مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
فرشید جان دو تا سیستم(cpu,mb,ram) با بودجه ۳ و ۴ میلیون معرفی کن
ممنون

3 تا قطعه با بودجه تا 3 تومن:
مدل نام قطعه
Intel Core i3 8100/8350K CPU
MSI Z370 PC PRO MotherBoard
GSKILL Ripjaws V 16GB (2*8GB) DDR4 2400Mhz RAM

3 تا قطعه تا 4 تومن:
مدل نام قطعه
Intel Core i5 8600K CPU
(AMD Ryzen 7 1700X)
Thermalright Le GRAND Macho RT COOLING
MSI Z370-A PRO MotherBoard
(ASUS PRIME X370-PRO AM4)
GSkill Ripjaws V 16GB (2*8GB) DDR4 2400Mhz RAM

بنده یه سیستم دارم به مشخصات زیر که می خوام پاورش رو عوض کنم چون پاورش هر سی ثانیه یکبار صدای برق میده !
Spec
Power Green 600W GOLD 80 Plus
: 1060 GTX
Ram Crucial Ballistix Tactical 16GB 8GBx2 3000Mhz
MSI B250 GAMING PRO
Intel® Core™ i5-7500
مشکل اینجاست الان قطحی اومده پاور با برند خارجی سخت گیر میاد بازار پر شده از این گرین ها با قیمت ها 600 تومن واسه 600 وات گلد 80 پلاس !
این پاور زیر جواب میده ؟
EVGA 600W 80 Plus White Computer Power Supply مشخصات پاور Power
اگه نه این چطور؟فقط تهیه این یکی برام سخته چون قیمت واقعا بالاست در حال حاضر 700 تومان بودجه دارم دارم می خوام ببینم میتونم با این بودجه یه پاور موجود در بازار گیر بیارم که با سیستم مچ باشه بعدا مشکلی واسش پیش نیاد؟
Cooler Master V650S 80Plus Gold Power Supply مشخصات پاور Power

برق مگه صدا داره؟! اگه صدایی میده شاید خرابه یا از قطعه ی دیگه ای هست. براحتی می تونید بدید گارانتی تعویضش کنن براتون. وگرنه این مدل هیچ گونه مشکلی با سیستم شما نداره و کیفیتشم بالا هست.
من همون پاور گرین رو توصیه می کنم که بهترین مدلش هم 650-OCPT هست. این که خارجی باشه صرفا دلیل کیفیت بهتر نیست، مشکلتون جای دیگه ای هست.

با سلام خدمت آقا فرشید
میخواستم اگه لطف کنید، یه سیستم اداری ( برای دفتر یه شرکت میخوام ) با قیمت 2 تومن بهم معرفی کنید
ممنون

مدل نام قطعه
Intel Core i3 7100 CPU
ASUS H110M-C/PS MotherBoard
2X GSkill RIPJAWS V 4GB DDR4 2400 RAM
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB - ST1000DM010 HDD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN GP530A-ES Power
GREEN Z+ Grand Case
جمع کل‌ (تومان) --- 2670

کمتر از این هم نخرید.

برق مگه صدا داره؟! اگه صدایی میده شاید خرابه یا از قطعه ی دیگه ای هست. براحتی می تونید بدید گارانتی تعویضش کنن براتون. وگرنه این مدل هیچ گونه مشکلی با سیستم شما نداره و کیفیتشم بالا هست.
من همون پاور گرین رو توصیه می کنم که بهترین مدلش هم 650-OCPT هست. این که خارجی باشه صرفا دلیل کیفیت بهتر نیست، مشکلتون جای دیگه ای هست.
کمتر از این هم نخرید.
این کلیپ رو به هر کسی نشون دادم گفت بفرستش گارانتی یا یه چیز دیگه بگیر
با این حال دومین باریه که گرین میگیرم مشکلات اینچنینی داره یه بارم 700واتش رو داشتم رو یه سیستم دیگه با کارت 970 و یه مینz97 gaming 5 یا سیستم بوت نمیشد یا کارت گرافیک رو اسلات های یک و دو کار نمیکرد و با تعویض پاور درست شد
نویز صدا در حالت خاموشی هم به گوش میرسه من این رو میفرستم گارانتی اگه تعمیر یا نو رو تحویل دادن میفروشمش سعی میکنم همون مدل OCPT-650رو بگیرم امیدوارم این یکی دیگه مشکلی نداشته باشه

