مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مرسی فرشید جان
آقا با بودجه 7 8 میلیون چی پیشنهاد میدی ؟ در عین حال میخوام برای بازی کردن خوب باشه، برای رندر و انجین یونیتی و آنریل وشیدر نویسی هم میخوام خوب باشه. جوری که سرعتمو ببره بالاتر

اولین سیستمی که نوشتم جمعش 8200 بود، من اشتباه نوشتم 10200، ویرایش شد، ببخشید.

آقا فرشید خیلی ممنون از راهنماییت. از 7-8 سال پیش که یادمه از شما راهنمایی گرفتم تا الان. خدا خیرت بده
میشه لطف کنید یه کیس دیگه برای همین کار بهم معرفی کنید طوری که رمش 16 باشه .برای توی خونه میخام. بازم گرافیک اصلا اهمیت نداره. Cpu هم لطفا از اینتل باشه. لطفا بودجه رو محدود در نظر بگیرید و تا جایی که امکان داره قیمت رو پایین بیارید (باقی قطعات در حد همون رم 16)
خرید سیستم قبلی حسابی جیبم رو خالی میکنه! بتونم قبل گرونتر شدن هرچه بیشتر قطعات این یکی هم بخرم!
ممنون از شما

مگه اینکه خدا خیری بده بعدها مثلا، چون توی این کشور با این تجربه و تخصص، پس از سالها زحمت به شرایطی که انتظار داشتیم نرسیدیم و نخواهیم رسید! دکترها شاید برسن اما مهندس ها هرگز.

در مورد سیستم، سیستم 10 تومنی برای کار شما، مجازی سازی و کارهای مرتبط با دیتابیس سرور و I/O سنگین یه سیستم مناسب بود.
رم به تنهایی عامل انتخاب نیست و برای رم که سیستم انتخاب نمی کنن، رم رو با توجه به کاربرد سیستم و بودجه و قطعات دیگه انتخاب می کنن.

این سیستم از نظر پردازش چیزی از قبلی کم نداره، اما پهنای باند حافظه کمی پایین‌تر هست.
مدل نام قطعه
Intel Core i7 8700K CPU
Cooler Master MasterLiquid Pro 140 COOLING
MSI Z370 GAMING PRO CARBON MotherBoard
GSkill Trident 2*8GB DDR4 3200Mhz RAM
Onboard Intel VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 2TB HDD
SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
GREEN GP650B-OCPT Power
GREEN X7 Case
جمع کل‌ (تومان) --- 8200

سلام , میخوام سیستمم رو ارتقاع بدم و در حدود 5 میلیون میخوام هزینه کنم و فقط و فقط هم برای بازی میخوام تا جدید ترین بازی هارو بدون لگ یا هنگ , به صورت روان اجرا کنه و کم نیاره

CPUکدوم؟ i5 یا i7 ؟ چه مدلی؟
رم 8 چطوره؟ چه مدلی؟
گرافیک 2 چطوره؟ و لطفا بگید کدوم مدل؟
مادربرد رو حتما باید عوض کرد؟ اگر اره چه مدلی قویه؟
یک هارد 1 ترا یا 2ترا هم میخوام چه مدلی خوبه؟
پاورمم 330w گرین هست لازمه عوضش کنم؟
DVD رامم هم خیلی ضعیفه ایسوس 24D3ST هست که هم سرعت خوندنش پایینه و هم DVD9 رو به زور میخونه و اکثر بازی های جدید هم روی DVD9 هست
پس یه DVD رام قوی و جدید هم میخوام

لطفا از 5 میلیون بیشتر نشه!

