سلام یه موس مثل Logitech g402 که برای انگشتای بلند خوب باشه معرفی میکنید؟
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
مدلی که مخصوصا برای شما مناسب باشه رو بخاطر ندارم، اصولا مدلها رو بر اساس کارایی به خاطر دارم تا اندازه هاشون.
سلام فرشید جان
اول میخواستم یه تشکر بکنم بابت زحماتی که میکشی و سوالاتو با حوصله و خیلی حرفه ای جواب میدی خسته نباشی واقعا
فرشید جان احتمالا از مشکلات حرارتی لپتاپ های گیمینگ و ناپایدار بودن فریم ریت تو بازی ها خبر داری.فامیل ما یه لپتاپ گیمینگ ایسوس مدل gl702vm داره که دمای cpu حین بازی کردن خیلی بالا میره و حتی با کولپد و دمای محیط نسبتا پایین خیلی راحت به بالای 90 درجه میرسه و برای کاهش دما فرکانس کاری cpu پایین میاد و همین باعث افت فریم ناگهانی و شدید تو بازیها میشه.
راهکارهایی که تو اینترنت گذاشتن یکیش downclock کردن cpu و گرافیک بود که دمارو تا 85 درجه نگه میداره ولی از طرف دیگه باعث کمتر شدن فریم بازی ها میشه ولی اینبار بصورت ثابت.مثلا تو حالت عادی اگر یه بازی 70 فریم بود بعد از اینکه دما بالا میرفت افت فریم شدید مثلا تا 30 داشتیم بصورت لحظه ای که دوباره برمیگشت به 70 ولی با داون کلاک 50 فریم ثابت میشد گرفت.
راه دیگه ای که گذاشتن استفاده از فلز مایع جای خمیر سیلیکون بود که دمای جفت پردازنده هارو بطور عجیبی تا 20-30 درجه کاهش میداد بدون هیچ داون کلاکی! تو یوتیوب ویدیو زیاد هست راجع به این موضوع به این عنوان: liquid metal یا liquid ultra
حالا سوالی که از شما دارم اینه که این مواد تو بازار ما پیدا میشه و قیمتش چنده؟
به نظر شما انجام اینکار ریسک اسیب رسوندن به قطعات رو نداره؟
راه دیگه ای رو خودتون نمیشناسید برای حل این مشکل؟
کانفیگ لپتاپ :
intel core i7 6700hq
gtx 1060
16gig ram
Liquid Metal توی بازار داخلی موجود نیست، خودم هم دو بار از آلمان سفارش دادم، آخرین پردازندم رو هم با همین Liquid Ultra و با ابزار خودش Delid کردم. تاثیرش واقعا زیاده و 15 درجه هنگام لود رو رصد کردم.
البته این ماده محدودیت هایی داره، از جمله این که نمیشه با خنک کننده ی پایه مسی استفاده کرد و استفاده کردن و پاک کردنش هم سخته.
دوستان تصمیم گرفتم اگر رم ها استیبل باشن و بتونن با هم کار کنن رم های خودم رو نگه دارم ( رم 16 گیگ جدیدی خریداری کردم )
رم TridentX - F3-2400C10D-16GTX - G.SKILL DDR3 Memory رو در کنار رم قبلیم https://www.corsair.com/us/en/Catego...tab-tech-specs
به صورت دوال قرار دادم و مجموع 24 گیگ رم در سیستم شناخته شد
در بایوس مود XMP رو فعال کردم و باس رو به صورت دستی روی 1866 ست کردم ( روی 2000 جواب نمیداد ) و دیگه چیزی رو تغییر ندادم
سیستم الان بالا میاد و با برنامه WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC تست کردم و هیچ اروری رو پیدا نکرد
می خواستم بدونم بنظر شما
1- سیستم الان استیبل هست و مشکلی برای رم ها پیش نمیاد دیگه ؟
2- آیا تغییر دیگه ای لارم نیست داده بشه ؟ ( تایمینگ و ... )
3-با وجود دو رم متفاوت و اومدن باس از 2400 روی 1866 آیا در عملکرد کارهای روزانه ( وبگردی و ...) تغییر منفی خاصی به چشم میاد ؟
4- آیا امکان ست کردن رم ها در باس 2000 هم امکان پذیر هست با توجه به محتویات SPD رم ها ؟
سپاس از پاسخگوییتون
![]()
1- ظاهرا که هست، اما این به تنهایی کافی نیست و برای اطمینان از پایداری باید تست های طولانی تری انجام بدید، ترجیحا با Prime95
2- خیر
3-خیر، تاثیر این دو فرکانس در کار عادی محسوس نیست.
4- ممکنه با افزایش ولتاژ تا 1.65 امکان پذیر باشه، اما تضمینی نیست.
سلام
ایا pushpin های اخر cpu heatsink اینتل که چهار تا هستن و میرن داخل سوراخ های اطراف سی پی یو،یه بخش پلاستیکی دارن اخرشون دو شاخه هست.. این هارو میفروشن جداگونه ؟ متاسفانه زدم یکی از شاخه های ته یکی از این پین هاروشکوندم..
خیر، باید خنک کننده رو عوض کنید.
سلام.
یه هارد 4 ترا blue دارم که ازش واسه آرشیو استفاده می کنم.
بهتره اونو به چند پارتیشن تقسیم کنم یا نه؟ مشکلی بوجود میاد اگه فقط یه پارتیشن 4 ترابایتی ازش داشته باشم؟
خیر، تعداد پارتیشن ها تاثیری در کارکرد نداره، اما سرعت خواندن و نوشتن روی هر پارتیشن بسته به موقعیت فایل روی دیسک (شیارهای بیرونی یا درونی) و حافظه ی پر شده ی اون داره.
اگه دو تا پارتیشن کنید امکان پشتیبان گیری روی پارتیشن دوم وجود داره که کارآمد هست.