بازم تشکر
ولی شمایی که از قدیمی ها هستی و به قول خودت استاد این کاری چرا این شکلی باید مشاوره بدی؟ الان یه مورد مثل 8400 اونم i5 راندمانش توی بازی واقعا از 8700 i7 با در نظر گرفتن قیمت خیلی بهتره. شما 3 تومن رو بزار کنار 6 تومن! من به شما گفتم که فقط استفاده گیم دارم و لا غیر .خب زمانی که این شرط میاد وسط کسی که کارشناسه نمیاد یه هزینه الکی رو به طرف تحمیل کنه. الان من 10 تا بنچ بیارم که اینطوره و کاملا گزینه استفاده از 8400 برای گیم کافی و مناسب تره از 8700! چرا فقط یه سری لیست رو که قبلا مقالش رو اینور و انور نوشتیم رو اینجا کپی کنیم و خیال کنیم داریم به اینو اون کمک می کنیم؟ من نمی خواستم اینو اینجا بنویسم ولی کسی که یه عمره داره اینجا مشاوره میده چرا اینقدر باید بی حوصله و بی حال باشه که حتی چک نکنه یه لیستی که توی پست
مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات داره میده به عنوان سیستم آینده نگرانه تر و بروز تر توی گزینه رم پایین تره از لیستی که به عنوان مینی موم و پایین ترین گزینه بهش معرفی کرده! این به نظرم یعنی کپی پیست یه سری اطلاعات که از قبل ذخیره شده
من میگم 1080 خریدم و پاور 1200 بعد باز یه لیست کپی پیست شده جلوی من قرار میگیره
بهرحال ما گردن شما حقی نداریم و انتظاری هم نیست که شما اصلا جواب کسی رو اینجا بدید ولی زمانی که خودت داری این لطف رو میکنی حداقل یه زره واسه سوال طرف مقابل ارزش قائل باش و وقت بزار نه اینکه با بی احترامی به طرف فقط از سره خودت وا کن و برو سراغ سوال بعدی بدون اینکه اصلا دغدغه حل کردن گره ذهنی طرف رو داشته باشی! این خارج از انصافه به نظر من