پاورو بالا گرفتم چون هزینه زیادی ندادم کلا 1 تومن هزینه کردم و کارکرده است.
من اگه قرار بود برم کل مباحث مادربرد ها مطالعه کنم خب مشخصا اینجا سوال نمی کردم.
برای فایل شیرینگ می گی بدرد میخوره؟ مودمم که 2750 دلینک هست. مثلا شیر با گوشی هم تاثیر داره؟ چون فکر می کنم روی گوشی ها استانداردهای خیلی بالایی توی وای فای استفاده نشه. گوشیم هم ایفون ایکس اس مکس و اس 10 پلاسه
بقیه قطعات چیزه دیگه ای نیست که بخوام بگم. یه هارده که اونم SSD 850 سام هست.بودجه هم مشکلی توش ندارم ولی فقط پول پای چیزی میدم که توی بازی واسم بازدهی داشته باشه یا امکاناتش به کارم بیاد نه الکی بخوام فقط یه سیستم بخرم خوشگل باشه و ال ای دی هاش دلمو ببره یا الکی یه سی پی یو چند میلیونی بخرم که کل تفاوت فریمی که میده 20 فریم هم نیست ولی اندازه یه کارت گرافیک هزینه روی دستم بزاره
تشکر از شما
اگه مطالعه نکنید و اطلاعاتتون هم خیلی کم باشه، نباید انتخاب قطعات رو خودتون انجام بدید، راهنمایی و توصیه رو باید به کارشناس بسپارید. شما یه سری اطلاعات میدی و توقعت رو مطرح می کنی، در حالی که روش انتخاب ما بر اساس اولویت کارکرد و بودجهی کلی هست. تشخیص این که پردازنده ی چند میلیونی برای این سیستم یا کارت گرافیک مناسب هست هم با کارشناسه.
وایرلس مادربرد ربطی به اشتراک فایل نداره و ارتباطش با مودم مهم هست. مودم روتر ضعیفی که شما داری حتی از پس ارائهی سرعت بالا به همون گوشیهایی که داری هم بر نمیاد، دیگه وایرلس سرعت بالای مادربردهای حرفه ای بماند.
برای انتخاب قطعات هم این فهرست رو به عنوان توصیه ی نهایی میدم ، فقط بر اساس همین خرید کنید و به موارد جنبی و حواشی دیگه نپردازید:
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومان (هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) | Intel Core i7 8700K BOX (Intel Core i7 9700K) | CPU |
۷۵۰ هزار تومان | GREEN GLC240-EVO GLACIER 240 EVO | COOLING |
چهار میلیون و ۷۵۰ هزار تومان | MSI MEG Z390 ACE | MotherBoard |
پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | GSkill Ripjaws V 2*16GB DDR4 3200Mhz | RAM |
سیزده میلیون و ۸۵۰ هزار تومان | GIGABYTE AORUS GTX 1080 Ti XTREME 11GB GDDR5X | VGA |
۷۳۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 2TB | HDD |
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | SAMSUNG 970 EVO Plus 250GB | SSD |
۲۳۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
یک میلیون و ۵۷۰ هزار تومان | GREEN GP850B-OCPT | Power |
یک میلیون و ۵۴۰ هزار تومان | GREEN X7 | Case |
سی و شش میلیون و ۷۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |