مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

یه پاور مناسب واسه این سیستم میخوام بگیرم الان 450 کولر مستر دارم ولی ترس برم داشته نکنه اتفاقی بیوفته

ryzen 5 2400g
rx570
16gb ram
2 تا هارد و سایر اقلام ثابت یه سیستم

حتما نمیخوام ارزون باشه ولی یه مدل خوب با قیمت مناسب باشه بهتره

سلام

یه پاور مناسب واسه این سیستم میخوام بگیرم الان 450 کولر مستر دارم ولی ترس برم داشته نکنه اتفاقی بیوفته

ryzen 5 2400g
rx570
16gb ram
2 تا هارد و سایر اقلام ثابت یه سیستم

حتما نمیخوام ارزون باشه ولی یه مدل خوب با قیمت مناسب باشه بهتره

همین 450 واتی اگر از برند معتبری هست کافیه.

همین 450 واتی اگر از برند معتبری هست کافیه.

پاورم اینه

0003747_mwe-450-80-plus-230v-eu-certified-power-supply_625.png

پاورم اینه

0003747_mwe-450-80-plus-230v-eu-certified-power-supply_625.png

معتبره و مشکلی نیست.

سلام، یه سیستم مناسب برای کار رندرینگ و 3dmax و مایا میخواستم معرفی کنید. خیلی محدودیتی در بودجه نیستش

قیمتمدلنام قطعه
ده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(چهارده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان)
AMD Ryzen Threadripper 1950X
(Intel Core i9-9820X)
CPU
۷۵۰ هزار تومان(GREEN GLACIER EVO 240(TR4 Socket CompatibleCOOLING
پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان)
ASUS Prime X399-A
(MSI X299 TOMAHAWK AC)
MotherBoard
پنج میلیون و ۵۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 4*8GB DDR4 3000MhzRAM
چهار میلیون تومان و ۳۵۰ هزار تومانAORUS GTX 1060 XTREME EDITION 6GB GDDR5VGA
۷۳۰ هزار تومانSeagate Barracuda Compute 7200 64MB 2TBHDD
۷۴۰ هزار تومانSAMSUNG 860 EVO 250GBSSD
۲۳۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۱۲۰ هزار تومانGREEN GP650B-OCPTPower
۹۰۰ هزار تومانGREEN X3+ VIPERCase
بیست و هشت میلیون و ۸۲۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

• Like
Reactions: Sepi_60 and A7A
فرشید خان یه مشکل دارم نمیدونم اینجا جای درستیه واسه پرسیدنش یا نه
یه کیبرد قدیمی فراسو با پورت ps2 وصل کردم چند روزه
مشکلش اینجاس که ۳تا کلیده shift+w+d رو که همزمان فشار میدم یه صدایی بییپ مانندی از کیس خارج میشه و عمل نمیکنه
فقط هم شیفت سمت چپ این مشکلو داره.
چاره چیه بنظرت؟

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

فرشید خان یه مشکل دارم نمیدونم اینجا جای درستیه واسه پرسیدنش یا نه
یه کیبرد قدیمی فراسو با پورت ps2 وصل کردم چند روزه
مشکلش اینجاس که ۳تا کلیده shift+w+d رو که همزمان فشار میدم یه صدایی بییپ مانندی از کیس خارج میشه و عمل نمیکنه
فقط هم شیفت سمت چپ این مشکلو داره.
چاره چیه بنظرت؟

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

احتمالا کیبوردتون خرابه،
معمولا تعمیری هم نیست، باید عوض بشه. کیبورد PS2 به تاریخ پیوسته.

• Like
Reactions: Sampler
سلام‌ دوستان واسه گیم نت هزینه واسه خربد هر سیستم چقدر میتونه باشه یه لیست بهم میدین یکی از اشناهامون واسه گیم نت دانشگاهشون میخواد که میخوان راه اندازی کنن از بنده مشاوره خواستن که متاسفانه چند سالی هستش که دیگه تو کار پی سی و اسمبل نیستم گفتم از شما کمک بگیرم

سلام‌ دوستان واسه گیم نت هزینه واسه خربد هر سیستم چقدر میتونه باشه یه لیست بهم میدین یکی از اشناهامون واسه گیم نت دانشگاهشون میخواد که میخوان راه اندازی کنن از بنده مشاوره خواستن که متاسفانه چند سالی هستش که دیگه تو کار پی سی و اسمبل نیستم گفتم از شما کمک بگیرم
سلام
برای بازی های روز حداقلش 10 ملیون میشه هر سیستم با مانیتور