آقا فرشید خیلی ممنون بابت راهنماییتون
فقط اینکه یادم رفت بگم، اگه امکانش هست، مانیتور مناسب برای همین سیستم اداری هم معرفی کنید
اگه امکانش هست، 3 مدل بهم معرفی کنید. به دلیل اینکه من تهران نیستم، میخوام که اگه یه مدلش رو نتونستم پیدا کنم، کارم معطل نشه و دو تا گزینه دیگه هم برای انتخاب داشته باشم
ممنون

این کلیپ رو به هر کسی نشون دادم گفت بفرستش گارانتی یا یه چیز دیگه بگیر
با این حال دومین باریه که گرین میگیرم مشکلات اینچنینی داره یه بارم 700واتش رو داشتم رو یه سیستم دیگه با کارت 970 و یه مینz97 gaming 5 یا سیستم بوت نمیشد یا کارت گرافیک رو اسلات های یک و دو کار نمیکرد و با تعویض پاور درست شد
نویز صدا در حالت خاموشی هم به گوش میرسه من این رو میفرستم گارانتی اگه تعمیر یا نو رو تحویل دادن میفروشمش سعی میکنم همون مدل OCPT-650رو بگیرم امیدوارم این یکی دیگه مشکلی نداشته باشه

درسته که صدا از پاوره، ولی ممکنه علتش خود پاور نباشه و در خود سیستم یا قطعه ای اتصال کوتاه داشته باشید، اگه پاور رو جدا تست کردن و صدایی نداشت و خروجی هاش سالم بود یعنی اشکال از اسمبل قطعات هست، نه خود پاور.

ولی این رو بفرستید گارانتی.

آقا فرشید خیلی ممنون بابت راهنماییتون
فقط اینکه یادم رفت بگم، اگه امکانش هست، مانیتور مناسب برای همین سیستم اداری هم معرفی کنید
اگه امکانش هست، 3 مدل بهم معرفی کنید. به دلیل اینکه من تهران نیستم، میخوام که اگه یه مدلش رو نتونستم پیدا کنم، کارم معطل نشه و دو تا گزینه دیگه هم برای انتخاب داشته باشم
ممنون

انتخاب مانیتور اداری سخت نیست و مدلهای موجود انگشت شمارن، مدل 20 یا 22 اینچی از SAMSUNG یا ایسوس یا LG با قیمت پایه تا 400 تومن برای این سیستمها مناسبن. مثلا SAMSUNG S22F355 یا ASUS VS197DE

درسته که صدا از پاوره، ولی ممکنه علتش خود پاور نباشه و در خود سیستم یا قطعه ای اتصال کوتاه داشته باشید، اگه پاور رو جدا تست کردن و صدایی نداشت و خروجی هاش سالم بود یعنی اشکال از اسمبل قطعات هست، نه خود پاور.

ولی این رو بفرستید گارانتی.

انتخاب مانیتور اداری سخت نیست و مدلهای موجود انگشت شمارن، مدل 20 یا 22 اینچی از SAMSUNG یا ایسوس یا LG با قیمت پایه تا 400 تومن برای این سیستمها مناسبن. مثلا SAMSUNG S22F355 یا ASUS VS197DE
تشکر حتما اینکار رو میکنم،توی اون ویدئویی که ارسال کردم هم سیستم خاموش بوده و تمام کابل ها رو ازش جدا کرده بودم حتی کابل برق مادربرد ولی باز صدای نویز میومد،اینم از شانس بد منه تازه دو ماه هم نیست سیستم خریدم اینجوری شده

