reza_skyfall
کاربر سایت
سلام یک هارد 1 ترا بایت اکسترنال میخاستم یه مدل توپ با سرعت عالی و امکانات خوب و در کل عالی باشه بهم معرفی میکنید
سلام.
بین cpu های Broadwell Core i7-6850k و Intel Skylake Core i7-6700K بنظرتون کدوم بهتره؟
چون broadwell یه نسل پایین تر از skylake هست اما قیمت بالاتری داره و مثل اینکه امکانات بهتر و قوی تری هم داره.
سلام.
بین cpu های Broadwell Core i7-6850k و Intel Skylake Core i7-6700K بنظرتون کدوم بهتره؟
چون broadwell یه نسل پایین تر از skylake هست اما قیمت بالاتری داره و مثل اینکه امکانات بهتر و قوی تری هم داره.
سلام یک هارد 1 ترا بایت اکسترنال میخاستم یه مدل توپ با سرعت عالی و امکانات خوب و در کل عالی باشه بهم معرفی میکنید
بچه ها تا رنج 300 تومن موس میخواستم بگیرم فعلا این چند مدل چشممو گرفته کدومو پیشنهاد میکنین
SteelSeries Rival 300
SteelSeries Rival Fnatic این بدجور میخوام جایی موجود نیس
SteelSeries Sensei Raw
Asus ROG Gladius
Razer Deathadder
Logitech G502
Cougar 700M
سلام
یه گرافیک دارم که وقتی درایورشو نصب کردم این صدای کویل واین خیلی رو مخم بود، جالب اینجاست موقع بیکاری هم فقط هست و تو فول لود صدا قطع میشه و دما و همه چی مرتبه! مشکلی داره یا کاری باید انجام بدم اوکی شه یا نه؟
سلام دوستان.
آقا فرشید من یه سی پی یو، رم، مادربورد، کارت گرافیک و پاور میخوام برای بازی کردن. اما بودجه نهایتا ۲ تومنه. دیگه حداکثر ۲ و ۵۰۰ اما ترجیحا ارزونتر باشه. ممنون میشم منو راهنمایی کنید. لطفا قیمت تک تک قطعات رو اگه براتون مقدوره جدا جدا بگذارید.
بازم ممنون.
با سلام بنده قصد خرید هدست وایرلس تا سقف 300 تومن جهت استفاده طولانی مدت موزیک - گیم- فیلم و...
خصوصیا ت مورد انتظار : سبک - شارژدهی مناسب - کیفیت ساخت بالا و بادوام بودن
مدل قرارگیری : ترجیحا پشت گردنی
لطفا چند مدل به بنده معرفی کنیم
من خودم این مدل رو پسند کردم فقط نمیدونم روی گوش راحت وایمیسته یا نه هدست بی سیم ایسوس HS-W1
سلام
دوستان مانیتور asus rog swift pg279 وارد بازار شده ؟ من جایی پیداش نمیکنم
بعد تا اونجا که من دیدم این مدل خروجی صدا نداره درسته ؟
قیمت حدودیش رو میدونید؟ جایی میشناسید که بتونم گیرش بیارموارد شده اما سخت پیدا می شه
خروجی صدا هم داره
سلام
این مدل های gtx 1060 ک تو بازار هه (6gb) تفاوت بازدهی شون چقدره؟
ارزون ترین و قوی ترین ش کدوماس؟ و اینکه قیمت پایین تر میاد ب نظرتون؟
مرسی![]()
سلام دوستان
من میخوام گرافیک سیستممو عوض کنم ویه gtx 950 بنداز ولی پاورم برق ۶ پین نداره اینم مدل پاورم:
redline 380 watt
میخواستم بدونم استفاده از مبدل مولکس ضرری داره؟
و مدلی وجود داره که از برق ۶ پین استفاده نکنه
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام
دوستان مانیتور asus rog swift pg279 وارد بازار شده ؟ من جایی پیداش نمیکنم
بعد تا اونجا که من دیدم این مدل خروجی صدا نداره درسته ؟
قیمت حدودیش رو میدونید؟ جایی میشناسید که بتونم گیرش بیارم
آقا فرشید شما داریدش یا جایی که بشه گیرش رو میشناسید
ممنون
Adata و سیلیکون پاوردوستان ببخشید نمیدونستم این سوالو کجا بپرسم
میخواستم یه مارک خوب توی هارد اکسترنال معرفی کنید بهم
من و دوستم قبلا وسترن داشتیم که خیلی راحت خراب شدن
پس خواهشا وسترن پیشنهاد ندید
میخوام سگ جون باشه
ممنون