چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- بعضی از رم ها اخرش پسوند CL15 یا CL16 یا CL19 داره
چه تفاوتی دارن با هم دارن و کدوم برای گیمینگ مناسب تره؟
2- یا نوشته 2800MHz , این مگاهرتز بیشتر یا کم تر چه تفاوتی داره و کدوم میزان برای گیمینگ مناسبه؟
3- پردازنده های اینتل معماری های مختلفی دارن , برای مثال SkyLake یا Coffee Lake یا Kaby Lake
کدومش قوی تره؟ و برای گیمینگ مناسب تره؟
4- برای رم به جز مارک GSkill چه مارکی رو پیشنهاد میدین برای گیمینگ که قوی باشه؟
1- اینا پسوند نیستن، مشخصهای از مشخصات مربوط به تایمینگ (زمانبندی تعیین شده برای حافظه) هستن. مشخصه ی CL یا cas latency به میزان تاخیر در زمان درخواست یک آدرس در یک سطر حافظه و درایفت اون اشاره می کنه و این میزان هر چقدر کمتر باشه بهتر هست. این مقادریر در هر فرکانس کاری متفاوت هستند.
2- فرکانس کاری حافظه مشخصا بالاتر بهتر هست، اما فرکانسی که پردازنده کار می کنه و نوع مادربرد هم در انتخاب اون نقش دارن
3- هر معماری که جدیتر باشه مشخصا بهتره
4- مارک به تنهایی ملاک نیست، همه ی برندهای معتبر مدلهای خوبی دارند.
همه ی اطلاعات فنی رو نمیشه توی چند تا سوال ساده خلاصه کرد و گفت دوست عزیز، اینها نیازمند اطلاعات پایه ای بسیار بیشتر هست که یاد دادنش شاید در این پست ها اصولی نباشه و زمان ببره.
سلام
سیستمم
Processor:
Intel core i3 4130
Motherboard:
ASUS B85-Plus
Memory:
2X4 GIG - 1600Mhz
Graphic Card:
Sapphire R7 260X
Hard Drive:
3 TB
Power Supply:
GREEN GP600A-HP
اگه کارت گرافیک رو عوض کنم یه دونه
1050ti 4gig
بخرم .
چقد کارایی اش افزایش پیدا میکنه؟
اصلا مچ هس با این سیستم .
حدود ۱۵۰۰ پول دارم میخوام ارتقاع بدم سیستم رو.
نظر شما چیه؟
ارتقاع بدم یا کلا امیدی به این سیستم نیست؟
برای بازی کردن
با ارتقای کارت گرافیک که راندمان در باریها بیشتر خواهد شد، اما پردازنده ممکنه برخی بازیها گلوگاه بشه
با 1500 به جز تعویض کارت گرافیک نمیشه قطعه ی بعدی که پردازنده باشه رو ارتقا داد و بهتره فقط گرافیک رو بخرید.
در ارتقای آینده باید پردازنده، مادربرد و رم رو همزمان عوض کنید.
سلام خدمت استاد فرشید
مونیتور برای کار روزمره شامل وبگردی و فیلم و گاهی گیم چی پیشنهاد میدید؟بودجه حدود یک میلیون تومن
ترجیحا ips به خاطر کیفیت بهتر
مونیتور lg 24mp68vq .چطوره؟
پیشاپیش از کمک شما سپاسگزارم
مدل مدنظر خودتون انتخاب خوبی با اولویت فیلم هست. مدل Samsung C24F390 هم گزینه ی خوبیه.