سلا اقا فرشید خدا قوت یه سوال داشتم
به نظر شما این سیستم با این مشخصات این قیمت می ارزه و اینکه اصلا برای گیم مناسبه یا با این هزینه میشه سیستم بهتری برای گیم بست
یه سوال دیگه اینکه بهتر نیست صبر کنم 2 3 ماه شاید اضاع بازار قطعات بهتر بشه؟

سلا اقا فرشید خدا قوت یه سوال داشتم
به نظر شما این سیستم با این مشخصات این قیمت می ارزه و اینکه اصلا برای گیم مناسبه یا با این هزینه میشه سیستم بهتری برای گیم بست
یه سوال دیگه اینکه بهتر نیست صبر کنم 2 3 ماه شاید اضاع بازار قطعات بهتر بشه؟

می تونید سیستم مشابهی با همین قطعات اما راندمان بهتر در بازیها با این بودجه تهیه کنید، فقط کافیه پردازنده رو ‌Intel Core i3 8100‌‌‌‌‌ و مادربرد ‌MSI Z370-A PRO‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتخاب کنید.
SSD هم بجای مدلهای متفرقه همون SAMSUNG 860 EVO 250GB رو تهیه کنید.

تا سه ماه دیگه تحریمها قراره رسما اجرایی بشه، چه دلیلی وجود داره که باید فکر کنیم اوضاع بهتر میشه؟!

سلام.
با مبلغ 3 تومن نهایت 4 تومن، یه کیس میشه بست که 3Dmax و نرم افزار های Architecture رو خوب بالا بیاره ؟ اگر هست مشخصات محبت کنید
ممنون

سلام
بین این چهار تا مدل هارد بظرتون کدوم یکی بهتر هست (از نظر قیمت به کیفیت کاری)
ارزش داره که 475 هزار تومن بابت مدل black بدم؟؟

هاردديسک اينترنال وسترن ديجيتال مدل Black WD1003FZEX ظرفيت 1 ترابايت
475 هزار تومن
هاردديسک اينترنال وسترن ديجيتال مدل Red WD10EFRX ظرفيت 1 ترابايت
422 هزار تومن
هاردديسک اينترنال وسترن ديجيتال مدل Blue WD10EZEX ظرفيت 1 ترابايت
299 هزار تومن
هاردديسک اينترنال سيگيت مدل SkyHawk ST1000VX005 ظرفيت 1 ترابايت
314 هزار تومن

می تونید سیستم مشابهی با همین قطعات اما راندمان بهتر در بازیها با این بودجه تهیه کنید، فقط کافیه پردازنده رو ‌Intel Core i3 8100‌‌‌‌‌ و مادربرد ‌MSI Z370-A PRO‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتخاب کنید.
SSD هم بجای مدلهای متفرقه همون SAMSUNG 860 EVO 250GB رو تهیه کنید.

تا سه ماه دیگه تحریمها قراره رسما اجرایی بشه، چه دلیلی وجود داره که باید فکر کنیم اوضاع بهتر میشه؟!
پس بی زحمت یه سیستم با همین بودجه پیشنهاد بدین

سلام.
با مبلغ 3 تومن نهایت 4 تومن، یه کیس میشه بست که 3Dmax و نرم افزار های Architecture رو خوب بالا بیاره ؟ اگر هست مشخصات محبت کنید
ممنون

فکر نکنم سیستم 4 تومنی برای 3DMAX یه سیستم متوسط هم محسوب بشه، در هر حال توصیه اینه:

مدل نام قطعه
Intel Core i3 8100 CPU
(AMD Ryzen 5 1500X)
MSI Z370-A PRO MotherBoard
(GIGABYTE AB350-Gaming 3 AM4)
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400Mhz RAM
GIGABYTE GTX 1050Ti G1 Gaming OC 4GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN GP530A-ES
GREEN Z2+ HERO Case
جمع کل‌ (تومان) --- 4450

سلام
بین این چهار تا مدل هارد بظرتون کدوم یکی بهتر هست (از نظر قیمت به کیفیت کاری)
ارزش داره که 475 هزار تومن بابت مدل black بدم؟؟

