاک، ولی این کارت دیگه 4 تومن ارزش خرید نداره. لزوما 5 درصد هم تفاوت راندمانشون نیست.
فرشید جان مانیتور فقط برای آنلاین گیمینگ 4k HDR و اینپوت لگ خوب چی هست؟ تا 5 تومن
من سیستمم
هست ولی بازی های جدید مثل farcry 5 ...dynasty warriors 9
- Windows 10 64 bit
- Processor: i5-2500 INTEL
- Memory: 8 GB RAM
- Nvidia GT 730
رو به کندی اجرا میشه ایا سیستمم برای اجراش ضعیفه؟
تا جای سیستمشونو خوندم یکم سیستمم قوی تر از اون بازی ها بود