آخرین ویرایش:
سیستم تا 5 میلیون تومان چی ببندم؟ مانیتور هم همراهش باشه!
امروز یک سر رفتم چند تا شرکت گشتم، 4-5 تا قطعه دست دوم مثل GTX 970-980-980ti بود خرید این گرافیک با توجه به گرانی گرافیک ها ارزش داره؟ مثلا 980 رو میده 1.600 یا 970 رو میده 900 در ضمن گرافیک قبلی خودم هم 970 بود ولی فکر کنم الان دیگه قدیمی شده؟ یا هنوزم جواب گو هست؟

سلام , میخوام سیستمم رو ارتقاع بدم و در حدود 5 میلیون میخوام هزینه کنم و فقط و فقط هم برای بازی میخوام تا جدید ترین بازی هارو بدون لگ یا هنگ , به صورت روان اجرا کنه و کم نیاره

CPUکدوم؟ i5 یا i7 ؟ چه مدلی؟
رم 8 چطوره؟ چه مدلی؟
گرافیک 2 چطوره؟ و لطفا بگید کدوم مدل؟
مادربرد رو حتما باید عوض کرد؟ اگر اره چه مدلی قویه؟
یک هارد 1 ترا یا 2ترا هم میخوام چه مدلی خوبه؟
پاورمم 330w گرین هست لازمه عوضش کنم؟
DVD رامم هم خیلی ضعیفه ایسوس 24D3ST هست که هم سرعت خوندنش پایینه و هم DVD9 رو به زور میخونه و اکثر بازی های جدید هم روی DVD9 هست
پس یه DVD رام قوی و جدید هم میخوام

لطفا از 5 میلیون بیشتر نشه!

بر اساس خواسته های شما و صحبتی که در پیام خصوصی داشتیم و بودجه به 6 تومن افزایش پیدا کرد:

مدل نام قطعه
Intel Core i3 8100 CPU
MSI Z370-A PRO MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400Mhz RAM
GIGABYTE GTX 1060 G1 Gaming WF2X OC 6GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
ASUS 24X SATA ODD
+GREEN GP600B-HP Power
(GREEN GP530A-ES)
GREEN Z2+ HERO Case
5800T

سیستم تا 5 میلیون تومان چی ببندم؟ مانیتور هم همراهش باشه!
امروز یک سر رفتم چند تا شرکت گشتم، 4-5 تا قطعه دست دوم مثل GTX 970-980-980ti بود خرید این گرافیک با توجه به گرانی گرافیک ها ارزش داره؟ مثلا 980 رو میده 1.600 یا 970 رو میده 900 در ضمن گرافیک قبلی خودم هم 970 بود ولی فکر کنم الان دیگه قدیمی شده؟ یا هنوزم جواب گو هست؟

Intel Core i3 7100 CPU
MSI B250 GAMING M3 MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400MHz RAM
MSI GTX 1050 Ti 4GT OCV1 4GB GDDR5 VGA
ASUS 24X SATA ODD
+GREEN GP600B-HP Power
GREEN Z2 Honor Case
MONITOR SAMSUNG S22F355

اون کارتا هم ارزش خرید دارن هنوز.

سلام آقا فرشید و تشکر از مشاوره های خوبی که همیشه در میون میزارین
شرمنده، ما باز میخواستیم از پیشنهاد های شما برای خرید کامپیوتر استفاده کنیم.
بنده قصد خرید یک کیس فقط داشتم برای بودجه ماکس تا 35 تومان، استفاده اصلی برای نرم افزار های maya, real flow, zbrush,substance painter, mentalray,unreal و کلا برای رندرینگ و انیمیشن، بعد از اون هم کمی گیمنگ
قطعای که نسبت به موجودیت بازار من انتخاب کردم اینا هستن
motherboard: Asus rampage VI Extreme (البته مدل apex هم دیدم که خیلی مشخصات مشابهی دارن، ولی از نظر قیمت کمتر هست قیمتش) یا Asus WS X299 sage
CPU:intel 7940X
CPU cooler: thermaltake water 3.0 ultimate (البته من در سایت های خارجی خوندم بعضی افراد از پمپش ایراد گرفتن که در دراز مدت (1 سال) بعضی وقتا کار نمیکنه، و اینکه بعضی های دیگه هم گفتن که مثل اینکه نمیشه دور فن هارو با نرم افراز خود thermaltake تنظیم کرد) یک سوال دیگه هم فن 280 هم جواب میده یا حتما 360 باید گرفت با کلا برم سمت open loop?
GPU: ASUS rog stirx 1080Ti O11G
(ram: Gskill tridenz 2*8=16 3333Mhz CL16)*2) (البته در صورت انتخاب apex یا WS sage خوب میشه رم رو به 64 ارتقا داد)(و اینکه من چک کردم این مادربورد ها بعد از 3333 mhz میرن برای 3600 mhz برای همین من مثلا 3400 مثلا انتخاب نکردم)(بازم برای مدل apex که فقط 4 تا جای رم داره من این مدل رو دیدم GSkill Ripjaws V 2×16GB=32GB DDR4 3400MHz CL16 Black)
ssd samsung 960 evo 2*250 raid
hdd western digital black 4 tb buff 128mb
PSU cooler master vanguard 1200w platinum
کیس هم من بیشتر بنظرم full tower بود که مادربورد توش درست جا بگیره که مدل thermaltake core x71 رو انتخاب کردم.
راستش خیلی گیج شدم، بی صبرانه منتظر پیشنهادتون هستم. قیمت هم که ماشالا روزانه دراه میره بالا.....