• Like
Reactions: mgs3

این کمترین ترکیب ممکن مناسب برای بازی هست:

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومانAMD Ryzen 3 2200GCPU
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS PRIME A320M-CMotherBoard
دو میلیون و ۲۲۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB 3000Mhz - 16GBRAM
---OnboardVGA
۶۵۰ هزار تومانSeagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010HDD
۶۰۰ هزار تومانGREEN GP450A-UKPower
۳۵۰ هزار تومانGREEN PARS EVOCase
هفت میلیون تومانجمع کل‌ (تومان)---

این هم ترکیب بهتر، راندمان بالاتر در بازی و آینده نگرانه تر:

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانIntel Core i3 8100 BOXCPU
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS PRIME H310M-CMotherBoard
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 2400-16GBRAM
دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومانASUS DUAL GTX1050 2GB OC GDDR5VGA
۶۵۰ هزار تومانSeagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010HDD
۷۴۰ هزار تومانGREEN GP550A-UKPower
۴۴۰ هزار تومانGREEN Z+ GrandCase
نه میلیون و ۳۱۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

من یه 1080ti گرفتم کلا میخوام یه ارتقا بدم
یه پاور 1200 گرین هم گرفتم
حالا میخوام باندل سری 8 بخرم
حالا مین و سی پی یو چی بگیرم که در عین اینکه بهترین بازدهی رو داشته باشن کمترین هزینه ممکن رو هم بکنم؟ من برام USB 3.1 ملاکه که حتما داشته باشه.type c هم داشته باشه چه بهتر. این مین گیمینگ ها واقعا چی دارن که اینقدر گرونن؟ غیر از بحث اورکلاک که اصلا راسته کار من نیست کارایی دیگه ای هم دارن که ارزش خرید داشته باشن؟ یا مثلا روی پرفورمنس اثری که ارزش هزینه ای که واسشون می کنی میزارن؟
یه سوال هم در مورد WiFi های روی مین برد ها داشتم که از نظر کیفیت و کارایی از مدل دانگلی و کوچیک وای فای بهتر هستن و آیا خریدشون ارزش داره؟
چه مدل رمی رو پیشنهاد می کنید که بیشتر بازده رو در کنار قیمت مناسب داشته باشه و چند گیگ رم؟
استفاده من گیم و فیلمه کاره دیگه ای باهاش انجام نمیدم

آخرین ویرایش:
دوستان یه سیستم قدیمی داشتم مادربوردش خراب شد فقط باهاش فیلم میدیدم.
مشخصات سیستم :
AMD Radeon HD 6670
AMD Athlon(tm) II X4 635 Processor
ASUSTeK Computer INC M4N68T V2
power 280w
Memory: 6.00 GB
مادربوردی هست که تو بازار موجود باشه این قطعات بیاره؟
یه سوال دیگه هم داشتم امکانش هست هارد کامپیوتر رو لپتاپ اورد؟

آخرین ویرایش:
من یه 1080ti گرفتم کلا میخوام یه ارتقا بدم
یه پاور 1200 گرین هم گرفتم
حالا میخوام باندل سری 8 بخرم
حالا مین و سی پی یو چی بگیرم که در عین اینکه بهترین بازدهی رو داشته باشن کمترین هزینه ممکن رو هم بکنم؟ من برام USB 3.1 ملاکه که حتما داشته باشه.type c هم داشته باشه چه بهتر. این مین گیمینگ ها واقعا چی دارن که اینقدر گرونن؟ غیر از بحث اورکلاک که اصلا راسته کار من نیست کارایی دیگه ای هم دارن که ارزش خرید داشته باشن؟ یا مثلا روی پرفورمنس اثری که ارزش هزینه ای که واسشون می کنی میزارن؟
یه سوال هم در مورد WiFi های روی مین برد ها داشتم که از نظر کیفیت و کارایی از مدل دانگلی و کوچیک وای فای بهتر هستن و آیا خریدشون ارزش داره؟
چه مدل رمی رو پیشنهاد می کنید که بیشتر بازده رو در کنار قیمت مناسب داشته باشه و چند گیگ رم؟
استفاده من گیم و فیلمه کاره دیگه ای باهاش انجام نمیدم

پاور 1200 وات برای چه ترکیبی نیازه؟
مادربردها خیلی امکانات مختلف دارند اگر مطالعه میکردید، اصلا هم قرار نیست همه گرونترین مدل رو بخرن. راندمانشون هم تفاوت زیادی نداره.
بخش وایرلس Wi-Fi روی مادربردها از سری AC هست که بسیار قویتر از دانگل‌های معمولی با استاندارد 802.11n هست. اگر مودم روتر از سری AC داشته باشید، خرید مادربرد با این قابلیت هم ارزشش رو داره.
بدون اطلاعات بودجه و دونستن بقیه ی قطعات پیشنهادی داده نمیشه، عجیبه که بعد از این مدت توقع دارید مدلی رو به خودی خود توصیه کنیم.
رم باید پک دوال 16 گیگی باشه.

