سلام.
بین cpu های Broadwell Core i7-6850k و Intel Skylake Core i7-6700K بنظرتون کدوم بهتره؟
چون broadwell یه نسل پایین تر از skylake هست اما قیمت بالاتری داره و مثل اینکه امکانات بهتر و قوی تری هم داره.
برای بازی 6700K هنوز سریعتر هست در اکثر بازیها، حتی نسبت به 6800 , 6850
سلام یک هارد 1 ترا بایت اکسترنال میخاستم یه مدل توپ با سرعت عالی و امکانات خوب و در کل عالی باشه بهم معرفی میکنید
همین پست بالایی در جواب دوستمون گفتم، می تونید ADATA HD700/710 رو در نظر بگیرید.
بچه ها تا رنج 300 تومن موس میخواستم بگیرم فعلا این چند مدل چشممو گرفته کدومو پیشنهاد میکنین
SteelSeries Rival 300
SteelSeries Rival Fnatic این بدجور میخوام جایی موجود نیس
SteelSeries Sensei Raw
Asus ROG Gladius
Razer Deathadder
Logitech G502
Cougar 700M
خب همشون خوبن، اما هنوز هم Death Adder قابل توصیه هست، ولی Gladius و G502 هم انتخابای خوبین، یه مقدار هم سلیقه ای و خوش دست بودن برای هر کاربر ملاکه. باید تست کنید
سلام
یه گرافیک دارم که وقتی درایورشو نصب کردم این صدای کویل واین خیلی رو مخم بود، جالب اینجاست موقع بیکاری هم فقط هست و تو فول لود صدا قطع میشه و دما و همه چی مرتبه! مشکلی داره یا کاری باید انجام بدم اوکی شه یا نه؟
اون مشکل وقت زمانی پیش میاد که لود گرافیک بالا باشه، چجوری در حالت بیکاری همچین صدایی میشنوید؟! شاید مشکل از چیز دیگه ای هست.
سلام دوستان.
آقا فرشید من یه سی پی یو، رم، مادربورد، کارت گرافیک و پاور میخوام برای بازی کردن. اما بودجه نهایتا ۲ تومنه. دیگه حداکثر ۲ و ۵۰۰ اما ترجیحا ارزونتر باشه. ممنون میشم منو راهنمایی کنید. لطفا قیمت تک تک قطعات رو اگه براتون مقدوره جدا جدا بگذارید.
بازم ممنون.
٣۹۰ هزار تومان Intel Core i3 6100 CPU
۳۹۰ هزار تومان ASUS B150 Pro یا Gigabyte GA-B150M-D3H MotherBoard
۲۱۰ هزار تومان GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400MHz RAM
۹۱٠ هزار تومان MSI GTX 960 OC Gaming TF V 4GB VGA
۳۰۰ هزار تومان GREEN 650A-UK Power
------------------
2100