آخرین ویرایش:
سلام آقا فرشید و تشکر از مشاوره های خوبی که همیشه در میون میزارین
شرمنده، ما باز میخواستیم از پیشنهاد های شما برای خرید کامپیوتر استفاده کنیم.
بنده قصد خرید یک کیس فقط داشتم برای بودجه ماکس تا 35 تومان، استفاده اصلی برای نرم افزار های maya, real flow, zbrush,substance painter, mentalray,unreal و کلا برای رندرینگ و انیمیشن، بعد از اون هم کمی گیمنگ
قطعای که نسبت به موجودیت بازار من انتخاب کردم اینا هستن
motherboard: Asus rampage VI Extreme (البته مدل apex هم دیدم که خیلی مشخصات مشابهی دارن، ولی از نظر قیمت کمتر هست قیمتش) یا Asus WS X299 sage
CPU:intel 7940X
CPU cooler: thermaltake water 3.0 ultimate (البته من در سایت های خارجی خوندم بعضی افراد از پمپش ایراد گرفتن که در دراز مدت (1 سال) بعضی وقتا کار نمیکنه، و اینکه بعضی های دیگه هم گفتن که مثل اینکه نمیشه دور فن هارو با نرم افراز خود thermaltake تنظیم کرد) یک سوال دیگه هم فن 280 هم جواب میده یا حتما 360 باید گرفت با کلا برم سمت open loop?
GPU: ASUS rog stirx 1080Ti O11G
(ram: Gskill tridenz 2*8=16 3333Mhz CL16)*2) (البته در صورت انتخاب apex یا WS sage خوب میشه رم رو به 64 ارتقا داد)(و اینکه من چک کردم این مادربورد ها بعد از 3333 mhz میرن برای 3600 mhz برای همین من مثلا 3400 مثلا انتخاب نکردم)(بازم برای مدل apex که فقط 4 تا جای رم داره من این مدل رو دیدم GSkill Ripjaws V 2×16GB=32GB DDR4 3400MHz CL16 Black)
ssd samsung 960 evo 2*250 raid
hdd western digital black 4 tb buff 128mb
PSU cooler master vanguard 1200w platinum
کیس هم من بیشتر بنظرم full tower بود که مادربورد توش درست جا بگیره که مدل thermaltake core x71 رو انتخاب کردم.
راستش خیلی گیج شدم، بی صبرانه منتظر پیشنهادتون هستم. قیمت هم که ماشالا روزانه دراه میره بالا.....

در مورد پردازنده و مادربردکه انتخاب خودت خوبه، ایرادی نداره
برای واترکولینگ یه مدل 240 یا 280 از همین کولر مستر یا گرین هم کفایت می کنه، از Thermaktake مدلی رو تست نکردم، اما مدلهای GREEN Glacier 240 EVO و CoolerMAster ML240 رو خودم بارها استفاده کردم و مشکل کیفی و نویز در مورد پمپ ندارن، نیازی به خرید مدل Open Loop هم ندارید.

