این کلیپ رو به هر کسی نشون دادم گفت بفرستش گارانتی یا یه چیز دیگه بگیر
با این حال دومین باریه که گرین میگیرم مشکلات اینچنینی داره یه بارم 700واتش رو داشتم رو یه سیستم دیگه با کارت 970 و یه مینz97 gaming 5 یا سیستم بوت نمیشد یا کارت گرافیک رو اسلات های یک و دو کار نمیکرد و با تعویض پاور درست شد
نویز صدا در حالت خاموشی هم به گوش میرسه من این رو میفرستم گارانتی اگه تعمیر یا نو رو تحویل دادن میفروشمش سعی میکنم همون مدل OCPT-650رو بگیرم امیدوارم این یکی دیگه مشکلی نداشته باشه
درسته که صدا از پاوره، ولی ممکنه علتش خود پاور نباشه و در خود سیستم یا قطعه ای اتصال کوتاه داشته باشید، اگه پاور رو جدا تست کردن و صدایی نداشت و خروجی هاش سالم بود یعنی اشکال از اسمبل قطعات هست، نه خود پاور.
ولی این رو بفرستید گارانتی.
آقا فرشید خیلی ممنون بابت راهنماییتون
فقط اینکه یادم رفت بگم، اگه امکانش هست، مانیتور مناسب برای همین سیستم اداری هم معرفی کنید
اگه امکانش هست، 3 مدل بهم معرفی کنید. به دلیل اینکه من تهران نیستم، میخوام که اگه یه مدلش رو نتونستم پیدا کنم، کارم معطل نشه و دو تا گزینه دیگه هم برای انتخاب داشته باشم
ممنون
انتخاب مانیتور اداری سخت نیست و مدلهای موجود انگشت شمارن، مدل 20 یا 22 اینچی از SAMSUNG یا ایسوس یا LG با قیمت پایه تا 400 تومن برای این سیستمها مناسبن. مثلا SAMSUNG S22F355 یا ASUS VS197DE