سلام من الان کارت گرافیکم اینه AORUS GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition
برای sli همین 1080ti از یک مارک دیگه باشه مشکلی پیش نمیاد ؟
یا علی دو تا 1080 Ti تا ده سال دیگه رو فکر کنم جواب بدهسلام من الان کارت گرافیکم اینه AORUS GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition
دوستان برای کارت گرافیک hd 5670 1gb (خیلی قدیم) چه پاوری پیشنهاد میکنید؟
سلام این کیس دست دوم چقدر بگیرم خوبه؟و چه گرافیکی پیشنهاد میدید براش بگیرم . میخام بازی های روان و بدون لگ با رزولوشن خوب اجرا بشه.در حد 4k اینا نمیخام چون مانیتورش هم ندارم
cpu:i7 4770k
main:asus z87-plus
ram:16
power:580 green
ssd:128 adata
hdd:500 wd
gpu: 630 2gb ddr3
سلام من الان کارت گرافیکم اینه AORUS GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition
خیلی ممنونم. فقط یه موردی اینکه قصدم خرید TR480W هست زیاد اطلاع ندارم که گزینه خوبی هست یا نه. فقط قیمتش رو تقریبا مناسب دیدم و 80plus بودنش رو. بنظرتون مناسب هست؟پاور 400 واتی هم براش کفایت می کنه.
تشکرگرافیک برای این سیستم هیچ محدودیتی نداره، بستگی به بودجه داره، اما چون 4K نمی خواید میشه GTX 1070 Ti یا GTX 1080 رو هم در نظر گرفت.
قیمت هم کلا حدود 6500 فقط برای قطعات فهرست شده.
از همون برند گرین بخرید بهتر هست.خیلی ممنونم. فقط یه موردی اینکه قصدم خرید TR480W هست زیاد اطلاع ندارم که گزینه خوبی هست یا نه. فقط قیمتش رو تقریبا مناسب دیدم و 80plus بودنش رو. بنظرتون مناسب هست؟
قیمت دست دوم 6500? 1070 بودجه ام نمیرسه.نظرتون در مورد گرافیک 1060 6گیک زوتک چیه؟؟؟ و همچنین برند هم تاثیر داره مثلا ایسوس یا زوتک ؟ گرافیک AMD چیه؟ مثلا RX570
sli برای کارت های GTX فایده نداره یا کلا فایده ندارهاول که SLI دیگه ارزشش رو نداره. بیشتر بازیها کار نمی کنه یا راندمانش مناسب نیست.
دوم هم اگر خواستید SLI کنید نیازی نیست کارت دوم هم مدل باشه، فقط باید GTX 1080 Ti باشه ، حالا برند دیگه هم بود مشکلی نیست.
sli برای کارت های GTX فایده نداره یا کلا فایده نداره
چون شنیدم توی سری RTX فرق کرده وقتی sli میکنی هر دوتا کارت رو به عنوان یک کارت با دو برابر قدرت می شناسه ؟
ببخشید من بد منظورم رسوندم شش میلیون و پونصد که گفتید قیمت دست دوم این کیسی که من گفتم(کیس بالا)پس همون 6 گیگ زوتک انتخاب خوبیه
برند توی کیفیت ساخت کارت، خنک کننده، نویز و حرارت تاثیر داره
در مورد 6500 قیمت ندارم، اما باید حدود 2 تومن باشه.
سلام فرشید جان
ssd رو m.2 پرفورمنسش ارزش داره؟الان هارد معمولی دارم موندم ssd ساتا بگیرم یا m.2 حقیقتش m.2 خیلی اختلاف قیمت داره ایا تفاوت محسوسی داره؟ نسبت به مدل ساتا؟ بعد چه برندی پیشنهاد میدید که قیمتش مناسب باشه هم برای ساتا و m,2
ببخشید من بد منظورم رسوندم شش میلیون و پونصد که گفتید قیمت دست دوم این کیسی که من گفتم(کیس بالا)
با درود
در حال حاضر رم کورسیر XMS3 / 8GB( 2*4) / DDR3 / 2000 / Dual دارم و می خوام یک رم (8GB( 2*4 دیگه بهش اضافه کنم
رم من از روی مادربرد روی تنظیمات xp قرار گرفته تا از 1600 روی 2000 مگاهرتز کار کنه و به صورت دوال باند هم نصب شده ( 2 تا 4 گیگ )
الان می خوام یک رم 8 گیگ دیگه اضافه کنم ( 2*4 )حالا چند سوال داشتم
1- این رم هم حتما دقیقا با همین مشخصات خودم و همین برند باید باشه ؟
2- اگر رم متفاوت بندازم مثلا G.Skill Trident X F3-2400C10D-8GTX دوال چنل ( 2*4) اونوقت این دو رم در کنار هم روی چه فرکانسی کار میکنند؟
3- آیا مشکل تداخل و ارور یا چیزی به وجود نمیاد ؟
4- بهترین پیشنهاد برای انتخاب مشخصات رم که باعث بشه رم ها حداقل در فرکانس 2000 و بهترین کارایی کار کنند چیه ؟
سپاس
نظرتون درمورد موس a4tech bloody V3M چیه ؟ اسکرولش زود خراب نمیشه ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
بین این ۲ تا دسته کدوم بهتره ؟اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه (بیشتر برای بازی های ریسینگ میخوام)
دسته بازی مایکروسافت مدل x17-1544-03 مناسب برای ایکس باکس 360 و ویندوز
https://www.lioncomputer.com/comput...&-gamepad/logitech/logitech-f310-gamepad.html