دوستان یه سیستم قدیمی داشتم مادربوردش خراب شد فقط باهاش فیلم میدیدم.
مشخصات سیستم :
AMD Radeon HD 6670
AMD Athlon(tm) II X4 635 Processor
ASUSTeK Computer INC M4N68T V2
power 280w
Memory: 6.00 GB
مادربوردی هست که تو بازار موجود باشه این قطعات بیاره؟
یه سوال دیگه هم داشتم امکانش هست هارد کامپیوتر رو لپتاپ اورد؟

مادربرد این پردازنده خیلی وقته تولید نمیشه، باید در دست دوم فروشیها به دنبال مادربردش باشید.
و امکان نصبهارد لپ تاپ که 3.5 اینچی هست در لپ تاپ که مدل 2.5 اینچی میخوره وجود نداره. اما میشه هارد رو با مبدل SATA به USB به لپ تاپ متصل کرد.

• Like
Reactions: white_beard
پاور 1200 وات برای چه ترکیبی نیازه؟
مادربردها خیلی امکانات مختلف دارند اگر مطالعه میکردید، اصلا هم قرار نیست همه گرونترین مدل رو بخرن. راندمانشون هم تفاوت زیادی نداره.
بخش وایرلس Wi-Fi روی مادربردها از سری AC هست که بسیار قویتر از دانگل‌های معمولی با استاندارد 802.11n هست. اگر مودم روتر از سری AC داشته باشید، خرید مادربرد با این قابلیت هم ارزشش رو داره.
بدون اطلاعات بودجه و دونستن بقیه ی قطعات پیشنهادی داده نمیشه، عجیبه که بعد از این مدت توقع دارید مدلی رو به خودی خود توصیه کنیم.
رم باید پک دوال 16 گیگی باشه.
پاورو بالا گرفتم چون هزینه زیادی ندادم کلا 1 تومن هزینه کردم و کارکرده است.
من اگه قرار بود برم کل مباحث مادربرد ها مطالعه کنم خب مشخصا اینجا سوال نمی کردم.
برای فایل شیرینگ می گی بدرد میخوره؟ مودمم که 2750 دلینک هست. مثلا شیر با گوشی هم تاثیر داره؟ چون فکر می کنم روی گوشی ها استانداردهای خیلی بالایی توی وای فای استفاده نشه. گوشیم هم ایفون ایکس اس مکس و اس 10 پلاسه
بقیه قطعات چیزه دیگه ای نیست که بخوام بگم. یه هارده که اونم SSD 850 سام هست.بودجه هم مشکلی توش ندارم ولی فقط پول پای چیزی میدم که توی بازی واسم بازدهی داشته باشه یا امکاناتش به کارم بیاد نه الکی بخوام فقط یه سیستم بخرم خوشگل باشه و ال ای دی هاش دلمو ببره یا الکی یه سی پی یو چند میلیونی بخرم که کل تفاوت فریمی که میده 20 فریم هم نیست ولی اندازه یه کارت گرافیک هزینه روی دستم بزاره
تشکر از شما
این ترکیب چطوره به نظر شما
ASUS PRIME B360M-A
i5 8400
Ballistix Sport LT 16GB 2400Mhz CL16
1080ti gaming x 11g
1200w green
500gb 850evo samsung
البته اگه با این هزینه میشه مثلا یه ترکیب بهتر و مناسب تر AMD بست هیچ مشکلی با اون هم ندارم
من توذهنم هست که مثلا الان یه 8100 بگیرم بعد خواستم ارتقا بدم یه مدل بالای سری 9 بگیرم که قیمتش مناسب تر هم شده باشه. به نظرم الان همین 8100 کامل با توجه به قیمتی که داره جواب گوی نیازهای من هست.
من 4K بازی می کنم ولی میگم 10 فریم افزایش با هزینه چند میلیونی برای CPU برام ارزش نداره ولی اگه 30 درصد افزایش فریم داشته باشم راغب میشم که 2 تومن یا 3 تومن دیگه هم هزینه کنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or