PEDRAMGOLCHIN
Loyal Member
برای موس از لاجیتک مدل Logitech G402 Hyperion Fury
نظر شما چیه؟
ولی برای کیبورد گیج شدم !!! آخه میخوام جا برای استراحت مچ داشته باشه
البته میخوام پد بزرگ بگیرم که هم موس و هم کیبورد جا بشه روش
پس به همین خاطر سایزش هم برام مهمه که در حد متوسط باشه
برای کیبورد تا 250 تومان هزینه میکنم
این کیبورد MSI INTERCEPTOR DS4200 Gaming چطوره؟
سلام
سیستمی که تا ۴ ۵ سال آینده روی ultra بتونه ۶۰ فریم ۱۰۸۰ بده چقدر هزینش میشه؟
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
View attachment 89600 سلام
دوستان این سیستم با پنج ماه کارکرد، چقدر قیمت گذاری میشه؟و آیا برای بازی میشه روش حساب کرد؟
رمش باس 2400 هست
یعنی من میتونم این سیستم رو با سه میلیون و نیم ببندم ؟ والا فروشنده چهار میلیون و نیم قیمت داده و من فکر میکردم منصفانه سخود سیستم که 2650 تا 2800
لوازم جانبی 300
مانیتور هم 250
گرون ترین سیستم حال حاضر رو هم بگیرید تا 5 سال آینده تضمینی برای 60 فریم دادنش روی 1080 نیست! این خوسته ی شما به کنسول تسری پسدا می کنه، نه پی سی
سیستم 9 تومنی می تونه تا 2 سال این خواسته رو برآورده کنه، بعدش هم دوباره تا 2 سال بعدش با ارتقای کارت گرافیک
یعنی من میتونم این سیستم رو با سه میلیون و نیم ببندم ؟ والا فروشنده چهار میلیون و نیم قیمت داده و من فکر میکردم منصفانه س
در بدر دنبال خرید سیستم تا چهار میلیون و دست دوم هستم، بهتر ازین پیدا نکردم
دوستان لطف کنید قیمت حدودی این سیستم رو بدید، خیلی عجله ایه
ممنونم
Mainboard: Asus z170
Cpu: i5 6400
Vga: Zotac 1070 gtx 8gb amp edition
Psu: evga 600
Ram: geil 8gb 2400
Hdd: 1t Toshiba
Monitor: Asus VS278 gaming
Case green gaming
Keyboard & mouse
مشخصات قطعات منه
i5 8400
z370 gaming plus msi
geil 16gb 2x8gb
gigabyte 1060 6gb g1
wd 7200 rpm 64mb
samsung 860 evo
GREEN GP600B-HP
striker case
اسمبل کردنشون نکته خاصی داره؟قبلا چندتا کیس اسمبل کردم بدون اس اس دی
یا اجازهسلام فرشید جان.
پاور 530 وات گرین برای 7870 کافیه؟ با توجه به این که اختلاف بین پاور 600 وات و 530 وات تقریباً 150 تومنه خواستم بدونم لازمه که 600 وات بخرم یا همون 530 کافیه؟
باقی قطعات هم Core i5 2400 از سری سندی بریج هست + دو عدد هارد 2 ترابایت + 8GB رم DDR3. قطعهی دیگه ای روی سیستم نصب نیست (مثل کارت صدا و کارت دی وی بی و ...). هیچ گونه اورکلاکی هم انجام ندادم و نمیدم.
سلام فرشید جان.
پاور 530 وات گرین برای 7870 کافیه؟ با توجه به این که اختلاف بین پاور 600 وات و 530 وات تقریباً 150 تومنه خواستم بدونم لازمه که 600 وات بخرم یا همون 530 کافیه؟
باقی قطعات هم Core i5 2400 از سری سندی بریج هست + دو عدد هارد 2 ترابایت + 8GB رم DDR3. قطعهی دیگه ای روی سیستم نصب نیست (مثل کارت صدا و کارت دی وی بی و ...). هیچ گونه اورکلاکی هم انجام ندادم و نمیدم.
برای سی پی یو Core i7 7700K حتما باید فن خنک کننده گرفت؟ ضروریه؟
چون کیسی که میخوام بخرم 5تا فن داره خودش ! و بنظرم از خرید فن برای CPU باید منو بی نیاز کنه
---------------------------
مادر برد هایی که توی مشخصاتشون نوشته پشتیبانی از پردازنده Intel 8th Generation CoreProcessors/ Pentium/ Celeron
یعنی از core i7 7700K پشتیبانی نمیکنه چون نسل 7 هست؟
فرشید جان، یک سوالی داشتم.همون 600 وات رو بگیرید بهتره، مدل 530 واتی با این که کفایت می کنه، اما کیفیت ساختش کمی پایین تر هست و هم برای قطعات شما باید بیشتر اوقات با بیش از نصف توانش کار کنه. توی اقلام مهم صرفه جویی نکنید، بعدها هم میشه ازش استفاده کرد.
هنوز هم شما اصرار داری خودت قطعات رو انتخاب کنی ، با وجود تمام توضیحاتی که داده شد.
7700K اصلا فن نداره که بخواید ازش استفاده کنید. فن کیس هم عملکردش ربطی به فن پردازنده نداره.
فرشید جان، یک سوالی داشتم.
شما می دونید چه طوری میشه تشخیص داد هارد که خریدیم، هارد ریکاوریه یا اصلی؟
من الان یه هارد از دیجی کالا گرفتم، به نظر نو میاد و بسته بندی شده و... ولی با برنامه hard disk sentinel جلو هارد مینویسه ریکاوری!
سرعت هارد هم به نظرم خیلی جالب نیست!
سلام دوستان
سوالم اینه که اگر بخوام یه ال سی دی رو از طریق پورت hdmi به لپتاپ (گیمینگ) وصل کنم اونم برای کاربری گیم از نظر تاخیر تصویر و اینا مشکل نداره؟!
برای بازیای اول شخص و سرعتی و... میخواستم ببینم اگر مشکلی وجود نداره که برم تو کارش...
ممنون از پاسختونمشکل نداره، ولی رزولوشن مانیتور شما اگر کمتر یا بیشتر از نمایشگر خود لپ تاپ باشه ، می تونه سرعت اجرای بازی رو کندتر یا سریعتر کنه، منظور نرخ فریم نمایش بازی هست.