ممنون
فقط یه چیزی رو یادم رفت بگم اونم اینه که من این سیستم رو واسه گیم نمیخوام یعنی نه که نخوام ولی بیشتر میخوام CPUـم قدرتمند باشه.(یکی از دلایل ارتقا سیستمم هم بیشتر بخاطر پردازنده و مقدار رمه)
اگه بشه پردازنده رو Core i5 کرد(از نسل اسکای لیک باشه که خیلی خوبه ولی هسول هم بود موردی نداره)از اونور کارت گرافیک رو یه چیز ارزونتر بگیرم(اگه میشه AMD هم پیشنهاد بده چون اولویتم با اونه)و رم هم 8 گیگ DDR 4 ارزونتر مثل HyperX Fury اونوقت چطور میشه؟
حالا ما گفتیم 1.500 ولی هر چی کمتر بهتر, اوضام بیریخته یکم!
Intel Core i5 6500 CPU
ASUS H110M-C MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2133 RAM
GT 640 2GB DDR5 VGA
از AMD چیزی توصیه نمیشه. یعنی نداریم! چه اولویتت باشه چه نباشه.
سلام فرشید جان
آقا من این ها رو میخوام بفروشم سیستم جدید بگیرم این ها رو چند بر میدارن؟
اگه بتونی هر کدوم جدا بگی ممنون میشم.
CPU:AMD Phenom II X6 1090T
MB:Gigabyte 890FXA-UD7
RAM:Corrsair Dominator 2x4GB 1600 CL8
CPU COOLER:Cooler Master Hyper 212 Plus
POWER:Cooler Master 700 watt UCP Ultimate
CASE:Cooler Master HAF 932
بعد این سیستم خوب هست انتخاب کردم؟
CPU:AMD Phenom II X6 1090T 300T
MB:Gigabyte 890FXA-UD7 250T
RAM:Corrsair Dominator 2x4GB 1600 CL8 120T
CPU COOLER:Cooler Master Hyper 212 Plus 100T
POWER:Cooler Master 700 watt UCP Ultimate 400T
CASE:Cooler Master HAF 932 500T
سلام، اگر زحمتی نیست در مورد سیستم زیر نظر بدید، قطعات مچ هستند یا نه؟
مانیتور ایسوس 22 اینچ VX228H
دی وی دی رایتر سامسونگ 24X
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD
پاور اف اس پی HYPER 600W
سی پی یو اینتل i5 6600 اسکای لیک
کیس گرین X Plus Eagle
رم جی اسکیل Ripjaws V 8GB 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4
مادربرد ام اس آی H170 GAMING M3
سوال دیگه اینکه ایراد نداره این سیستم رو بخرم و یه مدت بعد گرافیک رو اضافه کنم؟ دیدم این مین بورد گرافیک آن برد داره مشکلی پیش نماید؟ بعد نظرتون در مورد مین بورد چیه؟ همینجوری انتخابش کردم.
قطعات خوبه ولی کیس ممکنه محدودیت ایجاد کنه ، بعدا نشه هر کارت گرافیکی رو داخلش نصب کرد. یه کیس X2 بخرید بهتر هست.
از گرافیک آنبردش می شه موقت استفاده کرد، اما بعدا که کارت گذاشتید بهتره ویندوز رو از اول نصب کنید.
سلام
فرشید جان یه سیستم بیس. واسه هاست میخوام. میخوام روش لینوکس سرور ران کنم. با در نظر گرفتم کمترین هزینه ممکن یه سیستم معرفی کن لطفا.
بستگی به خودتون داره، هم یه PC یک و نیم میلیونی رو میشه براش در نظر گرفت و هم یه سرور 5 میلیونی رو. فرقشون اینه که اولی ممکنه سایت رو تضمینی بالا نیاره یا ریستارت بشه مکرر و دومی به خاطر پاور و قطعات حرفهای چند سال هم روشن بمونه.
قیمت مدل نام قطعه
٣۹۰ هزار تومان Intel Core i3 6100 CPU
۲۸۰ هزار تومان ASUS H110M-C MotherBoard
۲۱۰ هزار تومان 2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2133 RAM
۴۹۰ هزار تومان Asus R7 360 OC 2GB DDR5 VGA
۱۶۰ هزار تومان Seagate 7200 64MB 1TB HDD
۶۰ هزار تومان Samsung 24X SATA ODD
۱۷۰ هزار تومان GREEN 480A-ES Power
۱۰۰ هزار تومان Green PARS Case
یک میلیون و ۸۶۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
سلام فرشید جان..ازت یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم کمکم کنی.
دو تا لپ تاپ یه فروشنده ای داره میخوام ببینم کدوم یکی ارزش بیشتری داره؟...یکی asus K555DG FX8800 یکی دیگه هم ASUS X555YI A8
درسته اختلاف قیمت زیادی دارن ولی من برای کارهای گرافیکی و کار با نرم افزارهایی مث افتر افکت و فوتوشاپ و مونتاژ میخوام...میخوام عمری کار کنه و مشکل خاصی ازش در نیاد.
یه خواهش دیگم داشتم اینکه با توجه به کاری که من میخوام با لپ تاپ انجام بدم تا 3 تومن خودت چی پیشنهاد میدی؟....فوق العاده ممنون
با این انتظاراتی که داری خیلی اشتباهه اگر بخوای لپ تاپی با پردازنده و گرافیک AMD برداری. کلا انتخابها رو روی مدلی با پردازنده ی قوی Core i7 بزار و تراشه های گرافیکی انویدیا.
مدل ASUS K550VX می تونه یه انتخاب مناسب باشه .