گرافیک که بهترینه فعلا
رم رو از نظر ظرفیت اگه 32 گیگی انتخاب کنید بهتره، رم هم کم شده و هم گرون، بنابراین از همین الان 32 گیگی بگیرید دیگه بعدا نیاز به ارتقا ندارید
SSD رو اگه Raid نکنید بهتر هست. یه مدل 1 ترابایتی بردارید بهتره

کیس با کیفیت و مناسب با کولینگ هم به انتخاب خودتون.

سلام
من یه کیس دارم به مشخصات زیر...میخوام بدونم اگر بخوام بفروشمش چه مبلغی دستم رو میگیره؟ (قیمت قطعات رو ندارم)

Intel Pentium G2020 CPU
Asus P8H61/USB3 R2.0 MotherBoard
Apotop DDR3-1333 4GB RAM
MSI Geforce GT 630 2GB VGA
Asus 24D3ST ODD
Intel E97379-001 (CPU FAN)
GREEN GP330A-SP Power

کیس هم مارک PERFECT هست

آخرین ویرایش:
سلام
من یه کیس دارم به مشخصات زیر...میخوام بدونم اگر بخوام بفروشمش چه مبلغی دستم رو میگیره؟ (قیمت قطعات رو ندارم)

Intel Pentium G2020 CPU
Asus P8H61/USB3 R2.0 MotherBoard
Apotop DDR3-1333 4GB RAM
MSI Geforce GT 630 2GB VGA
Asus 24D3ST ODD
Intel E97379-001 (CPU FAN)
GREEN GP330A-SP Power

کیس هم مارک PERFECT هست

شاید حدود 700 تومن

سلام
به سیستمی که تا چندسال بازی هارو رو ۶۰ فریم اجرا کنه چقدر هزینش میشه؟
این کارت 1070ti تا چندسال اینکارو میکنه؟

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

تا حدود 2 سال برای 60 فریم، بعدش هم با ارتقای کارت گرافیک

مدل نام قطعه
Intel Core i5 8400 CPU
(AMD Ryzen 7 1700)
MSI Z370 PC PRO MotherBoard
(MSI B350 GAMING PRO CARBON AM4)
GSkill Ripjaws V 2*8GB DDR4 2800MHz -16GB RAM
MSI GTX 1070 Ti GAMING 8GB GDDR5 VGA
SAMSUNG 860 EVO 250GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
+GREEN GP600B-HP Power
GREEN STRIKER Case
جمع کل‌ (تومان) ---9185

چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید

1- بعضی از رم ها اخرش پسوند CL15 یا CL16 یا CL19 داره
چه تفاوتی دارن با هم دارن و کدوم برای گیمینگ مناسب تره؟

2- یا نوشته 2800MHz , این مگاهرتز بیشتر یا کم تر چه تفاوتی داره و کدوم میزان برای گیمینگ مناسبه؟

3- پردازنده های اینتل معماری های مختلفی دارن , برای مثال SkyLake یا Coffee Lake یا Kaby Lake
کدومش قوی تره؟ و برای گیمینگ مناسب تره؟

4- برای رم به جز مارک GSkill چه مارکی رو پیشنهاد میدین برای گیمینگ که قوی باشه؟

سلام
سیستمم
Processor:
Intel core i3 4130
Motherboard:
ASUS B85-Plus
Memory:
2X4 GIG - 1600Mhz
Graphic Card:
Sapphire R7 260X
Hard Drive:
3 TB
Power Supply:
GREEN GP600A-HP

اگه کارت گرافیک رو عوض کنم یه دونه
1050ti 4gig
بخرم .
چقد کارایی اش افزایش پیدا میکنه؟
اصلا مچ هس با این سیستم .
حدود ۱۵۰۰ پول دارم میخوام ارتقاع بدم سیستم رو.
نظر شما چیه؟
ارتقاع بدم یا کلا امیدی به این سیستم نیست؟
برای بازی کردن