هاردديسک اينترنال وسترن ديجيتال مدل Black WD1003FZEX ظرفيت 1 ترابايت
475 هزار تومن
هاردديسک اينترنال وسترن ديجيتال مدل Red WD10EFRX ظرفيت 1 ترابايت
422 هزار تومن
هاردديسک اينترنال وسترن ديجيتال مدل Blue WD10EZEX ظرفيت 1 ترابايت
299 هزار تومن
هاردديسک اينترنال سيگيت مدل SkyHawk ST1000VX005 ظرفيت 1 ترابايت
314 هزار تومن

هر مدلی در هر رده برای کاربرد خاصی تولید شده که اصل ملاکِ انتخاب اینه و شما کلا در نظر نگرفتی، وگرنه هیچ کدوم مشکل کیفی ندارن
انتخاب هارددیسک بر اساس بودجه و اولویت استفاده هست، نه چیز دیگه

پس بی زحمت یه سیستم با همین بودجه پیشنهاد بدین

گفتم همون قطعات منتخبِ شما با دو قطعه ی جایگزین شده:
"فقط کافیه پردازنده رو ‌Intel Core i3 8100‌‌‌‌‌ و مادربرد ‌MSI Z370-A PRO‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتخاب کنید.
SSD هم بجای مدلهای متفرقه همون SAMSUNG 860 EVO 250GB رو تهیه کنید."

سلام این قطعات رو خریدم
cpu:amd ryzen 5 1600
mb:b 350 gameing pro
ram:Geil Evo X AMD Edition DDR4 3000MHz CL16 Dual Channel Desktop RAM 16GB
vga:rx 560 4 gb
و...
چندتا سوال
فرکانس رم ۳۰۰۰ هست ولی مادربورد ۳۲۰۰ ایا مشکلی ایجاد نمیشه؟
رم های اتصال برق دارن ایا فقط برای نور پردازی هست؟
ایا اندازه رم ها با فن cpu مشکلی ایجاد نمیکنه؟

سلام این قطعات رو خریدم
cpu:amd ryzen 5 1600
mb:b 350 gameing pro
ram:Geil Evo X AMD Edition DDR4 3000MHz CL16 Dual Channel Desktop RAM 16GB
vga:rx 560 4 gb
و...
چندتا سوال
فرکانس رم ۳۰۰۰ هست ولی مادربورد ۳۲۰۰ ایا مشکلی ایجاد نمیشه؟
رم های اتصال برق دارن ایا فقط برای نور پردازی هست؟
ایا اندازه رم ها با فن cpu مشکلی ایجاد نمیکنه؟

فرکانس رم هیچ وقت قرار نبوده با بالاترین فرکانسی که مادربرد می تونه پشتیبانی کنه هماهنگ باشه، چون اون سرعت یه فرکانسی اورکلاک شده هست و با هر رمی هم کار نمی کنه و نیاز هم نیست کار کنه
در مورد اتصال برق بله، اونها فقط برای نورپردازی هستند، می تونید وصل نکنید.

اما این که اندازه ی رم با فن تداخل نکنه رو خودتون باید چک کنید، چون نمی دونم چه فنی استفاده می کنید، اما اگر همون فن استوک AMD هست که فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

• Like
Reactions: Salvatoreh
سلام اقا فرشید. خسته نباشی برادر.
اگه بخوام یه مانیتور انتخاب کنم که به ترتیب اولویت این ویژگی ها رو داشته باشه چی رو پیشنهاد می کنین؟ گفتم به ترتیب اولویت چون مطمئن نیستم که مانیتوری وجود داشته باشه که همه این ویژگی هارو با هم داشته باشه (حداقل تو سرچ هایی که کردم این طور بود)
1. رزولیشن 1080p
2. وجود HDR
3. پنل IPS
4. وجود G-sync

اگه مانیتوری نیست که این طوری باشه نزدیک ترین گزینه ها چی ان؟
مرسی و فدا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or