اقا فرشید بنظرتون مک بوک پرو "13 با پردازنده نسل هفت بگیرم یا صبر کنم برای نسل هشت که احتملا خرداد معرفی میشه با توجه به قیمت دلار
و کلا نظرتون چیه درباره mac os برای دانشجوی کامپیوتر داخل ایران اکی هست یا لپتاپ ویندوز رو پیشنهاد میدید مثل سرفیس بوک
کلا استفاده از Mac os برای نرم افزارهای تخصصی دانشجوها کارایی یا برتری خاصی به ویندوز نداره و توصیه نمیشه. حالا پیشنهاد فقط انتخاب دستگاه با کیفیت مشابه مثل Sureface Book نیست، بلکه هر لپ تاپ ویندوزی مشابه با قطعات سریعتر هم می تونه جوابگوی نیازهای شما باشه، پردازنده از نسل 8 و کارت گرافیکی مجزا و جتما مجهز به SSD.
سلام آقا فرشید من میخواستم یه سیستم گیمینگ اسمبل کنم راهنمایی میخواستم ازتون
بودجم 13 تومانه با مونیتور کیبورد ...
و کسی رو تهران میشناسید اسمبل کنه یا خودتون برام انجام بدید
و بنظرتون با 13 تومان لپتاب گیمینگی میتونم بخرم که چند سال ساپورتم کنه؟ اولویت اول خودم لپتابه چون برای دانشگاه ممکنه مجبور شم برم جاهای مختلف اگه لپتاب خوبی تو این رنج قیمت میشناسید باز ممنون میشم کمک کنید❤
در پیام خصوصی پاسخ داده شد.
لپ تاپ گیمینگ هم مثل پی سی در این مدت افزایش قیمت داشته و اگر بتونید بعدا دستگاه مجزایی برای کارهای دانشگاهتون بگیرید بهتر هست.
سلام آقا فرشید.
GTX 1080TI سری Strix با Poseidon چه فرقی داره؟ ارزش تفاوت قیمتو داره؟
فرقشون اینه که سری Poseidon برای سیستم خنک کننده از طراحی دوگانه استفاده کرده و قابلیت اتصال به لولههای خنک کننده ی مایع رو هم در خودش تعبیه شده داره.
اما اگر نخواید از واتر کولینگ برای خنک کردن کارت گرافیک استفاده کنید، خنک کننده های هوایی سری Strix راندمان و قدرت بیشتری دارند.