سلام خدمت استاد فرشید
مونیتور برای کار روزمره شامل وبگردی و فیلم و گاهی گیم چی پیشنهاد میدید؟بودجه حدود یک میلیون تومن
ترجیحا ips به خاطر کیفیت بهتر
مونیتور lg 24mp68vq .چطوره؟
پیشاپیش از کمک شما سپاسگزارم

چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید

1- بعضی از رم ها اخرش پسوند CL15 یا CL16 یا CL19 داره
چه تفاوتی دارن با هم دارن و کدوم برای گیمینگ مناسب تره؟

2- یا نوشته 2800MHz , این مگاهرتز بیشتر یا کم تر چه تفاوتی داره و کدوم میزان برای گیمینگ مناسبه؟

3- پردازنده های اینتل معماری های مختلفی دارن , برای مثال SkyLake یا Coffee Lake یا Kaby Lake
کدومش قوی تره؟ و برای گیمینگ مناسب تره؟

4- برای رم به جز مارک GSkill چه مارکی رو پیشنهاد میدین برای گیمینگ که قوی باشه؟

1- اینا پسوند نیستن، مشخصه‌ای از مشخصات مربوط به تایمینگ (زمانبندی تعیین شده برای حافظه) هستن. مشخصه ی CL یا cas latency به میزان تاخیر در زمان درخواست یک آدرس در یک سطر حافظه و درایفت اون اشاره می کنه و این میزان هر چقدر کمتر باشه بهتر هست. این مقادریر در هر فرکانس کاری متفاوت هستند.

2- فرکانس کاری حافظه مشخصا بالاتر بهتر هست، اما فرکانسی که پردازنده کار می کنه و نوع مادربرد هم در انتخاب اون نقش دارن

3- هر معماری که جدیتر باشه مشخصا بهتره
4- مارک به تنهایی ملاک نیست، همه ی برندهای معتبر مدلهای خوبی دارند.

همه ی اطلاعات فنی رو نمیشه توی چند تا سوال ساده خلاصه کرد و گفت دوست عزیز، اینها نیازمند اطلاعات پایه ای بسیار بیشتر هست که یاد دادنش شاید در این پست ها اصولی نباشه و زمان ببره.

سلام
سیستمم
Processor:
Intel core i3 4130
Motherboard:
ASUS B85-Plus
Memory:
2X4 GIG - 1600Mhz
Graphic Card:
Sapphire R7 260X
Hard Drive:
3 TB
Power Supply:
GREEN GP600A-HP

اگه کارت گرافیک رو عوض کنم یه دونه
1050ti 4gig
بخرم .
چقد کارایی اش افزایش پیدا میکنه؟
اصلا مچ هس با این سیستم .
حدود ۱۵۰۰ پول دارم میخوام ارتقاع بدم سیستم رو.
نظر شما چیه؟
ارتقاع بدم یا کلا امیدی به این سیستم نیست؟
برای بازی کردن

با ارتقای کارت گرافیک که راندمان در باریها بیشتر خواهد شد، اما پردازنده ممکنه برخی بازیها گلوگاه بشه
با 1500 به جز تعویض کارت گرافیک نمیشه قطعه ی بعدی که پردازنده باشه رو ارتقا داد و بهتره فقط گرافیک رو بخرید.
در ارتقای آینده باید پردازنده، مادربرد و رم رو همزمان عوض کنید.

سلام خدمت استاد فرشید
مونیتور برای کار روزمره شامل وبگردی و فیلم و گاهی گیم چی پیشنهاد میدید؟بودجه حدود یک میلیون تومن
ترجیحا ips به خاطر کیفیت بهتر
مونیتور lg 24mp68vq .چطوره؟
پیشاپیش از کمک شما سپاسگزارم

مدل مدنظر خودتون انتخاب خوبی با اولویت فیلم هست. مدل Samsung C24F390‌‌‌‌‌‌‌ هم گزینه ی خوبیه.

سلام
تا 400 تومن بهترین هارد اکسترنال با ظرفیت 1 ترا چی پیشنهاد میدید؟ضد آب و ضد ضربه بودنش واسم مهم نیست چون بیشتر دست خودمه ، بیشتر کارای و دوام ملاک!

سپاس

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or