timemachine2029
کاربر سایت
بله رم از همون سریهقطعات که با هم مچ هستن مشکلی ندارن. کند شدن ماوس هم می تونه از ناسازگاری رم باشه یا تایمینگ اشتباهش، هم می تونه از مشکل نرم افزاری یا آنتی ویروس باشه در برخی زمانهایی که در حال لود کردن هست.
البته رم رو بهتر بود سری Vengeance برمیداشتید که مطمئن باشید اصله.
CPU که عالیه
SSD مدل M.2 هم خیلی سریعتر از SATA هست، فقط ممکنه همه جا به چشم نیاد. مدل انتخابی شما هم عالیه.
هرچی گشتم از رم هایی که در لیست سازگارش پیدا نکردم شما چه مدل رم که در بازار موجود باشه رو پیشنهاد میدید؟
این رم ها چقدر قیمت میخوره برای فروش؟
بنظر شما مین رو عوض کنم گیگا Z370-HD3P بگیرم(لیست رم های سازگارش انگار کامل تره)؟
و یک سوال دیگه
ایا رم ها تکنولوژی ساختشون هر سال مثل پردازنده ها تغییر میکنه؟
و اینکه این جدیدتر بود سازگاری بیشتری با برد های جدید داره یا نه این چیزا در رم زیاد مهم نیست؟
من شیاومی دارم(البته روتره) ی مودم دی لینک هم با کابل بهش وصل کردم، از لیمیت کردن یوزر بگیر تا مهان و......... داره، هم با اپ موبایل میشه تنظیماتش رو تغییر داد هم از طریق سایت یا وای فای یا لن.سلام دوستان میشه 2 تا مودم معرفی کنید یکی تا 200 تومن و یکی تا 300 تومن که شرایط زیر رو در کنار بقیه چیزهایی که خودتون میدونید داشته باشه :
1.قابلیت خاموش کردن وای فای توسط کلید سخت افزاری روی مودم(یعنی حتی دستگاهایی که قبلا هم اضافه شدن در این حالت نتونن به اینترنت وصل بشن و فقط از طریق lan امکان پذیر باشه)
2.داشتن حالت مهمان که بشه براش password و حجم جدا تعیین کرد
3.امنیت بالا
4.قابلیت ساپورت چند دستگاه معمولا موبایل بدون کاهش سرعت(هر چند سرعت دانلود رو 1 مگابایت بیشتر نیست)
5. خونه 70 متر بیشتر نیست
نمیدونم میشه asus یا cisco خرید یا مارک معتبر دیگه هم در این سطح هست؟
Xiaomi Mi Wireless Router 3